Bodrum Uçak Bileti

Uçak Biletin

Burada

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

flight-0
flight-1
flight-2
flight-3

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

Muğla varışlı yurt içi uçak biletleri

443,43TRY'den
başlayan fiyatlarla
514,00TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.559,19TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.631,15TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.571,62TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.675,35TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.656,72TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.419,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.549,94TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.794,60TRY'den
başlayan fiyatlarla

Bodrum Uçak Bileti

Bodrum Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ülkemizin önemli turistik mekanlarından olan Bodrum dünya üzerinde de oldukça bilinen şehirler arasında yer alıyor. Özellikle 3500 yıllık tarihi ile de çok uzun bir geçmişe sahiptir. Kadim medeniyetlerden miras almış olduğu kültür ve sanatının yanı sıra Bodrum’da harika doğal güzelliklere, özgün mimarilere, tarımsal zenginliklere, mutfağının lezzetine, denizin harika keyfine şahit olabilirsiniz. Şehirde sabaha kadar süren gece hayatı da ziyaretçilerin hemen hemen her ihtiyacını karşılar niteliktedir. Aynı zamanda Bodrum üzerinde farklı konseptlere sahip konaklama tesisleri yer alır. Kısacası Türkiye’deki cennetlerden biridir.

Milattan önce kalan çağlardan beri daima kendisini insanoğluna hayran bırakmayı başarmıştır. Antik çağlardan günümüze kadar Leleg, Karia, Pers, Dor, Helen, Roma, Bizans ve Osmanlı olmak üzere birçok uygarlığa, medeniyete ve kültüre ev sahipliği yapmıştır. Bu eski kültürlerin izlerini birebir görmek de mümkündür. 

Ünlü tarihçilerden olan Homeros tarafından da Bodrum “Ebedi Mavilikler Cenneti” olarak adlandırılmış bölgelerden biridir. Başlarda Halilarnassos olarak anılan bölge Yunan ve Anadolu uygarlıklarının da kesişme noktaları üzerinde yer almıştır. Ayrıca şehirde yer alan çeşitli uygarlıklara ait arkeolojik buluntular neticesiyle 7 bin yıldan fazla bir geçmişe de ev sahipliği yaptığı bilinir. Özellikle de Bodrum’da yer alan ve antik çağlardan kalma Karya bölgesi en önemli liman kentlerinden biridir. 

İnsanoğluna ait Bodrum üzerindeki maceraların 3 bin yıl kadar bir tarihe sahip olduğu söylenir. Bodrumlu tarihçi olan Herodotos kentin M.Ö 1000’li yıllarda Dorlar tarafından ilk olarak kurulduğunu söyler. O zamanlarda bu yerleşim yeri aslında bir ada olarak bilinirmiş. Karyalılar ise M.Ö 6. Yüzyılda önce Lidyalıların daha sonrasında da Perslerin egemenliği altına girmişlerdir. Hatta Persler bu dönemlerde Anadolu’yu belli satraplıklara ayırmışlardır. Karya bölgesi ise Hekatamnos sülalesi tarafından yönetilmeye devam etmiştir. Mausolos, Karya Satraplığı olarak başkenti Mylasa üzerinden Halikarnassos’a getirmiştir. Böylece şehri yeniden imar etmeye başlamıştır. Hatta Halikarnassos en parlak devrini bu yıllar içerisinde yaşamıştır.

Mausolos tam 24 yıl boyunca süren yönetiminden sonra Mausoleion olarak anmış olduğu dünyanın yedi harikasından biri olan mezar anıtını da yaptırmıştır. M.Ö 334 yıllarına gelindiğinde ise Makedonya Kralı olan Büyük İskender, Anadolu’da yer alan Pers egemenliğindeki bütün toprakları fethetmeye başlamıştır. Şehir İskender tarafından fethedilip ardından yakılmaya ve yıkılmaya başladıktan sonra toparlaması oldukça güç olmuştur. 

Bodrum daha sonrasında 11. Yüzyıla gelindiğinde Türkler’in eline geçmiştir. 13. Yüzyılda ise Mentese Beyliği adı altında toplanmıştır. Ardından Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos fethi ile Bodrum Osmanlı İmparatorluğu topraklarında yer almıştır. 

Bodrum’da Gezilebilecek Yerler

Denizin, kumun ve güneşin en harika üçlüsünün yer aldığı Bodrum tarihi olarak da önemli destinasyonlardan biridir. Özellikle ilçeye yaz aylarında yerli ve yabancı birçok turist akın etmektedir. Güzel bir yaz tatili geçirirken bir yandan Bodrum’un eşsiz tarihine de şahitlik edebilirsiniz. Sokaklarda yürürken dahi şehre ait olan antik kalıntılar karşınıza çıkar. Özellikle dünyanın yedi harikasından biri olan ve en çok ilgi gören yerlerden biri de Halikarnas Mozolesi de Bodrum’da yer alır. Bununla birlikte Bodrum üzerinde daha birçok gezilip görülmesi gereken mekanlar yer almaktadır. 

Bodrum’da gezilecek tarihi yerlerin başında Bodrum Kalesi gelmektedir. İlçenin merkezinde yer alır. Burası 1402 yılında St. Jean Şövalyelerince inşa edilmiştir. Aynı zamanda o dönemdeki ismi Aziz Peter Kalesi olarak bilinir. Bu kalenin o zamanlarda isminin Aziz Peter olmasındaki sebep şövalyelerin baş efendilerinin Peter Gerard olmasından kaynaklıdır. Kale içerisinde Alman, Fransız, İtalyan, İngiliz ve Yılanlı kule olmak üzere farklı isimlerde kuleler yer alır. Bu kaleyi gezerken birçok merdiven inip çıkmanız gerekecektir. Kale içerisinde yer alan en heyecan verici noktalardan biri de Karya prensesi olan Ada’nın kemikleri, giysileri takılarının bir arada sergilendiği salondur. 

Bir diğer önemli noktalardan biri de Bodrum Kalesi’nde yer alan Bodrum Sualtı Arkeoloji müzesidir. Dünya üzerinde yer alan sayılı sualtı arkeoloji müzelerinden biridir. Müze içerisinde 14 tane sergi salonunda dünyadaki en zengin Doğu Akdeniz amforaları koleksiyonlarını görmeniz mümkün olacaktır. Bu koleksiyon M.Ö 15 ve çok daha sonraki yıllara dayanan amforalardan oluşur. Aynı zamanda Serçe Limanı Cam Batığı Salonu içerisinde 1025 yılında batmış olan Tunç Devrinden kalma bir tekneyi görmeniz mümkündür. 

Bodrum tarihi yerlerinde önemli bir yere sahip olan Halikarnas Mozolesi, Dünyanın Yedi Harikasından biri olarak tanınır ve kabul edilir. Yapılmış olduğu dönemde en önemli ve görkemli mimari eserlerden biridir. Bugün ise mozoleyi açık hava müzesi olarak Bodrum merkezinde gezebilirsiniz. Bu görkemli yapıya ait önemli kabartmalar ve değerli parçalar müze içerisinde sergilenmektedir. 

Anadolu’nun en eski tiyatrolarından olan Bodrum Antik Tiyatro Yeniköy Mahallesi üzerinde yer alıyor. Aynı zamanda Bodrum’da denize karşı bir tepede kurulu olan bu yapı yaz aylarında birçok önemli konsere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ayrıca tiyatroyu istediğiniz gibi gezmeniz de mümkündür.

Bu yarımadayı gezerken birçok yarım daire şeklinde beyaz yapılarla karşılaşacaksınız. Bu yapıların pek çok ziyaretçinin dikkatini çektiğini söylemek mümkündür. Aynı zamanda şehirde bu sarnıçlar kümbetler olarak da isimlendirilir. Yarımadanın hemen hemen dört bir yanında bulunan bu kümbetler aslında yüzlerce yıl önce yağmur sularını toplamak adına inşa edilmiştir. 

Aynı zamanda Bodrum üzerinde Osmanlı’dan kalma yapılarda yer almaktadır. Osmanlı döneminde inşa edilmiş olan tarihi bir cami yer alır. İskele Meydanı üzerinde Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii olarak bilinir. Bodrum Kalesi’ne aynı zamanda komşudur. Cami 1723 senesinde Kızılhisarlı Mustafa Paşa tarafından inşa ettirilmiş olup günümüzde birçok turistin de ilgi noktalarından biridir.

Bodrum’un Tarihi

Mitolojik adı aslen Halikarnassos olarak bilinir. Aynı zamanda M.Ö 11. Yüzyıla kadar da Karyalılar tarafından kurulduğu sanılan yerleşkelerden biridir. Ünlü tarihçi Heredor tarafından ise M.Ö önce 8. Yüzyıllarda Dorlar tarafından kurulduğunu iddia eder. Hatta Dorların kurmuş olduğu 6 kenti de içermektedir. Birçok önemli medeniyete ev sahipliği yapmış olan Bodrum tarihi anlamda gezilip görülmesi gereken de birçok önemli yere sahiptir. 

Bunlardan biri olan Kral Mausolos tarafından zamanında yaptırılmış Myndos Kapısı yayli önemli ve dikkat çekici eserlerden biridir. Bodrum tarihi yerleri açısından da oldukça önemli bir konumu vardır. Aynı zamanda bu kapı büyük İskender’in geçemediği kapı olarak da bilinir. Myndos Kapısı’nı ziyaret ettiğinizde düzenli bir müze görmek yerine aslında çeşitli kalıntıların yer aldığı bir alan göreceksiniz. Ayrıca bu gezinizi sürdürürken kalıntıların yanında yer alan levhalardan tarihi bilgileri de alabilirsiniz.

Bardakçı tepesi Bodrum’un hem de Gümbet manzarasının en harika izleyebileceğiniz alanlardan biridir. Hatta burada birkaç tane tarihi yel değirmeni ile karşılaşmanız da mümkündür. Günümüzde hiçbir faaliyeti yoktur. Yalnızca yarımada üzerinde turistler tarafından ilgi gören lokasyonlardan biridir. Eşsiz manzarasıyla daha çok ziyaret çeker. Bu tepeye ulaşmak için oldukça dik bir yokuşu çıkmanız gerekecektir.

Pedasa Antik Kenti Bodrum da yer alan en önemli tarihi yerlerden biri olarak karşınıza çıkar. Bodrum’a gelip bu tarihi yerleşim yerinden haberi olan kişi sayısı ne yazık ki çok azdır. Ancak tarihi geçmişi ile oldukça önemli görülmesi gereken noktalardan biri olarak karşınıza çıkar. Lelegler tarafından kurulmuş olan antik kentlerden biridir. Bu antik kentin en önemli parçası ise Athena Tapınağıdır. 

Yarımada üzerinde yer alan bir diğer tarihi yel değirmenlerinden biri de Yalıkavak üzerinde yer almaktadır. 1850 yılında Karaibrahimoğlu Mehmet Efendi bu değirmeni inşa ettirmiştir. Bu değirmen günümüzde hala faal olarak çalışmaya devam ediyor. Günümüzde hala un üretimi yapan bir değirmendir. Aynı zamanda uygun bir şekilde restore edilmiş olup kafe olarak da hizmet verir. 

Bodrum’da yer alan bir diğer tarihi kalelerden biri de Aspat Kalesi’dir. Ancak kale için günümüze çok bir şeyin kaldığını söylemek mümkün değildir. Bu kale Kral Mausolos döneminde inşa edilmiştir. Kaleye çıkan herhangi bir yol yoktur. Bu nedenle tırmanmanız gerekir. Kolay bir tırmanışa sahip değildir. Ancak sonucunda harika bir manzara sizleri bekliyor olacaktır.

Bodrum’da Kültürel Etkinlikler

Kendine has özel bir şehir olan Bodrum’da eğlenceli bir tatil geçirmeniz mümkündür. Özellikle Bodrum’da yaz kış olmak üzere birçok festival düzenleniyor. Bu festivallerde yöresel tatları da beraberinde deneyebilirsiniz. Aynı zamanda son ses müzikle deliler gibi dans ederek keyifli anlar sizleri bekliyor olacaktır.

Bodrum’da yer alan ve oldukça meşhur festivallerden biri de Mandalina Festivalidir. Bu festival her sene ocak ayında gerçekleşir. Özellikle Bodrum dendiği zaman akla ilk gelen turunçlardır. Bunlar içerisinde de Bodrum Mandalinası yer alır. Mandalina festivalinde birbirinden harika mandalinayla yapılmış lezzetleri de tatmış olursunuz. 

Bir diğer meşhur ve içinizi ısıtacak festivallerden biri de Gündoğan Sucuk ve Şarap Festivalidir. Her yıl şubat ayının son cumartesi günü gerçekleşir. Plajda yapılan bir etkinliktir. Kışın Bodrum’un tadını çıkarmak isterseniz oldukça keyifli bir etkinliktir.

Slow Cheese Bodrum festivali her iki sene içerisinde bir defa düzenlenen ve peynir severlerinde oldukça keyif alacağı bir eğlencedir. Birbirinden farklı peynirleri tadım yapacağınız ve hiç tanışmadığınız tatlara merhaba diyeceğiniz bir festivaldir. Mart ayında düzenlenen keyifli etkinliklerdendir.

Bodrum toplumu için eski değerleri yaşatmak ve onu hala devam ettirmek oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu değerleri bireylere öğretmek ve yaşatmak adına Bodrum Pedasa Festivali düzenlenir. Festival içerisinde söyleyişiler, yarışmalar düzenlenerek aktiflik sağlanır. Her sene nisan ve mayıs aylarında renkli görüntülere tanıklık eder.

Her sene mayıs ayında Bodrum Uçurtma ile Farkındalık Festivali, Gümbet değirmenlerinin olduğu mevkii üzerinde gerçekleşir. Yaş sınırı olmayan ve herkesin büyük bir heyecanla, keyifle katıldığı festivallerden biridir. Slogan olarak “Engelleri gökyüzüne kaldıralım” cümlesini kullanarak oldukça özel bir deneyim sunar.

Uluslararası Bodrum Dans Festivali Avrupa üzerindeki en büyük dans festivallerinden biridir. Özellikle Avrupa Birliği üye ülkelerinin de katılımıyla birlikte ortaya inanılmaz baş döndüren bir şölen ortaya çıkar. Her sene Bodrum’da mayıs ayında düzenlenir. Bodrum Kalesi’nde gerçekleşen bu özel gösteri ücretsiz olarak herkese açık bir şekilde sunulur.

Bardakçı Koyu üzerinde Summer Tango Fest Bodrum adı altında her sene haziran ayında düzenlenen keyifli bir etkinliğe yer verilir. Genellikle her sene haziran sonu ve temmuz başlangıcında yer alır. Özellikle de tango severler için inanılmaz bir festivaldir. Hatta bu festival kapsamında birçok farklı dersler almanızda mümkün olacaktır. Atölyeler ve ekstra partiler düzenlenir. 

Bodrum’da Konaklama

Bodrum içerisinde oldukça fazla farklı konaklama imkanları sunan şehirlerden biridir. Beklentilerinize uygun olarak tercihlerinizi yapmanız sizler için daha uygun olacaktır. Bu bölge tatil beldelerinde en çok rağbet gören lokasyonlardan biridir. Eğer özellikle Bodrum üzerinde yaz tatili yapmayı planlıyorsanız kesinlikle birkaç ay önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir. Aksi halde yer bulmanız imkansız olacaktır. Yer bulsanız bile olması gerekenden çok daha yüksek fiyatlar ödemek zorunda kalırsınız. 

Bodrum’da tatilinizi yapmak isterseniz birçok konaklama seçeneği olacaktır. Ancak fiyatlar noktasında biraz pahalı noktalardan biridir. Özellikle de yabancı turistlerin de sık geldiği bu şehirde tatilinizi daha uyguna getirmek isterseniz ev kiralamak sizler için daha avantajlı olacaktır. 

Bodrum Lezzetleri

Ülkemizin tatil cennetlerinden olan Bodrum hem tarihi hem doğası olsun sizleri tatmin edebilecek şehirlerden biridir. Bodrum tarihi geçmişinde çok fazla medeniyeti bağrında barındırmıştır. Yemekleri üzerinde de bunları görmemiz mümkündür. Bodrum’un kendine has özel lezzetlerini yemeden tatilinizi tamamlamış olmazsınız. Şehirde genellikle yer alan yemeklerin birçoğu hafiftir. Midenizi rahatlatır. Aynı zamanda damağınızda unutulmaz tatlar bırakır. 

Muğla ve çevresinde en çok tercih edilen ve tüketilen dolmalar arasında üst sıralarda yer alan kabak çiçeği dolmasıdır. Bodrum’da kabak yetiştiriciliği bir hayli fazladır. Bu nedenle de mutfaklarda kabak çiçeği dolması sıkça yer alır. Sabahın erken saatlerinde toplanan kabak çiçekleri özenle toplanır. Daha sonrasında da sofralarınızı eşsiz lezzetiyle taçlandıracaktır.

Bildiğiniz üzere Bodrum denize kıyısı olan bir yerleşim yeridir. Bu nedenle deniz ürünleri ile arasının oldukça iyi olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle Bodrum mutfağında taze olarak tutulmuş deniz ürünleri bambaşka bir lezzete sahiptir. Ekşili palamut da bunlardan biridir. Klasik ızgara da balık yemekten sıkıldıysanız ekşili palamutun özel sosuyla birlikte mükemmel bir keyif alacaksınız. 

Bir diğer deniz ürünlerinden biri de kefal balığıdır. Bodrum’da hemen hemen her damak zevkine uyumlu olan kefal dolması oldukça hafif ve keyifli yemeklerden biridir. Muğla’yı ziyaret edenlerin kesinlikle tatması tavsiye edilen lezzetler arasında yer alır. İçerisinde pirinç, dereotu, soğan, maydanoz, nane ve çeşitli baharatlar yer alır. 

Bir diğer yemeklerden biri de hemen hemen Türkiye’nin her bölgesinde yapılan keşkektir. Bodrum’da yöresel yemekler arasında yer alır. Özellikle de düğünlerde, bayramlarda, özel günlerde vazgeçilmez lezzetlerden biridir. 

Çökertme kebabı herkes tarafından bilinen bir lezzet olsa da aslen Bodrum’a ait bir lezzettir. Hatta Bodrum’a gittiğiniz de bu lezzeti menülerde Bodrum Kebabı olarak görmeniz mümkündür. Bunun haricinde Bodrum’da lokum pilavı, acı ot kavurması, kabak çiçeği kızartması, taze börülce yemeği, kalamar şiş ızgara, zeytinyağlı bamya, ahtapot çorbası, kaya koruğu salatası, hardal otu salatası, ebegümeci kavurması, gemici mezesi, enginar salatası olmak üzere daha birçok eşsiz lezzeti içerisinde bulundurur. 

Bodrum’da Ulaşım

Bodrum şehir olarak oldukça düzenli bir ulaşım ağına sahiptir. Çoğu tatil merkezi üzerinde olduğu gibi Bodrum’da yaşayan yerel halk için de turistler için de ulaşım oldukça kolaydır. Minibüs hatları yer alır. Aynı zamanda otobüslerle de ulaşımlarınızı kolaylıkla sağlamanız mümkündür. Her 15 dakikada bir olmak üzere minibüsle kolaylıkla istediğiniz noktalara gitmeniz mümkündür.

Minibüs ile Ulaşım

Bodrum’da minibüs ile ulaşım sayesinde şehir içini kolaylıkla gezebilirsiniz. Her noktada bulunan duraklar ve sürekli kalkan araçlar sayesinde fazla bekleme yapmazsınız. Ayrıca tarihi lokasyonlara gitmek isterseniz yakın yerlerde bırakarak kolay ulaşım elde edersiniz.

Otobüs ile Ulaşım

Bir diğer alternatif seçenek olarak otobüsleri kullanabilirsiniz. Otobüslerle de aktif bir şekilde istediğiniz rotalar üzerinden ilerlemeniz mümkündür.

Bodrum’a En Uygun Uçak Bileti Ne Zaman Alınır?

Bodrum genellikle herkes için yaz aylarının vazgeçilmez şehirlerinden biri olarak akıllarda kalmıştır. Ancak bu şehri sadece yazın gelebilirsiniz olarak düşünmeyin. Dört mevsim ziyaret edebileceğiniz eşsiz bir yerdir. Huzuru ve keyifli anları sizlere dört mevsim boyunca armağan eder. Sizler kum, deniz ve güneş üçlemesini istiyorsanız yaz aylarında gelmeyi tercih edebilirsiniz. Fakat şehre gelmeden önce rezervasyonlarınızı yaptırmak sizler için daha avantajlı olacaktır. Böylece uçuşlarınız çok daha uygun fiyatlara mal olacaktır. 

Bodrum’da İklim Nasıldır?

Bodrum iklim olarak yazları sıcak bir memlekettir. Aynı zamanda nemli, kurak ve açık bir havaya sahiptir. Kışları ise uzundur. Soğuk geçer ve yağışlı, parçalı bulutlu bir hava sizleri bekler. Hava genellikle yıl boyunca rüzgarlıdır. Yıl içerisinde ortalama sıcaklık 9 derece ile 32 derece arasında değişir. Nadir olmak üzere 4 derece altına düşer ve 35 derece üstüne çıkar. 

Bodrum

Muğla Hava Durumu

05 Aralık 2023

Sun

13 °C

13 °C

Uçuş süreleri

Bodrum

Trabzon

2 sa 30 dk

2 sa 35 dk

Bodrum

Samsun

2 sa 15 dk

Bodrum

Van

2 sa 45 dk

Bodrum

Gaziantep

2 sa 25 dk

Bodrum

Batman

2 sa 40 dk

Bodrum

Hatay

2 sa 30 dk

Bodrum

Şırnak

2 sa 50 dk

Bodrum

Mardin

2 sa 40 dk

Bodrum

Erzurum

2 sa 35 dk

Alternatif uçuşlar

Muğla varışlı yurt içi uçak biletleri

443,43TRY'den
başlayan fiyatlarla
514,00TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.559,19TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.631,15TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.571,62TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.675,35TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.656,72TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.419,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.549,94TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.794,60TRY'den
başlayan fiyatlarla

Merak Edilenler

01

Uçak bileti almak için neden Hepsiburada Seyahat'i tercih etmeliyim?

02

Nasıl uçak bileti satın alabilirim?

03

Uçuşumdaki bagaj hakkım ne kadardır?

04

Bagajımda bulunması yasak olan maddeler nelerdir?

05

Esnek bilet nedir?

06

Promosyonlu bilet nedir?

07

Çocuklar için bilet almalı mıyım?

08

PNR kodu nedir, ne işe yarar?

09

Havaalanında nasıl check-in yapabilirim?

10

Online check-in nedir? Nasıl yapabilirim?

11

Biletime nasıl ulaşırım?

12

Faturam ne zaman gelir?

13

Faturam gelmedi, ne yapmalıyım?

14

Satın aldığım uçak biletini iptal edebilir miyim?

15

Satın aldığım uçak biletini nasıl değiştirebilirim?

16

Biletimi başkasına devredebilir miyim? / Biletimde isim değişikliği yapabilir miyim?

17

Hangi ödeme seçenekleri ile bilet alabilirim?

18

Kredi kartı puanlarım ile ödeme yapabilir miyim?

19

Taksitle alışveriş yapabilir miyim?

20

Ödeme ekranında / ödeme aşamasında sorun yaşıyorum

21

Ek bagaj, yemek siparişi gibi ek hizmetleri nasıl satın alabilirim?

22

Uçuşlarım için vizeye ihtiyacım var mı?

23

Vizem olmadan vize isteyen bir ülkeye bilet alabilir miyim?

24

Kimlikle seyahat edebileceğim ülkeler var mı?

25

Resmi tatiller hangi günlere denk geliyor?

26

Hava yolu seyahatlerinde yolcu haklarım nelerdir?

Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01


Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01

Yurt İçi Uçuşlar

Yurt Dışı Uçuşlar


https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-7ddb1a28-71b5-454a-b52a-d186c649a671.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-e79a8fff-7c22-471f-9bd5-fea5cce1ed54.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-31325c2f-1e5d-4bec-a7ce-95107b344638.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ea4a557-abe1-4e65-bebe-18d4922147ed.webp
Hepsiburada
hepsijet.svg
hepsiburada_market.png
hepsipay.svg
hepsiglobal.svg
https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-153bb5fc-60ac-475b-b7ad-aef0c00150a3.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-a62bf53d-f5da-458e-91c4-a8cda9adbf0b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b65d82-13cb-4c02-9a31-2445223430f9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-1f357460-6694-4bc4-b23c-dc681de97979.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ebc3812-2d33-4e8b-85a7-48e6536f917b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b24cb1-8308-4349-8c3f-adcc64dd2888.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f8f54c6c-7d09-49d7-ae50-90f842daf455.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-4029e21c-6d00-4705-a73e-d476563fe7c7.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-6dfbc935-6a31-4b4a-9ff8-a49012d3c9a9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-63bcf082-0a43-4b80-a0b3-981a4dbb0168.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f53a635d-1fdf-429b-970c-683bd0a42e9e.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-b25b7950-d1dc-469f-9031-9905af2e79f5.webp

Her şey ayağına gelsin! © Copyright 1998 - 2023 D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.

etbis
iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinden satın alınan uçak biletleri ile ilgili rezervasyon, biletleme, iptal ve değişiklik işlemleri Akdeniz Pe-Tur Turizm Seyahat Acentası ve Ticaret A.Ş. (IATA Kodu: 8822861) tarafından gerçekleştirilmektedir.

iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinde yapılan uçak bileti işlemlerini gerçekleştiren D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş., Hepsifly seyahat acentası unvanı ve 13238 belge numarası ile TÜRSAB'a kayıtlı A Grubu Seyahat Acentası olup 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na tabi olarak hizmet sunmaktadır.

etbis