Diyarbakır İstanbul Uçak Bileti

Uçak Biletin

Burada

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

flight-0
flight-1
flight-2
flight-3

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

Diyarbakır İstanbul uçak biletleri

1.707,75TRY'den
başlayan fiyatlarla

04 Ara 2023

04 Ara 2023

1.707,75TRY'den
başlayan fiyatlarla

05 Ara 2023

05 Ara 2023

1.707,75TRY'den
başlayan fiyatlarla

06 Ara 2023

06 Ara 2023

1.696,20TRY'den
başlayan fiyatlarla

07 Ara 2023

07 Ara 2023

1.696,20TRY'den
başlayan fiyatlarla

08 Ara 2023

08 Ara 2023

Diyarbakır İstanbul Uçak Bileti 

İstanbul Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İstanbul, dünyanın en önemli ve güzel olan kültür şehirlerinden bir tanesidir. Boğazın iki yakasına yayılan, doğaüstü güzellikler ve şehrin tepeleri, İstanbul’u daha da önemli bir konuma sokmaktadır. İstanbul’un hakkında, Dünyanın en ünlü komutanlarından olan Napolyon “Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu” şeklinde şehri yorumlamıştır. İstanbul’un tarihi ise binlerce yıl öncesinde dayanmaktadır. Ancak bilinmekte olan ilk yerleşim tarihi M.Ö 7. Yy’dir. O çağlarda Antik Yunan yarım adasındaki devletler içinde Megara isimli bir devlet yer almaktaydı. Bu şehir devleti, kültürel ve ekonomik olarak en önemli devlet olarak kabul edilmekteydi. Ekonomik gelişmelerdeki ehemmiyetli olan sebepler arasında; o dönemde kolonileşme çabaları yer almaktaydı. Megara olarak bilinen şehir devletinin kralı ise Byzas’tır. Kral, yeni bir koloni bulmak amacıyla Delphi’de yer alan Apollon’a giderek nasıl kolonileşmek gerektiği konusunda araştırma yapmıştır. Bugünkü önemli tarihi bölgelerden biri olan Sultanahmet bölgesine gelen Byzas, şimdiki Kadıköy bölgesinde yerleşim yeri olduğunu fark eder. 

Bölgenin güzelliğini keşfeden kral, bu bölgede bir koloni kurar. Bu koloniye ise kralın ismi verilir. İstanbul, MS. 4 YY’a kadar ise önemi az olarak kabul edilen bir şehirdir. Ancak Byzantion’un kaderi, Konstantin’in İmparatorluğuyla değişmiştir. Kral Konstantin’in annesi Helena oldukça koyu bir Hristiyan’dır. Oğlu krala ise sürekli Hristiyanlıktan bahsederek, onun için sürekli dua etmektedir. Konstantin ise taht kavgaları esnasında, Hristiyanlığa sıcak bakar. Ardından Hristiyanlara dini özgürlük sunan Milano Fermanı’nı imzalar. İstanbul seneler sonra, 1453 yılında Fatih Sultan Mehmet tarafından fetih edilir. Fethin ardından ise Ayasofya gibi birçok kilisenin camiye dönüşümü yapılmıştır. İstanbul’un fethinden sonra, şehrin ismi Konstantinopolis ya da Konstantiniyye şeklinde değişmiş gibi kabul edilse de bu yanlış bir bilgidir. İstanbul’un fethinden sonra, şehre Konsantinopolis ismiyle hitap edilmiştir. Aynı zamanda, bu şehir Müslümanların elinde olmaya devam etmiştir. 

Cumhuriyet dönemine kadar ise şehrin adı Konstantiniyye olarak anılmaya devam etmiştir. Şehrin iki ayrı yaygın ismi olsa da İstanbul ismi Yunancadan gelmektedir. İstanbul’u iki heceye ayırdığınızda “Stan ve Polis” kelimelerinin birleşimi olduğunu görebilirsiniz. Türkçe anlamı ise şehre gidiyorum olarak tanımlayabiliriz. Türkiye Cumhuriyeti ise 1929 senesinde resmi olarak bu adı İstanbul’ a çevirmiştir. İstanbul, dünyanın ulaşım merkezi olarak kabul edilmektedir. Dolayısıyla transit yolcuların uğrak noktası olduğunu söyleyebiliriz. Şehrin tarih boyunca farklı savaş ve medeniyetlere şahitlik etmesi değişik kültürlerden etkilendiğini göstermektedir. İstanbul’un stratejik konumu ise dünya çapında son derece önemlidir. Şehrin sokak yemekleri ise oldukça ünlüdür. İçinden deniz geçen tek şehir olan İstanbul, bu yönüyle büyük bir ayrıcalığa sahiptir. Aynı zamanda, şehrin fethi Hz. Muhammed (SAV) tarafından müjdelenmiştir. Osmanlı gibi büyük bir imparatorluğa ise senelerce başkentlik yapmıştır. Tarihte birçok savaş gören şehir, yerle yeksan olsa da defalarca inşa edilmiştir. Şimdilerde ise birçok turiste ev sahipliği yapan İstanbul, tarihi yerleri, boğaz havası ile en gözde şehirler arasında kabul edilmektedir. 

İstanbul’da Gezilmesi Gereken Yerler

Medeniyetler şehri olan İstanbul, gezilmesi gerekli olan nadir metropol şehirlerden bir tanesidir. Tarihi geçmişi farklı ülkelerin kültürüne şahitlik etmesi, şehrin önemini kat kat artırmaktadır. Dolayısıyla şehirde gezilip görülmesi gereken yer sayısı oldukça fazladır. İstanbul’a gelen yabancı turist ve yerlilerin ilk olarak mutlaka görmesi gereken yerlerin başında Taksim Meydanı gelmektedir. İstanbul’un en popüler meydanlarına sahip olan Taksim, kutlamalar ve toplumsal olayların adresidir. İstiklal Caddesi, Cumhuriyet Anıtı ve daha birçok yerin Taksim Meydanında yer aldığını söyleyebiliriz. İstiklal Caddesi’nde ışıklar asla sönmemektedir. Yine tarihi bir değeri olan Galata Köprüsü de Sultan Abdülmecit tarafından Haliç üstünde inşa ettirilmiştir. Ülkemizde en fazla ziyaret edilen yerlerin başında Galata Köprüsü gelmektedir. Şehrin kalabalık ve önemli semtlerinden biri olan Eminönü ise mutlaka gezilmesi gereken yerler arasındadır. Nişanlanacak ya da evlenecek olan bireyler, buradaki kapalı çarşıda yer alan seçeneklerden yararlanabilirler. 

Sıkça dizi ve filmlere konu olan Kapalıçarşı ise turistlerin ilgi odağı olmuştur. Grand Bazaar ismiyle de anılan Kapalıçarşı, dünyanın en büyük üstü kapalı çarşıları arasında yerini alır. İstanbul’a gelmişken, Tarihi Mısır Çarşısı’nı gezmeden dönmemenizi öneririz. Turist olup kaybolacağınız bu çarşı da tarih boyunca Mısır’dan gelen ürünler satılmıştır. Manevi bir yer olan Ayasofya ise mutlaka görülmesi gereken yerlerden bir tanesidir. Bunun yanı sıra, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı, Aya İrini Kilisesi, Süleymaniye Camii, Sultanahmet Meydana ve daha birçok tarihi yeri gezerek İstanbul’u yakından tanıyabilirsiniz. Dini mekanlara ilgisi olan bireyler, Sultanahmet Camii, Eyüp Sultan Camii, Ahrida Sinagogu, Laleli Taşhan gibi yerleri ziyaret edebilirler. Şimdilerde İstanbul’un lüks ve gösterişli semtleri arasında yer alan Nişantaşı’ da sizi farklı bir aleme götürecektir. Sarayları gezerek tarihi yerlerin zevkini yaşamak için ise Dolmabahçe Sarayı, Yıldız Sarayı, Pierre Lotti Tepesi, Haydarpaşa Garı gibi yerleri görebilirsiniz. Aynı zamanda, Anadolu Kavağı, Florya, Moda, Bağdat Caddesi, Kız Kulesi, Beylerbeyi Sarayı ve daha birçok ünlü yapı ve yeri İstanbul’da gezebilirsiniz. 

İstanbul’un Tarihi Dokusu 

İstanbul, tam anlamıyla tarihi bir şehir olarak senelerin birikimiyle kendine hayran bırakan bir metropoldür. Tarihi ana hatlarıyla İstanbul’u beş büyük döneme ayırabilmek mümkündür. Tarih öncesinde İstanbul Byzantion dönemi, Doğu Roma dönemi, Osmanlı ve Türkiye dönemidir. Bu tarihi şehir, 4. YY’dan 20.’YY’a kadar dünyanın en büyük metropolü olarak kabul edilmiştir. Asya, Afrika, Avrupa gibi farklı kıtaların tek hakimi olmuş olan bu şehir, dünya tarihini önemli ölçüde etkilemiştir. Toplamda 1600 yıl süreyle Roma İmparatorluğu bu şehirde hüküm sürmüştür. Ardından Bizans İmparatorluğu, Latin İmparatorluğu ve Osmanlı İmparatorluğu gibi devletlere sırasıyla ev sahipliği etmiştir. Son olarak, 1453 yılında Fatih Sultan Mehmet tarafından fetih edilen bu şehir, o tarihten bu yana Müslümanların olmuştur. Bu imparatorluklar, var oldukları dönemlerde İstanbul’un her tarihte önemi büyük olmuştur. Çünkü her İmparatorluk döneminde, devletler İstanbul’dan yönetiliyordu. Ancak Türkiye tarihinde 1923 senesinde başkentin Ankara’ya çekilmesiyle köklü başkentlik özelliğini yitirmiştir. Ancak İstanbul’un dünya şehri olarak koruduğu unvanı günümüzde de devam etmektedir. 

Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun ardından Cumhuriyet tarihi ile birlikte, İstanbul tekrar eski önemini kazanmaya başlamıştır. Günümüzde ise Avrupa ve Orta Doğu’nun ise önemli kültür merkezleri arasında yerini almaktadır. Bu şehrin yerleşim tarihi 300 bin iken kentsel tarihi ise 3 bin yıl olarak bilinmektedir. Toplamda farklı medeniyetlere yaptığı başkentlik tarihi ise 1600 yıldır. Dünya kenti olan bu şehir, çağlar boyunca farklı uygarlıklara ve kültürlere şahitlik etmiştir. Yüzyıllarca çeşitli dil, din ve ırktan insanların bir arada yaşaması İstanbul sayesinde mümkün olmuştur. Bu nedenle, oldukça metropolit ve kozmopolit bir şehir yapısı oluşmuştur. İstanbul’un uzun zaman dilimleri süresince, her alanda merkezi bir konumda olmayı başardığını söyleyebiliriz. 

İstanbul’daki Kültürel Etkinlikler 

Medeniyetler şehri olan İstanbul, yılın her ayında çeşitli festivallere ve etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. Düzenlenen etkinlik ve festivallerin turistlerin ilgisini çektiğini söyleyebiliriz. İstanbul’da Şubat ayında bulunursanız, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri etkinliğine şahit olabilirsiniz. Türk mutfağının tanıtıldığı bu gastronomi etkinliği oldukça renkli geçmektedir. Mart ayında ise sanat festivali olarak düzenlenen İstanbul Bağımsız Filmler festivali de film takipçilerini yakından ilgilendirecektir. Yine sanat festivalleri arasında yer alan İstanbul Uluslararası Dans Festivali de Nisan ayında katılabileceğiniz bir gösteridir. Film tutkunları için İstanbul Film Festivali’nin Nisan ayında ziyaret edildiğini sık görebilirsiniz. Osmanlı döneminde İstanbul’da lale oldukça popüler bir bitkiydi. Bu nedenle, Nisan ayında İstanbul Lale Festivali düzenlenerek çeşitli müzik dinletileri, fotoğraf sergileri, ebrudan heykele birçok sanat icra edilmektedir. 

Müzik severler için ise İstanbul Müzik Festivali Haziran ayında düzenlenmektedir. Çeşitli konserler düzenlenerek müzik tutkunlarının kulağının pası silinmektedir. İstanbul Shopping Fest ise moda alanında düzenlenen bir etkinliktir. İstanbul’da Temmuz ayında düzenlenen Uluslararası İstanbul Opera Festivali ise yeteneğini kanıtlamış olan popüler isimlerin tarihi izleri ağırladığı gösterilerdir. İstanbul Caz Festivali ise Haziran ve Temmuz ayı arası düzenlenerek, müzik severleri bir araya getirmektedir. Bunu takiben Eylül ayında Chill-Out Festivali yapılarak, çimenlere uzanan insanları görebilirsiniz. Yine Eylül ayında ziyaret edebileceğiniz Comtemporary İstanbul, sanat tutkunlarının ilgisini çekmektedir. Ekim ayına gelindiğinde İstanbul Sahaf Festivali düzenlenerek, nostaljik kitaplar sergilenmektedir. Bunu takiben, Ekim ayında İstanbul Kahve Festivali düzenlenerek kahve severlerin farklı kahve çeşitlerini tatmasına olanak sağlanmaktadır. İstanbul’a Kasım ayında geldiyseniz, İstanbul Bienali etkinliğini kaçırmamalısınız. Bu önemli etkinlik, sanat severler için yıl boyunca dört gözle beklenmektedir. Film Ekimi ise yine Ekim ayında düzenlenen halka katkısı olan bir festivaldir. Aynı ayda sanatı yansıtan Kukla festivali de düzenlenmektedir. İstanbul Tiyatro Festivali, Akbank Uluslararası Caz Festivali, Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı da İstanbul’da görebileceğiniz diğer etkinlikler arasında yerini alır. 

İstanbul Konaklama Olanakları

İstanbul, Avrupa ve Anadolu yakası olarak ikiye ayrılmaktadır. Bu nedenle, İstanbul’da konaklanacak yer sayısı ve şekli değişkenlik göstermektedir. İstanbul, tarihi bir yarımada şehri olduğu için kalacak yer bulmakta asla zorlanmazsınız. İstanbul’a ilk kez gelen bireyler, tarihi yerleri gezmek için Mısır Çarşısı ya da Kapalıçarşı’ya yakın konaklama alanlarına kalabilirler. Boğaz havası almak istiyorsanız, Ortaköy’de yer alan otel, hotel ve moteller uygun bir seçim olacaktır. Gece hayatını yaşamak ve eğlenmek amacıyla ise Cihangir semtini tercih edebilirsiniz. İstanbul’da uygun fiyatlı konaklama alanı arayan bireyler, Taksim’deki otelleri tercih edebilirler. Burada gezebileceğiniz İstiklal Meydanı üzerinde farklı konaklama seçeneklerini gözden geçirebilirsiniz. İstanbul’da kültür turu yapmak ve bu yöndeki restoranlarda yemek yemek adına, Galata’yı tercih edebilirsiniz. Galata’ya yakın yerde konaklayarak bu kulenin en tepesinden İstanbul’u seyredebilirsiniz. İstanbul’da, ultra lüks, lüks ya da salaş konaklama mekanları seçeneklerini bulabilmeniz mümkündür. Konaklamak istediğiniz yakayı belirledikten sonra, semti seçebilirsiniz. 

İstanbul’da konaklama seçenekleri arasında; butik otel, boğaz manzaralı otel, merkezi otel, uygun fiyatlı otel gibi alternatifler yer almaktadır. Tercih edeceğiniz semte ve bütçenize uygun olarak konaklama alternatiflerini gözden geçirebilirsiniz. Lüks bir semtte konaklamak isterseniz, ödeyeceğiniz tutar da yüksek olacaktır. Ancak uygun fiyatlara konaklamak istediğinizde salaş mekanları ve pahalı olmayan semtleri tercih edebilirsiniz. 

İstanbul’a Özel Lezzetler 

İstanbul tam bir medeniyet şehri olduğu için farklı lezzetleri bir arada bulabilirsiniz. Bu tarihi şehrin meşhur olmuş birçok lezzeti bulunmaktadır. Yöresel olarak en ünlü kabul edilen yemekler, İstanbul’daki turistlerin ilgisini çekmektedir. Bu şehrin tatlıları, çorbası ve daha birçok lezzeti unutulmayacak tatlara sahiptir. Roma’dan Bizans’a ve Latin İmparatorluğu’na kadar birçok medeniyete tanıklık eden İstanbul, lezzetli yemekleriyle meşhurdur. Özellikle, Sultanahmet’e giden turistlerin mutlaka tatması gereken yemeklerin başında; Sultanahmet Köftesi yer almaktadır. Ortaköy’de sevilen bir lezzet olarak bilinen kumpir ise lezzetiyle göz dolduran yiyeceklerden bir tanesidir. Patatesten yapılan bu yiyecek, özellikle turistlerin gözdesi haline gelmiştir. Sarıyer’e gittiğinizde mutlaka denemeniz gereken çıtır çıtır bir lezzet olan Sarıyer Böreği, nefis bir tada sahiptir. 

Eminönü’ne has bir lezzet olan Balık ekmek ise İstanbul’un simgesi haline gelmiştir. Eminönü semtine gittiğinizde, vapurların kalktığı yerde muhteşem lezzetli balık ekmekler yiyebilirsiniz. Tadını unutamayacağınız bu lezzeti, İstanbul’a gittiğinizde mutlaka denemelisiniz. Sütlüce’de ise bir sakatat türü olan Uykuluğu bahar aylarında tüketebilirsiniz. Oldukça lezzetli ve sağlıklı olan bu yiyecek, İstanbul’un sevilen bir yemeğidir. Aynı zamanda, Süleymaniye’de Kuru Fasulye, Vefa’da boza, Kanlıca’da yoğurt, Pierre Lotti’de kahve ve Beyoğlu’nda Çikolata yemeden İstanbul’dan gitmemelisiniz. İstanbul’da yapılan yemekler simgeleşmiş olduğu için gelen turistler, bu mutfak kültüründen yararlanmalıdır. Sevilen lezzetler, İstanbul kültürü ile harmanlandığı için tadına doyamayacaksınız. İstanbul’un neresine giderseniz gidin her semt ile özdeşlemiş olan lezzeti bulabilmeniz mümkündür. Dolayısıyla gezip göreceğiniz yere bağlı olarak, tadacağınız lezzetler de değişkenlik gösterecektir. 

İstanbul Ulaşımı 

Tren ile Ulaşım;  en çok tercih edilen ulaşım türü olmakla birlikte İstanbul, hızlı trenlerle farklı illere ulaşıma da olanak sağlamaktadır. İstanbul’un ikinci havalimanı olan Sabiha Gökçen’den İstanbul’un yeni kurulan havalimanına ise ulaşım bulunmaktadır. 

Otobüs ile Ulaşım; İstanbul havalimanından İETT otobüsleri ile ulaşım bulunmaktadır. İETT’lerin H-1’den H-9’a kadar olan hatlarını kullanarak havalimanı ulaşımı sağlayabilirsiniz. 

Taksi İle Ulaşım; İstanbul havalimanından dilediğiniz saatte taksi hizmetini kullanabilirsiniz. Havalimanında E, D ve C olmak üzere üç farklı segmentteki taksiler hizmet vermektedir. 

Araç Kiralama İle Ulaşım; İstanbul havalimanına indiğinizde, dilediğiniz aracı kiralayabileceğiniz acenteyi burada bulabilirsiniz. 

Diyarbakır Havalimanı Ulaşımı

Diyarbakır havalimanına ulaşım sağlayabilmeniz adına, Z2 numaralı belediye otobüslerini kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra, taksilerle de kısa sürede havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz. Diyarbakır havalimanına ulaşım için transfer hizmeti veren acentelerden de destek alabilirsiniz. Tur şirketlerinden alacağınız hizmet sayesinde, uçuştan önce havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Diyarbakır’dan İstanbul’a Uçuş Kaç Saat Sürmektedir?

Diyarbakır ve İstanbul, farklı mesafelere sahip olan Türkiye’nin şehirleridir. Bu iki şehir arası otobüs ve uçakla ulaşım süreleri birbirinden farklıdır. Aktarmasız bir şekilde uçak ile Diyarbakır ilinden İstanbul’a uçuş sağlamak istediğinizde 2 saat 55 dakika mesafede varış sağlarsınız. Ancak bu süre, hizmet alacağınız hava yolu şirketine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bazı durumlarda yaşanan rötarlar ise uçuş süresinin artmasına neden olmaktadır. 

Diyarbakır’dan İstanbul Kaç Kilometre?

İki şehir arası birbirinden bir hayli uzaktır. Farklı bölgelerde yer alan bu şehirler uzak olmasından dolayı, km olarak da mesafelidir. Diyarbakır- İstanbul arası toplam kilometre 1,450 iken süre ise 15 buçuk saattir. Ancak bu süre, kullanılan aracın tür ve özellğine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Eğer hiç mola vermeden bir yolculuk yaparsanız, 15 saatte İstanbul’a varabilirsiniz. Ancak havayolunu tercih etmeniz durumunda yaklaşık 2.5 saatte İstanbul’a ulaşım sağlamış olursunuz. 

Diyarbakır’dan İstanbul’a En Uygun Uçak Bileti Ne Zaman Alınır?

Diyarbakır-İstanbul arası uçak ile yolculuk yapmak isteyen bireyler, Pazar günü rezervasyon yaptırabilirler. Çünkü çoğu zaman Pazar günü yapılan rezervasyonlar, daha uygun fiyatlı olmaktadır. İstanbul için en uygun uçak biletini veren firmayı ise öncesinde araştırabilirsiniz. Zaman zaman havayolu şirketlerinin yaptığı kampanya ve indirimler doğrultusunda da uyun fiyatlı uçak biletleri satın alabilirsiniz.





diyarbakir_istanbul

İstanbul Hava Durumu

05 Aralık 2023

Sun

9 °C

9 °C

Uçuş süreleri

İstanbul

Antalya

1 sa 5 dk

İstanbul

İzmir

1 sa

İstanbul

Trabzon

1 sa 35 dk

İstanbul

Lefkoşa

1 sa 30 dk

İstanbul

Gaziantep

1 sa 30 dk

İstanbul

Adana

1 sa 20 dk

İstanbul

Ankara

55 dk

İstanbul

Diyarbakır

1 sa 40 dk

İstanbul

Ordu

1 sa 25 dk

İstanbul

Van

2 sa

İstanbul

Taşkent

4 sa 20 dk

İstanbul

Bakü

2 sa 40 dk

İstanbul

Amsterdam

3 sa 20 dk

İstanbul

Paris

3 sa 25 dk

İstanbul

Londra

3 sa 50 dk

İstanbul

Roma

2 sa 25 dk

İstanbul

Tahran

1 sa

İstanbul

Frankfurt

2 sa 55 dk

İstanbul

Köln

3 sa

İstanbul

Aşkabat

3 sa 40 dk

Diyarbakır Hava Durumu

05 Aralık 2023

Sun

9 °C

9 °C

Uçuş süreleri

Diyarbakır

İstanbul

1 sa 45 dk

Diyarbakır

İzmir

2 sa 10 dk

Diyarbakır

Ankara

1 sa 25 dk

Diyarbakır

Antalya

1 sa 50 dk

Diyarbakır

Bursa

1 sa 45 dk

Diyarbakır

Bodrum

2 sa 40 dk

Diyarbakır

Dalaman

2 sa 35 dk

Diyarbakır

Adana

2 sa 25 dk

Diyarbakır

Çanakkale

2 sa 45 dk

Diyarbakır

Samsun

2 sa 25 dk

Diyarbakır

Frankfurt

4 sa 30 dk

Diyarbakır

Münih

4 sa 25 dk

Diyarbakır

Amsterdam

5 sa 20 dk

Diyarbakır

Bakü

3 sa 50 dk

Diyarbakır

Belgrad

3 sa 25 dk

Diyarbakır

Londra

5 sa 40 dk

Diyarbakır

Almanya

5 sa 40 dk

Alternatif uçuşlar

Diyarbakır çıkışlı yurt içi uçak biletleri

461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
303,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
442,04TRY'den
başlayan fiyatlarla
303,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
668,20TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.675,35TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.632,07TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.562,27TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.584,52TRY'den
başlayan fiyatlarla

Diyarbakır çıkışlı yurt dışı uçak biletleri

4.723,46TRY'den
başlayan fiyatlarla
4.002,47TRY'den
başlayan fiyatlarla

İstanbul varışlı yurt içi uçak biletleri

442,04TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
442,04TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
431,76TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla

İstanbul varışlı yurt dışı uçak biletleri

2.682,84TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.410,06TRY'den
başlayan fiyatlarla
4.263,35TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.771,86TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.098,04TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.019,00TRY'den
başlayan fiyatlarla
7.294,67TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.560,92TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.428,86TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.934,73TRY'den
başlayan fiyatlarla

Merak Edilenler

01

Uçak bileti almak için neden Hepsiburada Seyahat'i tercih etmeliyim?

02

Nasıl uçak bileti satın alabilirim?

03

Uçuşumdaki bagaj hakkım ne kadardır?

04

Bagajımda bulunması yasak olan maddeler nelerdir?

05

Esnek bilet nedir?

06

Promosyonlu bilet nedir?

07

Çocuklar için bilet almalı mıyım?

08

PNR kodu nedir, ne işe yarar?

09

Havaalanında nasıl check-in yapabilirim?

10

Online check-in nedir? Nasıl yapabilirim?

11

Biletime nasıl ulaşırım?

12

Faturam ne zaman gelir?

13

Faturam gelmedi, ne yapmalıyım?

14

Satın aldığım uçak biletini iptal edebilir miyim?

15

Satın aldığım uçak biletini nasıl değiştirebilirim?

16

Biletimi başkasına devredebilir miyim? / Biletimde isim değişikliği yapabilir miyim?

17

Hangi ödeme seçenekleri ile bilet alabilirim?

18

Kredi kartı puanlarım ile ödeme yapabilir miyim?

19

Taksitle alışveriş yapabilir miyim?

20

Ödeme ekranında / ödeme aşamasında sorun yaşıyorum

21

Ek bagaj, yemek siparişi gibi ek hizmetleri nasıl satın alabilirim?

22

Uçuşlarım için vizeye ihtiyacım var mı?

23

Vizem olmadan vize isteyen bir ülkeye bilet alabilir miyim?

24

Kimlikle seyahat edebileceğim ülkeler var mı?

25

Resmi tatiller hangi günlere denk geliyor?

26

Hava yolu seyahatlerinde yolcu haklarım nelerdir?

Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01


Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01

Yurt İçi Uçuşlar

Yurt Dışı Uçuşlar


https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-7ddb1a28-71b5-454a-b52a-d186c649a671.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-e79a8fff-7c22-471f-9bd5-fea5cce1ed54.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-31325c2f-1e5d-4bec-a7ce-95107b344638.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ea4a557-abe1-4e65-bebe-18d4922147ed.webp
Hepsiburada
hepsijet.svg
hepsiburada_market.png
hepsipay.svg
hepsiglobal.svg
https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-153bb5fc-60ac-475b-b7ad-aef0c00150a3.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-a62bf53d-f5da-458e-91c4-a8cda9adbf0b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b65d82-13cb-4c02-9a31-2445223430f9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-1f357460-6694-4bc4-b23c-dc681de97979.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ebc3812-2d33-4e8b-85a7-48e6536f917b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b24cb1-8308-4349-8c3f-adcc64dd2888.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f8f54c6c-7d09-49d7-ae50-90f842daf455.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-4029e21c-6d00-4705-a73e-d476563fe7c7.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-6dfbc935-6a31-4b4a-9ff8-a49012d3c9a9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-63bcf082-0a43-4b80-a0b3-981a4dbb0168.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f53a635d-1fdf-429b-970c-683bd0a42e9e.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-b25b7950-d1dc-469f-9031-9905af2e79f5.webp

Her şey ayağına gelsin! © Copyright 1998 - 2023 D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.

etbis
iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinden satın alınan uçak biletleri ile ilgili rezervasyon, biletleme, iptal ve değişiklik işlemleri Akdeniz Pe-Tur Turizm Seyahat Acentası ve Ticaret A.Ş. (IATA Kodu: 8822861) tarafından gerçekleştirilmektedir.

iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinde yapılan uçak bileti işlemlerini gerçekleştiren D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş., Hepsifly seyahat acentası unvanı ve 13238 belge numarası ile TÜRSAB'a kayıtlı A Grubu Seyahat Acentası olup 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na tabi olarak hizmet sunmaktadır.

etbis