Bali İstanbul Uçak Bileti

Uçak Biletin

Burada

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

flight-0
flight-1
flight-2
flight-3

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

Bali İstanbul uçak biletleri

30 Eyl 2023

01 Eki 2023

02 Eki 2023

04 Eki 2023

02 Kas 2023

Bali İstanbul Uçak Bileti

İstanbul Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İstanbul şehri doğası, kültürel mirasları, tarihi değerleri ile sadece Türkiye’nin değil, aynı zamanda tüm dünya için gözde şehirlerden biridir. Coğrafi olarak da hem Asya hem de Avrupa arasında bir köprü görevini üstlenmiştir. Bu nedenle de Doğu ve Batı kültürüne ait bazı sentezleri bir arada görmeniz mümkün olacaktır. 

Şehir tarihi boyunca iki büyük imparatorluk için başkent olarak görev yapmıştır. Roma İmparatorluğu döneminde I. Konstantin’in başkenti Roma üzerinden İstanbul’a taşınmıştır. Ardından ise Roma İmparatorluğu, Doğu ve Batı Roma olarak ikiye ayrılmıştır. Bu dönemden önce ise M.Ö 680’li yıllarda Yunanistan üzerinden gelen Megaralılar şehirde yer almıştır. Kentin günümüzde bilinen en eski isimlerinden biri de Byzantion’dur. Bu dönem içerisinde hükmetmiş olan Megaralı Kral Byzantas için verilmiş bir isimdir. Ancak Konstantin İstanbul’a başkenti taşıdıktan sonra Nova Roma adıyla anılmıştır. Konstantin’in ölümünden sonra şehir Konstantinopolis olarak anılmaya devam etmiştir. 

İstanbul bu zamanlar içerisinde de tüm ihtişamı ile bir başkent olma özelliklerin hepsini karşılar niteliklere sahip olmuştur. Konstantin bu zamanlarda Yeni Roma adını vermiş olduğu şehre gerçekten bir Roma’nın yeniden inşasını gerçekleştirebileceğini düşünmüştür. Özellikle Roma ve İstanbul’un ilginç ayrıntılarından biri de her ikisinin de 7 ayrı tepeden oluşuyor olmasıdır. İstanbul inşa edilmeye böylece başlamıştır. İstanbul’un inşası tarih içerisindeki en önemli adımlardan biri olmuştur. Günümüzde İstanbul’da Tarihi Yarımada olarak bilinen bölge ise o döneme ait Konstantin’in sınırlarını oluşturmuştur. Türkler ise çevresinde hakimiyetlerini sürdürmüşlerdir.

Çeşitli saldırılar, haçlı seferleri ile oldukça yıpranan İstanbul Fatih Sultan Mehmet Tarafından 1453 yılında fethedilmiştir. Hem dünya için hem de tarihimiz için oldukça önemli bir olaydır. Şehri gezerken de tüm bunlara yakından tanıklık edebilirsiniz. Aynı zamanda İstanbul’da derin birçok tarihe ev sahipliği yapan müzeler, mimari yapılar da bulunur. 

İstanbul’da Gezilebilecek Yerler

İstanbul dünyanın önde gelen şehirlerinden biri olmasıyla birlikte sizlere inanılmaz gezi rotalarına sürükler. Şehri gezmek için ne yazık ki 2-3 gün yeterli olmayacaktır. Doya doya İstanbul’u tam anlamıyla gezmek isterseniz birkaç haftanızı ayırmanız gerekecektir. Genellikle turistik noktalardan biri de Tarihi Yarımada bölgesidir. Burada birçok önemli eseri bir arada görmeniz mümkündür. Şehrin her tarafında bir canlılık yer almasıyla sizleri keyifli bir İstanbul gezisi bekliyor olacaktır.

İstanbul geziniz içerisinde başta gelen yerlerden biri de Ayasofya’dır. Dünya üzerindeki mimarlık tarihi için en gösterişli yapılardan biri olarak kabul görür. Ayasofya’nın inşası oldukça eski zamanlara dayanır. Geçmişten günümüze gelmesiyle de Ayasofya İstanbul için en önemli sembolik şehirlerden biri olmuştur. Ayasofya’nın tarihi Konstantin’e kadar uzanan bir yolculuğa sahiptir. İmparator o zamanlarda şehre büyük bir kilisenin yapılmasını ister. İlk olarak 360 yılında üstü ahşap ile örtülü bazikalı bir kilise yapılır. Ancak 404 yılında halkın ayaklanmasından sonra yıkılır. Kilise defalarca yapılsa da günümüzdeki görüntüsünü İmparator Jüstinianus döneminde almıştır. 

Galata Kulesi, İstanbul gezi noktaları içerisinde yer alan en önemli rotasyonlardan biridir. Aynı zamanda Galata Kulesi İstanbul’da en romantik noktalardan biri olmakla ön plana çıkar. Kule hakkında birçok efsaneler vardır. Ayrıca Galata Kulesi İstanbul’un siluetini oluşturan önemli yapılardan biridir. Bu kulenin tam olarak ne zaman yapıldığı hakkında net bir bilgi yoktur. Ancak İmparator Justianus döneminde yapıldığı tahmin edilmektedir.

İstanbul Arkeoloji Müzesi, İstanbul’da gezilecek yerler arasında bulunan ilk duraklardandır. Burası Osmanlı İmparatorluğu döneminden Türkiye Cumhuriyeti zamanına gelmiş olan kurumlardan biridir. Müze ilk olarak 1869 yılında Müze-i Hümayun adıyla kurulmuştur. Aynı zamanda İstanbul Arkeoloji Müzesi dünya üzerinde yer alan en büyük müzelerden biri olma özelliğine sahiptir. Özellikle müze içerisinde yer alan eski çağlardan kalma eserlerde oldukça dikkat çeker. Antik çağlardan, Osmanlı İmparatorluğundan kalma birçok esere şahitlik edebilirsiniz.

Sultanahmet Camii, İstanbul için en önemli bir diğer siluetlerden biridir. Bu yapı 1609 ve 1616 yılları arasında Sultan I. Ahmet tarafından dönemin mimarlarından olan Mimar Sedefkar Mehmet Ağa’ya yaptırır. Bu cami aynı zamanda Klasik Döneme ait olan son büyük camidir. Yapı içerisinde dikkat edildiğinde çok fazla Ayasofya mimarisinin etkisi de görülür. Osmanlı mimarisi aynı zamanda Bizans mimarisinin ve devşirmenin de etkisinde kalmıştır. Bu nedenle cami içerisinde Bizans unsurlarının görülmesi olağandır.

Topkapı Sarayı, İstanbul’da en fazla turistik ilgi odağı olan rotalarından biridir. İçerisinde türlü türlü koleksiyonların da var olduğu bu sarayda Osmanlı tarihine ait derin izleri görebilirsiniz. Sarayın inşasına I. Bayezid ile başlanmıştır. Ardından tahta geçen her padişah tarafından saray günümüzdeki halini almıştır. 

Dolmabahçe Sarayı, Sultan Abdülmecit tarafından 1843 ve 1856 yıllarında yaptırılmıştır. Saray Barok stilinde yapılmıştır. Batı etkisini görmek mümkündür. Osmanlı devleti bu dönem içerisinde sarayı yaptırarak bir güç gösterisi amaçlamıştır. Bu nedenle de ön plana çıkmıştır. Saray 1856 yılından itibaren 6 padişaha ev sahipliği yapmıştır. Mustafa Kemal Atatürk’te bu sarayda 1927 ve 1938 yıllarında kalmıştır. Son nefesini 10 Kasım 1938 yılında burada vermiştir. 

İstanbul’un Tarihi

İstanbul tarihi ile oldukça geniş bir şehirdir. Bunun üzerine yüzlerce kitap, binlerce makale dahi yazılmıştır. Bununla birlikte İstanbul’un tarihini gezip görerek de yaşayabilirsiniz. Şehrin dört bir yanı adeta tarihe hizmet edercesine ayakta kalmaya ve kendini gelecek nesillere göstermeye devam ediyor. 

İstanbul’da sayısız gezilecek yer vardır. Bunlardan biri de Yerebatan Sarnıcı’dır. Aynı zamanda içerisinde yer alan sayısız devasa mermer sütunların ötürü halk arasında Yerebatan Sarayı olarak da anılmıştır. Burası dönemin imparatoru olan Jüstinianus tarafından kentin su ihtiyacını karşılamak için yapılmıştır. Yapı içerisinde yer alan bazilikanın da olmasından ötürü Bazilika Sarnıcı olarak da bilinir. 

Kariye Camii, bir diğer özgün adıyla ise Hora Manastırı olarak bilinir. Burası Justinianus döneminde Aziz Teodius tarafından 534 yılında bir manastır olarak yaptırılmıştır. Aynı zamanda Hora Manastırı içerisindeki boyazlı bezemeler de Pelologos Rönesans zamanına ait olan en önemli sanatsal çalışmalardan bazılarıdır. Bizans sanatını yakından görmek ve keşfetmek isteyenler için önemli bir yerdir. 

Türk ve İslam Eserleri Müzesi, içerisinde tam 40 binden fazla eserin sergilendiği bir müzedir. Burası Kanuni Sultan Süleyman’ın veziri ve damadı olan İbrahim Paşa’nın sarayına kurulmuştur. Sarayın kendisine has mimarisi ve içerisinde yer alan koleksiyonları adeta tarihe ışık tutar niteliktedir. Müze içerisinde yer alan her salon İslam dünyasının farklı bir dönemine ve bölgesine ayrılmıştır. Eserleri incelerken ayrıntılı İngilizce ve Türkçe bilgileri de okumanız mümkün olacaktır. 

Kalenderhane Cami, oldukça fırtınalı bir geçmişe sahiptir. Burası eskiden Roma hamamının bulunduğu yere yapılmıştır. Yapı 6. Ve 12. Yüzyıllar içerisinde birkaç defa yeniden inşa edilmiştir. 1453 yılında İstanbul’un da fethiyle birlikte camiye dönüştürülmüştür. Cami ismini ise kentin ele geçirilmesini izleyen ve burayı birkaç yıl boyunca toplama yeri olarak kullanmış olan Kalenderi tarikatından gelir. 

Tam anlamıyla harika bir boğaz manzarasına sahip olan Sakıp Sabancı Müzesi ve Atlı Köşk en uğrak noktalardan biridir. Ünlü iş adamı ve sanat hamisinin adını taşıyan bu koleksiyon içerisinde 16. Yüzyıla kadar uzanan önemli hat eserleri bulunur. Müze içerisinde saray ressamlarına ve bazı batılı sanatçılara ait olan eserlere sahiptir. Oldukça seçkin bir deneyim yaşatan müzedir.

Haydarpaşa Garı, deniz kıyısında yer alan konumu ve görkemli mimarisiyle herkesin dikkatini çeker niteliktedir. Yakınında yer alan çinili iskele binasıyla kente gelenler için etkileyici bir karşılama sunacaktır. Burası 1873 yılında kurulmuş olan Anadolu’nun ilk demir yolu hattıdır. Haydarpaşa’dan başlayıp İznik’e kadar uzanmıştır. Daha sonrasında hattın uzatılmasıyla Abdülhamit zamanında Osmanlı İmparatorluğu için modernleşme dönemleri için çalışmalar yapılmıştır. 

Çamlıca Tepesi, tam anlamıyla İstanbul’u derinlemesine izleyebileceğiniz eşsiz bir yerdir. Burası aynı zamanda İstanbul’un en yüksek noktası olarak bilinir. Mükemmel bir manzara keyfinin tadını çıkarmak isterseniz Çamlıca Tepesi bunun için doğru yerdir. 

 İstiklal Caddesi, araç trafiği için kapalı olan bu yer Beyoğlu’nun ana caddesidir. Bir zamanlar burası Grand Rue de Pera olarak da bilinen bir yoldur. 19. yüzyılın sonlarına doğru yapılmış olan apartmanların dışında görkemli kapılar, cepheler ile dikkat çeken elçilik binalarına da yer verilmiştir. Aynı zamanda buradan sevdikleriniz için keyifli hediyelik eşyalar alabileceğiniz birçok dükkana da göz atabilirsiniz. 

Çinili Camii, caminin adı sahip olduğu çinilerden gelir. 1640 yılında inşa edilmiş olan bu cami 17. Yüzyılda yapılan diğer imparatorluk eserlerine göre küçüktür. Cami zamanında Mahpeyker Kösem Valide Sultan tarafından yaptırılmıştır. Mutlaka görülmesi gereken bir mimariye sahiptir. 

Ahrida Sinagogu, İstanbul içerisinde yer alan en eski ve en zarif olan sinagoglardan biridir. Burası ilk Yahudi yerleşimcilerin gelmiş olduğu Makedonya’daki Ohrid kabasından türetilmiştir. Aynı zamanda yaklaşık olarak 500 kadar bir cemaati vardır. Bizans döneminden günümüze kadar da ibadete açık bir yerdir. Yapının sahip olduğu ihtişamlı Barok stili, rengarenk boyalı tavanları ile kendisine doğru çeker. 

Rumeli Hisarı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1452 yılında İstanbul’un fethi için inşa edilmiştir. Burası boğazın en dar noktalarından olan yere yapılmıştır. Bizanslıların da ana levazım yolu bu sayede kontrol altına alınmış olmuştur. 1953 yılında restore edilmiş olan bu hisar günümüzde konser ve festivaller için de kullanılmaktadır. 

İstanbul’da Kültürel Etkinlikler

İstanbul 7/24 yaşayan bir şehirdir. Her zaman kültür ve sanat etkinliklerine ve festivallerine rastlamanız mümkündür. Bu anlamda İstanbul geziniz sırasında keyifli bir deneyim yaşamak isterseniz bu festivallere katılım gösterebilirsiniz. 

İstanbul Uluslararası Kukla Festivali 1998 yılından beri her yıl mayıs ayında düzenlenen enteresan ve keyifli bir festivaldir. Bu festival tam 300’den fazla yerli ve yabancı kukla grubuna ev sahipliği yapmaktadır. 

Her yıl nisan ayı içerisinde İstanbul Uluslararası Dans Festivali, düzenlenir. Her yıl bu etkinlikler farklı mekanlarda devam eder. Avrupa, Latin, Asya olmak üzere farklı kökenlerden dansçılara yer verilir. Aynı zamanda bu festivalde Dünya Dans Şampiyonası ve sportif dans gösterilerini de izleyebilirsiniz. 

İstanbul Film Festivali, her yıl düzenlenen önemli bir etkinliktir. İstanbul Kültür Sanat Vakfının da organizasyonuyla düzenlenir. Geleneksel hale gelen bu festival için biletler internet üzerinden oldukça hızlı bir şekilde satışa konulmaktadır. 

Bunların dışında İstanbul Sahaf Festivali, İstanbul ShoppingFest, İstanbul Tasarım Bienali, İstanbul Caz Festivali, Chill-Out Festival, Uluslararası İstanbul Opera Festivali, İstanbul Müzik Festivali gibi etkinliklere de katılım sağlayabilirsiniz. 

İstanbul’da Konaklama

Şehrin hemen her yanından yükselen 5 yıldızlı lüks oteller konaklama için gösterişi sevenler adına oldukça idealdir. Aynı zamanda İstanbul’da belli semtlere göre hem ucuz hem de pahalı konaklama imkanları vardır. İstanbul’da yer alan en meşhur oteller ise Çırağan Caddesi üzerinde, Maslak ve 4. Levent kesiminde yer alır. Bunların dışında gece hayatının içerisinde olmak isterseniz ve daha merkezi bir konum isterseniz Beşiktaş, Kadıköy, Taksim, Şişli tercih edebileceğiniz yerlerdir. Böylece İstanbul geziniz boyunca istediğiniz destinasyonlara da kolaylıkla gitme fırsatı elde etmiş olursunuz. Buna ek olarak konaklama için önceden rezervasyon yaptırmanı halinde çok daha uygun fiyatlar sizleri bekliyor olacaktır. 

İstanbul’un Lezzetleri

İstanbul’da Bizans ve Osmanlı İmparatorluğundan gelme bir mutfak kültürü vardır. Ancak zamanla geleneksel yemeklerin birçoğu unutulmuştur. Yerini ise başka yemekler almıştır. İstanbul aynı zamanda birçok kişi için bir buluşma noktası niteliğindedir. Bu nedenle de her bölgeden sizlere lezzetler sunar. Kendisine has olan mutfak kültürü dönemler içerisinde değiştirmiş olsa da bazı lezzetler hala popülerliğini korumaya devam ediyor. Özellikle İstanbul civarında son 20 yılı aşkın süredir Güneydoğu Anadolu bölgesine de has olan kebapçılar da açılmaya başlamıştır. Kent mutfağı ise bölgeler arasında farklılıklar gösterir. 

Aynı zamanda Asya ve Avrupa mutfaklarına ait olan birçok restoranı da bir arada bulmanız mümkündür. İstanbul caddelerinde mutlaka yiyeceğiniz tatlar arasında döner, hamburger, pizza, lahmacun, dürüm, sandviç, tos ve sosisli gibi yemekler de yer alır. 

İstanbul’da Ulaşım

İstanbul’da hem şehir içi hem de karayolu olmak üzere birçok ulaşım imkanı vardır. İETT otobüsleri, metrobüs, deniz vapuru, otobüs, minibüs, tramvay, metro, Marmaray gibi birçok ulaşım alternatifi sağlayan seçeneklere yer verilir. 

Metrobüs ile Ulaşım

Metrobüs İstanbul’da bir yerden bir yere gitmenin en pratik yollarından biridir. Özellikle Metrobüs ile ulaşım sayesinde trafiğe de takılmazsınız. İstediğiniz bütün her yere de kolaylıkla kısa sürede varış sağlarsınız. 

Metro ile Ulaşım

Metrobüs ile gidemediğiniz noktalarda metro ile aktarma yaparak kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Yer altından geçen metro sistemi de oldukça geniş bir alanda hizmet verir. 

Tramvay ile Ulaşım

Özellikle tarihi yarımada kesimine gitmek isterseniz tramvay ile çok kısa sürede kolaylıkla gidebilirsiniz. Ulaşımlarınız sizler için daha iyi olacaktır. Trafiğe de takılmadan zamandan kaybetmeyeceksiniz.



Otobüs ile Ulaşım

İstanbul’da otobüs ile ulaşım da oldukça kolaydır. Geniş bir otobüs hat alanına sahiptir. Bu nedenle kolaylıkla ulaşımlarınızı sağlamanız mümkün olacaktır. Ancak şehir içi trafiğinden ötürü zamandan kaybetmeniz mümkündür. 

Bali Havaalanına Ulaşım Olanakları

Bali havaalanına gitmek için taksi veya özel transfer araçları kullanabilirsiniz. Bu sayede ulaşımlarınızı da kolaylıkla sağlamanız mümkün olacaktır. 

Bali’den İstanbul’a Uçuş Kaç Saat Sürer?

Bali üzerinden İstanbul’a aktarmasız olarak 12 saat 45 dakika uçuş sürer. Ancak belli hava şartlarından da kaynaklı olarak rötar yapması muhtemeldir. Bu gibi durumlar için de tedbirli olabilirsiniz. 

Bali İstanbul Arası Kaç Km?

Bali’den İstanbul 10298 kilometre kadardır. 

İstanbul’a En Uygun Uçak Bileti Ne Zaman Alınır?

İstanbul 4 mevsim ziyaret edilebilir bir şehirdir. Ancak İstanbul’u tam anlamıyla rahat bir şekilde gezmek isterseniz yaz aylarını tercih edebilirsiniz. Bu aylarda turist akını da çok fazla olur. Bu nedenle de biletlerinizi önceden satın alırsanız çok daha uygun ve avantajlı olan fiyatlardan yararlanmanız mümkün olacaktır. 

İstanbul’da İklim Nasıldır?

İstanbul hem Asya hem de Avrupa kıtalarına ev sahipliği yapmasıyla ön plana çıkar. İstanbul’da iklim olarak Karadeniz ve Akdeniz arasında bir geçiş iklimi görülür. Marmara Bölgesi’nin de en çok yağış alan şehirlerinden biri olmasından ötürü tedbirli gelmenizde fayda vardır. Şehirde yıl içerisinde en düşük sıcaklıklar -11 en yüksek sıcaklıklar ise +40 dereceyi bulur. Ortalama olarak nem ise %75 oranlarını seyreder.

İstanbul Hava Durumu

29 Eylül 2023

Sun

19 °C

18 °C

Uçuş süreleri

İstanbul

Antalya

1 sa 5 dk

İstanbul

İzmir

1 sa

İstanbul

Trabzon

1 sa 35 dk

İstanbul

Lefkoşa

1 sa 30 dk

İstanbul

Gaziantep

1 sa 30 dk

İstanbul

Adana

1 sa 20 dk

İstanbul

Ankara

55 dk

İstanbul

Diyarbakır

1 sa 40 dk

İstanbul

Ordu

1 sa 25 dk

İstanbul

Van

2 sa

İstanbul

Taşkent

4 sa 20 dk

İstanbul

Bakü

2 sa 40 dk

İstanbul

Amsterdam

3 sa 20 dk

İstanbul

Paris

3 sa 25 dk

İstanbul

Londra

3 sa 50 dk

İstanbul

Roma

2 sa 25 dk

İstanbul

Tahran

1 sa

İstanbul

Frankfurt

2 sa 55 dk

İstanbul

Köln

3 sa

İstanbul

Aşkabat

3 sa 40 dk

Bali Hava Durumu

29 Eylül 2023

Sun

25 °C

24 °C

Uçuş süreleri

Endonezya

İstanbul

12 sa 35 dk

Alternatif uçuşlar

Istanbul varışlı yurt içi uçak biletleri

461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla

Istanbul varışlı yurt dışı uçak biletleri

4.282,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
4.140,26TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.487,90TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.098,04TRY'den
başlayan fiyatlarla
7.294,67TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.516,97TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.837,80TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.467,49TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.158,54TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.798,33TRY'den
başlayan fiyatlarla

Merak Edilenler

01

Uçak bileti almak için neden Hepsiburada Seyahat'i tercih etmeliyim?

02

Nasıl uçak bileti satın alabilirim?

03

Uçuşumdaki bagaj hakkım ne kadardır?

04

Bagajımda bulunması yasak olan maddeler nelerdir?

05

Esnek bilet nedir?

06

Promosyonlu bilet nedir?

07

Çocuklar için bilet almalı mıyım?

08

PNR kodu nedir, ne işe yarar?

09

Havaalanında nasıl check-in yapabilirim?

10

Online check-in nedir? Nasıl yapabilirim?

11

Biletime nasıl ulaşırım?

12

Faturam ne zaman gelir?

13

Faturam gelmedi, ne yapmalıyım?

14

Satın aldığım uçak biletini iptal edebilir miyim?

15

Satın aldığım uçak biletini nasıl değiştirebilirim?

16

Biletimi başkasına devredebilir miyim? / Biletimde isim değişikliği yapabilir miyim?

17

Hangi ödeme seçenekleri ile bilet alabilirim?

18

Kredi kartı puanlarım ile ödeme yapabilir miyim?

19

Taksitle alışveriş yapabilir miyim?

20

Ödeme ekranında / ödeme aşamasında sorun yaşıyorum

21

Ek bagaj, yemek siparişi gibi ek hizmetleri nasıl satın alabilirim?

22

Uçuşlarım için vizeye ihtiyacım var mı?

23

Vizem olmadan vize isteyen bir ülkeye bilet alabilir miyim?

24

Kimlikle seyahat edebileceğim ülkeler var mı?

25

Resmi tatiller hangi günlere denk geliyor?

26

Hava yolu seyahatlerinde yolcu haklarım nelerdir?

Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01


Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01

Yurt İçi Uçuşlar

Yurt Dışı Uçuşlar


https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-7ddb1a28-71b5-454a-b52a-d186c649a671.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-e79a8fff-7c22-471f-9bd5-fea5cce1ed54.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-31325c2f-1e5d-4bec-a7ce-95107b344638.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ea4a557-abe1-4e65-bebe-18d4922147ed.webp
Hepsiburada
hepsijet.svg
hepsiburada_market.png
hepsipay.svg
hepsiglobal.svg
https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-153bb5fc-60ac-475b-b7ad-aef0c00150a3.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-a62bf53d-f5da-458e-91c4-a8cda9adbf0b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b65d82-13cb-4c02-9a31-2445223430f9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-1f357460-6694-4bc4-b23c-dc681de97979.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ebc3812-2d33-4e8b-85a7-48e6536f917b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b24cb1-8308-4349-8c3f-adcc64dd2888.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f8f54c6c-7d09-49d7-ae50-90f842daf455.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-4029e21c-6d00-4705-a73e-d476563fe7c7.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-6dfbc935-6a31-4b4a-9ff8-a49012d3c9a9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-63bcf082-0a43-4b80-a0b3-981a4dbb0168.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f53a635d-1fdf-429b-970c-683bd0a42e9e.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-b25b7950-d1dc-469f-9031-9905af2e79f5.webp

Her şey ayağına gelsin! © Copyright 1998 - 2023 D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.

etbis
iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinden satın alınan uçak biletleri ile ilgili rezervasyon, biletleme, iptal ve değişiklik işlemleri Akdeniz Pe-Tur Turizm Seyahat Acentası ve Ticaret A.Ş. (IATA Kodu: 8822861) tarafından gerçekleştirilmektedir.

iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinde yapılan uçak bileti işlemlerini gerçekleştiren D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş., Hepsifly seyahat acentası unvanı ve 13238 belge numarası ile TÜRSAB'a kayıtlı A Grubu Seyahat Acentası olup 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na tabi olarak hizmet sunmaktadır.

etbis