Gaziantep Ankara Uçak Bileti

Uçak Biletin

Burada

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

flight-0
flight-1
flight-2
flight-3

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

Gaziantep Ankara uçak biletleri

04 Ara 2023

05 Ara 2023

06 Ara 2023

07 Ara 2023

08 Ara 2023

Gaziantep Ankara Uçak Bileti 

Ankara Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ankara, 1923 senesinden bu yana ülkemizin başkentidir. Fakat çok daha köklü bir tarihe sahip olan şehrin insanlık tarihindeki önemi de büyüktür. Yaklaşık 5000 yıllık geçmişe sahip olan Ankara, ülkemizin İç Anadolu bölgesinde yer alır. Çok sayıda medeniyetin hükümranlık kurduğu bu şehrin tarihi de oldukça köklüdür. Hitit İmparatorluğu, Frig, Lidya, Pers, Makedonya, Galat gibi medeniyetlere sırasıyla ev sahipliği yapmış olan bu şehir bunun yanı sıra, Romalılar, Bizanslar, Selçuklular ve Osmanlı Devleti gibi önemli imparatorlukların kültürel zenginliğini de taşımaktadır. Ankara, ülkemizin en büyük şehirlerinden bir tanesidir. Bu şehirde ortalama 5 milyona yakın insan yaşamaktadır. 

Ankara’nın çevresindeki yerleşim birimleriyle birlikte şehirde yaşayan kişi sayısı ortalama 6 milyonu bulmaktadır. İç Anadolu bölgesinin en kalabalık şehri olan Ankara, farklı stratejik öneme de sahiptir. Bu şehrin ismi ise Frig diline dayanan bir manaya sahiptir. Gemi çapası anlamına gelen Ankara kelimesi, farklı arkeolojik çalışmalara konu olarak ortaya çıkarılmıştır. Yapılan arkeolojik çalışmalarda şehirde, Roma İmparatorluğu’nun kullandığı bozuk paralar da bulunmuştur. Bozuk paraların üzerine ise gemi çapası resminin olduğu görülmüştür. Gemi çapası anlamı ise şehrin ismine yüklenmiştir. Tarihten bu yana birçok savaşa tanıklık eden Ankara’nın Türkiye için önemi büyüktür. Başkent olma statüsündeki bu şehrin nüfusu ise 5.747.325 kişi olarak kayıtlara geçmiştir. Ankara’nın 25 ilçesi ve ilçelerine bağlı olarak toplamda 1425 mahallesi bulunmaktadır. Şehrin nüfus açısından dünya sıralamasında elli yedinci sırada olduğunu söyleyebiliriz. Coğrafi açıdan ise ülkemizin merkezinde yer alan Ankara, karasal bir iklim tipine sahiptir. Yüzölçümü açısından ise Türkiye’nin üçüncü büyük illerinden bir tanesidir. Ankara’nın çevresinde yer alan iller ise; Kırşehir, Eskişehir, Konya, Bolu ve Çankırı olarak sıralanabilir. 

Anadolu’daki Türk varlığı süresi boyunca, şehrin ismi Ankara olarak kalmıştır. Batılı ülkeler ise bu şehri Angora olarak anmıştır. 1930 senesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin almış olduğu karar ile şehrin ismi Ankara olarak kabul edilmiştir. MÖ 7. yy’da İç Anadolu’ya hakim olan Lidyalılar, şehirde zeytinyağı, hayvancılık, şarap üretimi ve benzeri tarım faaliyetleri yapmıştır. MÖ 24 senesinden MS 395’e kadar ise Romalılar Ankara’da üstünlük kurmuştur Selçuklu yönetimi altına giren şehrin toplamda iki yüzyıl boyunca ticaretinin geliştiği görülmüştür. Ankara, İpek Yolu üstünde bulunmasından dolayı, ticari alanda da önemli bir yere sahip olmuştur. Osmanlı İmparatorluğu'nun ikinci sultanı olan Orhan Bey, 1356 yılında şehri fethetmiştir. Türk asıllı bir hükümdar Timur 1402 yılında Ankara Savaşında Osmanlılara galip gelerek şehrin hakimiyetini ele geçirmiştir. 1403 yılına Ankara tekrar Osmanlı Devleti'nin egemenliği altına girmiştir. Anadolu’da bu tarihten sonra, 600 yıl kadar sürecek Osmanlı idaresi başlamıştır. Ankara’nın başkent olması 13 Ekim 1923 tarihindedir. O dönemden günümüze kadar ise şehirde büyük değişiklikler ve gelişimler yapılmıştır. Cumhuriyetin ilk senelerinde Ankara’nın ekonomisi temelde hayvancılık ve tarıma dayanıyordu. Ancak sonraları, şehrin ekonomisi sanayi ve ticarete dayanmaya başlamıştır. Hayvancılık ve tarımla ilgili gelişimler ise giderek azalma kaydetmiştir. Kamuda ve özel sektördeki yatırımlar, Ankara’nın diğer illerden daha ön plana çıkmasını sağlamıştır. Bu durum büyük bir göç hareketine ortam hazırlamıştır. 

Ankara’da Gezilmesi Gereken Yerler

Başkent Ankara’da gezilip görülmesi gereken yer sayısı oldukça fazladır. 1923 senesinde ülkemizin başkenti olan Ankara, geçmişi olan bir şehirdir ve bu şehrin gezilip görülmesi gereken yerleri oldukça fazladır. Ankara’ya ziyaretinizde mutlaka gezip görmeniz gereken yerlerin başında; Anıtkabir yer almalıdır. Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın ebedi istirahat yeri olan Anıtkabir, anıt mezar olarak sergilenmektedir. Mustafa Kemal’in şanına yakışan bu yapıt, oldukça etkileyicidir. Ankara’da Kızılay Meydanı da en gözde yerler arasında bulunmaktadır. İsmini Kızılay Binasından alan bu meydan, şehrin en hareketli ve eğlenceli yerlerinden bir tanesidir. Eğlence ve alışverişten hoşlanan bireyler, Kızılay Meydanı’nı mutlaka görmelidir. Başkentte Güvenpark olarak bilinen yerin de birçok turisti ağırladığını söyleyebiliriz. Anıtkabir gezinizden sonra, Güvenpark’ı mutlaka görmeniz gerekmektedir. Bu parkın asıl ismi Emniyet Parktır. Bu parkta yer alan heykeller ise iki Avusturyalı heykeltıraş tarafından yapılmıştır. Kocatepe Camisi de 1987 senesinde yapımı tamamlanan dini bir yapıdır. Başkentin kapasite ve alan olarak en büyük camilerinden birisi olan Kocatepe Camii, son derece ihtişamlıdır. 

Dini yapılar arasında yerini alan Hacı Bayram Veli Camii, Ulus’ta yer almaktadır. İnşası 1400’lü yıllarda yapılan bu cami Mimar Mehmet Bey tarafından yapılmıştır. Şehrin tarihi yapısını yansıtan Ankara Kalesi de mutlaka görmeniz gereken yapıtlardan bir tanesidir. Şehre hakim bir tepede konumlandırılmış olan Ankara Kalesi, tüm şehri ayaklarınızın altına serer. Ankara’nın evleri ve ünlü sokaklarının yer aldığı Hamamönü ’de görülmesi gereken yerler arasındadır. Ramazan aylarında nostaljik bir havaya bürünen bu yerin mimarisi de oldukça ihtişamlıdır. Müze tutkunlarının gezmesi gereken Anadolu Medeniyetler Müzesi de önemli bir yere sahiptir. Paleolitik Çağ’dan Osmanlı dönemine kadar gelen yapıtlar bu müzede sergilenmektedir. Gezmeniz gereken müzelerden biri de Rahmi M. Koç Müzesi’dir. Ankara ziyareti sırasında, görülmeyi hak eden yerler arasında bu müze de yer almaktadır. Ulucanlar Cezaevi Müzesi de keyif alarak gezeceğiniz bir mekandır. Yakın tarihin zorlu yıllarını göz önüne seren bu müze, mutlaka gezilip görülmelidir. Ankara gezinizde gezip görmeniz gereken yerler arasında; Kuğulu Park, Atakule, Seğmenler Parkı, Ankara Etnografya Müzesi, Botanik Parkı, Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi gibi yerler de bulunmaktadır. 

Ankara’nın Tarihi Dokusu 

Ankara tarihi, 5000 yıllık bir geçmişe sahiptir. Ankara şehri isminin kaynağı belli olmasa da farklı isimlerde anılmıştır. Farklı tarihi kaynaklarda ismi geçen Ankara’nın Yunanca da çapa anlamına geldiğini söyleyebiliriz. Ankyra ve Angora gibi isimlerle de anılan bu şehir, günümüzde Ankara olarak resmi belgelerde yerini almaktadır. Bu şehir, Helenistik Çağ’da Galat boyları tarafından başkent olarak yönetilmiştir. Roma Döneminde ise taşra örgüt başkenti olarak Ankara seçilmiştir. Bizans Dönemine de şahitlik eden bu şehir, imparatorların konakladığı önemli bir şehir konumunda olmuştur. Osmanlı Devleti döneminde ise Anadolu eyaletinin merkezi olarak Ankara şehri kullanılmıştır. Şehrin ilk kuruluş tarihi bilinmemekle birlikte, yapılan arkeolojik kazılar ve araştırmalar doğrultusunda, tarih öncesi izlerle karşılaşılmıştır. Yerleşik düzene geçildiğinde şehrin yerleşim yerleri izlerinin ortaya çıkarıldığını söyleyebiliriz. Araştırmacıların buluntuları ise yapılan incelemeler doğrultusunda açığa çıkarılmıştır. Şehirde, Hitit, Frig, Lidya, Galat gibi farklı medeniyetler yaşamıştır. Yerleşik düzene geçme süresi ise çok eskilere dayanan şehrin tarihi çok eskidir. Şehrin doğusunda yer alan Çorum’un sınırları içinde Hattuşa bölgesinde çeşitli kazılar yapılmıştır. Ankara ile ilgili çeşitli ipuçlarının elde edilmesi yapılan kazılarda ortaya çıkmıştır. 

Ankara’da Hitit eserlerinin sıkça yer aldığını görebilirsiniz. Hititlerin ardından yöreye Frig’in hakim olduğunu da söyleyebiliriz. Çok eski çağlarda ise efsanelere göre Ankara’nın Frig kralı Midas tarafından kurulduğu geçmektedir. Ulus’ta yapılmış olan kazılarda ise Friglerin burada yaşadığı kesin bilgileri görebilirsiniz. Frig devletinin yıkılmasının önemli sebepleri arasında ise Kimmer istilasının ardından Lidyalıların şehri ele geçirmesi yer alır. Ancak bu hakimiyet Pers Kralı tarafından Anadolu’nun istila etmesiyle sona ermiştir. Aradan geçen iki asır boyunca ise Büyük İskender ve Pers hakimiyeti de sona ermiştir. Ankara, Selçuklu dönemine de şahitlik etmiştir.Şehrin en parlak dönemi ise Alaaddin Keykubat çağıdır. Selçuklu devletinin zayıflamasının ardından Anadolu’ya İlhanlılar hakim olmuştur. Bir süre boyunca İlhanlılar tarafından yönetilen şehrin daha sonra, Eretna oğullarının yönetimine geçtiğini söyleyebiliriz. Osmanlı Döneminde ise Timur ile yapılan Ankara savaşı sonucunda şehrin kaderi değişmiştir. 13 Ekim 1923'te Ankara Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni başkenti olmuştur.

Ankara’daki Kültürel Etkinlikler ve Festivaller

Ankara ilinde tiyatro, turizm, çocuk tiyatroları, seminerler, geziler, sinema adına etkinlikler, spor faaliyetleri, sergi ve konserlerle birlikte çeşitli festivaller başkentin ihtişamına yakışır bir şekilde düzenlenmektedir. Eğitim alanında düzenlenen Masterpiece Ankara Resim etkinliği Nisan ayında düzenlenen bir etkinliktir. Bu etkinliğin heykel alanında da düzenlendiğini söyleyebiliriz. Yılın belli dönemlerinde düzenlenen konserler de oldukça eğlenceli geçmektedir. Ankara’da nisan ayında düzenlenen Lafazans stand up gösterileri de komedi tutkunlarının ilgisini çekecektir. Müzikal etkinliklerinden hoşlanan bireyler ise Bir drag Queen müzikalini mutlaka ziyaret etmelidir. Sanat tutkunlarının Hiraizerdüş etkinliğine katılarak sanatı iliklerinde hissedebilmeleri mümkündür. Düzenlenen müze gezileri, tiyatro festivalleri, konserler ve benzeri festivaller yıl içinde farklı tarihlerde gerçekleştirilebilmektedir. Ankara’da dini ayların gelişinin de karşılandığı etkinlikler düzenlenebilmektedir. Resim, Heykel, Müzik ve benzeri gösterileri de görebileceğiniz etkinliklere Ankara ilinde katılabilirsiniz. 

Ankara’da Konaklama Olanakları

Başkent Ankara’da farklı türden konaklama olanakları bulunmaktadır. Otel, hotel, pansiyon, kiralık villa, kiralık ev ve benzeri kategorileri Ankara’da bulabilirsiniz. Ankara’da kalacağınız semte bağlı olarak konaklayacağınız yere karar verebilirsiniz. Yüksek ya da uygun fiyatlı konaklama alanlarını Ankara’da bulabilmeniz mümkündür. Şehrin turistik değerleri, yemyeşil parkları, idari merkezleri, kültür sanat etkinlikleri turistlerin ilgisini çekmektedir. Dolayısıyla kalmak isteyeceğiniz yeri, yapacağınız etkinlik doğrultusunda belirleyebilirsiniz. Ankara’da lüks, ekstra lüks ya da normal olan kalma alternatifleri bulunmaktadır. Ankara’da nerede kalacağınızı bütçenize uygun olarak da tercih edebilirsiniz. Şehirde uygun fiyatlarla kalabileceğiniz yerlerin başında; Kavaklıdere gelmektedir. Kavaklıdere sosyal mekanlar, yeme içme alanları ve alışveriş seçenekleriyle öne çıkan semtlerden bir tanesidir. 

Çankaya ilçesinde bulunan Kızılay, şehrin en hareketli yerleri arasındadır. Bu bölgede çok sayıda konaklama alternatifinin yer aldığını söyleyebiliriz. Ulus ise yine en eksi yerleşim yerlerinden biri olarak bilinir. Ankara’nın tarihi yapıtları ve şehirdeki diğer yerleri gezmek için buradaki konaklama alternatiflerinden yararlanabilirsiniz. Şehrin dışında kalmak isteyen bireyler, Kızılcahamam’da yer alan konaklama alanlarını tercih edebilirler. Ormanlık ve dağlık alanların bol olduğu bu bölge termal bir merkez olarak da bilinir. Lüks ya da normal konaklama alanlarını bu semtlerdeki alternatifler arasından seçebilirsiniz. 

Ankara’ya Özel Yemek ve Lezzetler

Başkent Ankara’ya geldiğinizde yemeden dönmeyeceğiniz yemeklerin olduğunu söyleyebiliriz. Öncelikle, Ankara yemekleri dendiğinde ilk akla gelen Ankara tavadır. Ankaralıların severek tükettiği bu yemek, prinç ya da şehriyeden yapılabilmektedir. Ankara’nın lezzetli yemeklerinden biri olan Öllüğün Körü ise mutlaka tatmanız gereken bir yemektir. Yoğurtla birlikte yiyebileceğiniz erişteli olan bu yemeğin lezzeti oldukça güzeldir. Beypazarı Güveci de et yemeklerinden hoşlanan bireylerin tatması gereken yemekler arasındadır. Sabah kahvaltıları ve atıştırmalık olarak sık tüketilen Ankara simidi de yemeniz gereken bir lezzettir. Turşusuyla meşhur olan Ankara’da çubuk turşusunu da mutlaka denemelisiniz. Kornişon turşu olarak yapılan bu ürün özel teknikler kullanılarak kurulur. Beypazarı kurusu hamurlu bir lezzet olarak bol tereyağı ile pişirilir. Ankara’da meşhur hale gelen İnceğiz çorbası ise haşlanmış nohut, buğday ve kuzu etinden pişirilir. Son derece lezzetli olan bu yemek, şiddetle tavsiye edilmektedir. 

Ankara’da kuru köfte yemeden dönmemeniz gerektiğini söyleyebiliriz. Anne köftesini andıran bu lezzet her bireyin damak zevkine hitap eder. Entekke böreği ise kıyma ile pişirilen lezzetli bir börek türüdür. Yaz aylarında yemeklerin yanında sık tüketilen yemlik cacığı da önemli bir ara soğuktur. Tamtak tridi ise içerisinde çemen bulunan son derece lezzetli bir yemektir. Tatlı kategorisinde yer alan Şibit tatlısı ise ince bir yufka ile sac üstünde pişirilir. Farklı bir yemek türü olan efelek sarması, labada olarak bilinen yemektir. Ankara ziyaretiniz esnasında; bazlama kebabı, mutlaka yemeniz gereken etli bir yemektir. Etli harç yumuşacık bazlama içine konularak hazırlanır. 

Ankara’da Ulaşım Olanakları

Başkent Ankara’da ulaşım olanakları oldukça gelişmiştir. Özellikle, şehir içi ulaşımlarda tercih edebileceğiniz ulaşım alternatifleri arasından istediğiniz vesaiti tercih edebilirsiniz. Raylı sistem, teleferik, otobüs, banlıyö, taksi, araç kiralama ve benzeri ulaşım araçlarını kullanarak dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Aynı zamanda, şehirlerarası ulaşımın yanı sıra, havaalanlarından da şehir merkezine tren ve benzeri araçlarla gidebilmeniz mümkündür. Ankara’da havaalanında otogar ve otoyollardan da yararlanabilmeniz mümkün olmaktadır. 

Tren İle Ulaşım; Ankara’da tren ile gidebileceğiniz birçok yer bulunmaktadır. Esenboğa havalimanından Ankara tren garına giderek buradan dilediğiniz adrese ulaşabilirsiniz. Belediye otobüslerini kullanarak 20 dakika kadar seyahat ettikten sonra, Ankara Garı’na ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Otobüs İle Ulaşım;  Havaalanından şehir merkezine ulaşmak için en sık kullanılan araçlar arasında özel servis otobüsleri yer alır. Yarım saatte bir bu otobüslerle şehir merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Taksi İle Ulaşım; Esenboğa Havalimanında yer alan taksi duraklarını kullanarak istediğiniz adrese giderek ulaşım sorununuzu çözebilirsiniz. Taksileri kullanarak, Ankara’nın istediğiniz yerine gidebilmeniz mümkündür. 

Araç Kiralama; Rahatına düşkün olan bireylerin, Esenboğa havalimanına indiklerinde şehirde uzun kalmak adına araç kiralayabilmeleri mümkündür. Kalabalık gruplar halinde gelen kişiler de araç kiralama hizmetini kullanarak şehirde uzun süre vakit geçirebilirler. Havalimanında hizmet veren birçok araç kiralama hizmeti bulunmaktadır. 

Gaziantep Havalimanına En Hızlı Ulaşım Aracı Hangisidir?

Gaziantep otogardan hareket eden özel servis araçlarını kullanarak havalimanına kısa sürede ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda, en uygun fiyatlı ulaşım alternatifi olarak da bu araçları kullanabilirsiniz. Ancak şehir merkezi ya da bulunduğunuz bölgeden taksi aracılığıyla da havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Gaziantep’ten Ankara’ya Uçuş Kaç Saattir?

Gaziantep ve Ankara arasında boylam farkı bulunmaktadır. İki şehir arası uçuş süresi ortalama süre 1 saat 10 dakika kadardır. Ancak uçacağınız hava yolu şirketinin rötar yapma durumuna bağlı olarak, bu süre değişkenlik gösterecektir. Dolayısıyla Ankara uçuşunuz sırasında tercih edeceğiniz hava yolu şirketinin de önemi büyüktür. 

Gaziantep’ten Ankara Kaç Kilometredir?

Karayolu ile Gaziantep’ten Ankara’ya gitmek istediğinizde 7 saat 18 dakika yol gitmiş olursunuz. Kilometre hesabıyla ise Gaziantep ve Ankara arası 711, 8 kilometredir. Ancak bu süre uçak ile 1 saat 10 dakika kadar sürmektedir. 

Gaziantep’ten Ankara’ya En Uygun Uçak Bileti Ne Zaman Alınır?

Gaziantep- Ankara arası uygun fiyatlar ile uçmak için Pazar günü bilet rezervasyonu yapabilirsiniz. Bu sayede, normal bilet fiyatlarından daha uygun fiyat ödemesi yapmış olursunuz. 

Ankara’da İklim Nasıldır?

Karasal iklimin hakim olduğu bu şehirde farklı iklim etkilerini de görebilirsiniz. Kuzey’de yumuşak bir iklim etkisi görülür. Aynı zamanda, kışın soğuk yazın ise çok sıcak bir havanın Ankara’da hakim olduğunu görebilirsiniz. 



gaziantep_ankara

Ankara Hava Durumu

05 Aralık 2023

Sun

8 °C

5 °C

Uçuş süreleri

Ankara

İstanbul

55 dk

Ankara

İzmir

1 sa 10 dk

1 sa 20 dk

Ankara

Lefkoşa

1 sa 15 dk

Ankara

Van

1 sa 30 dk

Ankara

Antalya

1 sa 5 dk

Ankara

Trabzon

1 sa 15 dk

Ankara

Gaziantep

1 sa 10 dk

Ankara

Erzurum

1 sa 20 dk

1 sa 20 dk

Ankara

Bakü

2 sa 20 dk

3 sa 40 dk

Ankara

Berlin

3 sa 15 dk

Ankara

Viyana

2 sa 40 dk

Ankara

Paris

3 sa 55 dk

Ankara

Londra

4 sa 50 dk

Ankara

Moskova

4 sa 30 dk

Ankara

Bişkek

4 sa 40 dk

Ankara

Almanya

4 sa 20 dk

8 sa 25 dk

Gaziantep Hava Durumu

05 Aralık 2023

Sun

9 °C

9 °C

Uçuş süreleri

Gaziantep

İstanbul

1 sa 35 dk

Gaziantep

İzmir

1 sa 50 dk

Gaziantep

Ankara

1 sa 5 dk

Gaziantep

Antalya

1 sa 30 dk

Gaziantep

Lefkoşa

1 sa 20 dk

Gaziantep

Trabzon

2 sa 20 dk

Gaziantep

Çanakkale

2 sa 25 dk

Gaziantep

Dalaman

2 sa 15 dk

Gaziantep

Muğla

2 sa 20 dk

Gaziantep

Samsun

2 sa 5 dk

Alternatif uçuşlar

Gaziantep çıkışlı yurt içi uçak biletleri

461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
303,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
303,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.288,43TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.366,15TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.377,52TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.571,75TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.419,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.421,44TRY'den
başlayan fiyatlarla

Gaziantep çıkışlı yurt dışı uçak biletleri

1.884,68TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.550,46TRY'den
başlayan fiyatlarla
4.053,04TRY'den
başlayan fiyatlarla
3.021,95TRY'den
başlayan fiyatlarla

Ankara varışlı yurt içi uçak biletleri

431,76TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
442,04TRY'den
başlayan fiyatlarla
510,92TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
677,45TRY'den
başlayan fiyatlarla

Ankara varışlı yurt dışı uçak biletleri

2.361,30TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.824,98TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.446,17TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.659,51TRY'den
başlayan fiyatlarla
3.972,40TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.753,01TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.715,87TRY'den
başlayan fiyatlarla
3.006,48TRY'den
başlayan fiyatlarla
3.006,48TRY'den
başlayan fiyatlarla
18.645,91TRY'den
başlayan fiyatlarla

Merak Edilenler

01

Uçak bileti almak için neden Hepsiburada Seyahat'i tercih etmeliyim?

02

Nasıl uçak bileti satın alabilirim?

03

Uçuşumdaki bagaj hakkım ne kadardır?

04

Bagajımda bulunması yasak olan maddeler nelerdir?

05

Esnek bilet nedir?

06

Promosyonlu bilet nedir?

07

Çocuklar için bilet almalı mıyım?

08

PNR kodu nedir, ne işe yarar?

09

Havaalanında nasıl check-in yapabilirim?

10

Online check-in nedir? Nasıl yapabilirim?

11

Biletime nasıl ulaşırım?

12

Faturam ne zaman gelir?

13

Faturam gelmedi, ne yapmalıyım?

14

Satın aldığım uçak biletini iptal edebilir miyim?

15

Satın aldığım uçak biletini nasıl değiştirebilirim?

16

Biletimi başkasına devredebilir miyim? / Biletimde isim değişikliği yapabilir miyim?

17

Hangi ödeme seçenekleri ile bilet alabilirim?

18

Kredi kartı puanlarım ile ödeme yapabilir miyim?

19

Taksitle alışveriş yapabilir miyim?

20

Ödeme ekranında / ödeme aşamasında sorun yaşıyorum

21

Ek bagaj, yemek siparişi gibi ek hizmetleri nasıl satın alabilirim?

22

Uçuşlarım için vizeye ihtiyacım var mı?

23

Vizem olmadan vize isteyen bir ülkeye bilet alabilir miyim?

24

Kimlikle seyahat edebileceğim ülkeler var mı?

25

Resmi tatiller hangi günlere denk geliyor?

26

Hava yolu seyahatlerinde yolcu haklarım nelerdir?

Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01


Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01

Yurt İçi Uçuşlar

Yurt Dışı Uçuşlar


https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-7ddb1a28-71b5-454a-b52a-d186c649a671.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-e79a8fff-7c22-471f-9bd5-fea5cce1ed54.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-31325c2f-1e5d-4bec-a7ce-95107b344638.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ea4a557-abe1-4e65-bebe-18d4922147ed.webp
Hepsiburada
hepsijet.svg
hepsiburada_market.png
hepsipay.svg
hepsiglobal.svg
https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-153bb5fc-60ac-475b-b7ad-aef0c00150a3.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-a62bf53d-f5da-458e-91c4-a8cda9adbf0b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b65d82-13cb-4c02-9a31-2445223430f9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-1f357460-6694-4bc4-b23c-dc681de97979.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ebc3812-2d33-4e8b-85a7-48e6536f917b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b24cb1-8308-4349-8c3f-adcc64dd2888.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f8f54c6c-7d09-49d7-ae50-90f842daf455.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-4029e21c-6d00-4705-a73e-d476563fe7c7.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-6dfbc935-6a31-4b4a-9ff8-a49012d3c9a9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-63bcf082-0a43-4b80-a0b3-981a4dbb0168.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f53a635d-1fdf-429b-970c-683bd0a42e9e.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-b25b7950-d1dc-469f-9031-9905af2e79f5.webp

Her şey ayağına gelsin! © Copyright 1998 - 2023 D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.

etbis
iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinden satın alınan uçak biletleri ile ilgili rezervasyon, biletleme, iptal ve değişiklik işlemleri Akdeniz Pe-Tur Turizm Seyahat Acentası ve Ticaret A.Ş. (IATA Kodu: 8822861) tarafından gerçekleştirilmektedir.

iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinde yapılan uçak bileti işlemlerini gerçekleştiren D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş., Hepsifly seyahat acentası unvanı ve 13238 belge numarası ile TÜRSAB'a kayıtlı A Grubu Seyahat Acentası olup 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na tabi olarak hizmet sunmaktadır.

etbis