Uçak Biletin

Burada

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

flight-0
flight-1
flight-2
flight-3

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

Ordu varışlı yurt içi uçak biletleri

404,00 TRY'den
başlayan fiyatlarla
404,00 TRY'den
başlayan fiyatlarla
414,00 TRY'den
başlayan fiyatlarla
414,00 TRY'den
başlayan fiyatlarla
873,77 TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.193,45 TRY'den
başlayan fiyatlarla
873,77 TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.193,45 TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.323,84 TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.271,44 TRY'den
başlayan fiyatlarla

Giresun Uçak Bileti

Giresun Hakkında

Türkiye'nin Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Giresun, fındık üretimi ile tanınan; Ordu, Trabzon, Erzincan, Sivas, Gümüşhane illerine komşu olan bir şehirdir. Yaklaşık 500.000 nüfusa sahip olan Giresun, 16 ilçeye sahiptir. Bir yarımadanın üzerine kurulmuş olan bu şehrin Karadeniz'e 122 kilometrelik bir sahil bağlantısı bulunmaktadır. Yeşil ve mavinin hemen her tonunun bulunduğu bu tabiat harikası şehir, Aksu ve Batlama Vadileri'nin ortasında kalan bölümde denize doğru uzanmaktadır. Ayrıca Karadeniz'de yerleşime uygun tek ada olan Giresun Adası da bu şehrin tam karşısında konumlanmıştır.

Giresun’da Gezilmesi Gereken Yerler

Bir doğa harikası olan Giresun, her yıl yerli yabancı on binlerce turist tarafından ziyaret edilir. Yaylaları, gölleri, ormanları ile dikkatleri üzerine çeken bu şehir; kamp ya da piknik yapmayı sevenler için bulunmaz bir ortamdır. Aynı zamanda yaylalardaki muhteşem manzara ile birlikte yapılan köy kahvaltıları, Giresun dağlarında yapılabilecek yamaç paraşütü veya limanlarda yapılan balıkçılık etkinlikleri gibi pek çok doğa aktivitesi Giresun'a özgü özellikler arasında yer alır. 

Sadece tabiatı ile değil tarihi yapıları ile de dikkat çeken Giresun, kültürel anlamda da ziyaretçilerini memnun eder. Kültürel açıdan gezilip görülebilecek yerler arasında bulunan en önemli mekanlardan biri, Giresun'un merkezinde yer alan Giresun Kalesi’dir. Yüzyıllardır varlığını devam ettiren Giresun Kalesi, mimari yapısı ve manzarası ile görenleri kendine hayran bırakan bir yapıdır. Her sene binlerce kişi tarafından ziyaret edilen bu yer, hem kültürel hem de tarihi açıdan oldukça önem teşkil etmektedir. 

Giresun'da görülmesi gereken bir başka kale ise Tirebolu Kalesi’dir. İsmini Tripolis sözcüğünden alan bu kale, milattan önce 15. yüzyıla ait bir Bizans kalesidir. Bizans kalesi olmasına rağmen Osmanlı dönemine ait pek çok mezar taşı kalede korunmaktadır. Bunun yanında kalenin içinde Meryem Ana Kilisesi ismi ile anılan küçük bir şapelin kalıntıları da bulunur.

Giresun'a ait ilçelerden biri olan Eynesil, görülmesi gereken bir kaleye sahiptir. İlçe merkezine 2 kilometre uzaklıkta olan Eynesil Kalesi, denizin kenarında konumlandırılmıştır. Romalılar tarafından yapıldığı düşünülen bu kale, 2 bölümden oluşur. Deniz manzarası ile görenleri büyüleyen Eynesil Kalesi, fotoğraf çekmek isteyenler için bulunmaz bir mekandır.

Bu kalelerden farklı olarak görülebilecek bir diğer mekan ise Şebinkarahisar Kalesi’dir. Manzarası ile büyüleyen kalenin Roma dönemi öncesine ait olduğu düşünülmektedir.

Tarihi kalelerin ardından Giresun, Meryem Ana Manastırı aracılığıyla ziyaretçilerini milattan sonra 2. yüzyıla kadar götürür. Şebinkarahisar'da bir mağaranın içerisine inşa edilmiş şekilde bulunan bu kilisenin içinde 32 oda, su sarnıcı ve çeşme bulunmaktadır. Ayrıca 4 kata sahip olan Meryem Ana Manastırı; yatakhane, yemekhane ve kilisenin bir arada olduğu Roma dönemi manastırlarından biridir.

Tarih boyunca inşa edilmiş kale, kilise, manastır gibi yapıların yanında camiler de Giresun'da dikkat çeken eserler arasında yer alır. Bunların en önemlilerinden biri Hacı Miktad Camii’dir. 1661 yılında inşa edildiği düşünülen bu cami, Hacı Miktad Ağa tarafından yaptırılmıştır. 

Bunun dışında 1986'da tescillenip koruma altına alınan Kapı Camii tek kubbeli, kare planlı ve kesme taşlardan oluşmaktadır. 1593 yılında Mutasarrıf Seyyid Mehmet Paşa'nın talimatıyla ahşaptan yapılan ve bir yangın sonrası zarar gören bu cami, 1896 yılında günümüzdeki haliyle tekrar yapılmıştır.

Bir başka dikkat çekici yapı ise kesme taştan inşa edilen ve 1986'da tescillenmiş olan Kale Camii’dir. Tek kubbesi olan bu cami, Hacı Muhittin Ağa’nın isteği üzerine 1830'da inşa edilmiştir.

Tarihi binalarının yanında tarihi bir mahalleye de sahip olan Giresun, Zeytinlik Mahallesi ile ziyaretçilerine otantik bir manzara sunmaktadır. Zeytinlik Mahallesi'nde bulunan evlerin pek çoğu 19. yüzyılda inşa edilmiş ve Avrupa'ya fındık ithal edilen gemilerin getirdiği malzemelerden yapılmıştır. Giresun halkı tarafından Gogora Mahallesi adıyla da anılan bu mahalle, Safranbolu ve Beypazarı gibi tarihi evlere sahiptir. Bu evler mimari açıdan önem teşkil eden altın oranın uygulandığı bilinen evlerdir. Aynı zamanda Zeytinlik Mahallesi'ndeki evlerde Marsilya kiremitleri kullanılmıştır. Bu anlamda hem kültürel hem de tarihi açıdan büyük bir zenginlik olan bu evler 3. derece kentsel sit alanı olarak duyurulmuştur.

Müze severler için gezilmesi kesinlikle önerilen mekanlardan biri Giresun Müzesi’dir. Bugün müze olarak kullanılan bu bina, zamanında Gogora Kilisesi ya da Aziz Nikola Kilisesi olarak bilinmekteydi. Mübadele zamanlarında Rumların şehri terk etmesi üzerine bakımsız kalan bu kilise, 19. yüzyılda inşa edilmiştir. Uzun süre kilise olarak kullanılan bu bina, 1948'den sonra 20 yıl boyunca hapishane olarak kullanılmış ve sonrasında boş bırakılmıştır. Bu durum binanın zamanla tahrip olmasına sebep olmuştur. 1988 senesine gelindiğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı binayı restore ederek Giresun Müzesi adı altında hizmete açmıştır. İçinde arkeolojik eserlerin bulunduğu bu müze; Eski Tunç Çağı, Osmanlı Dönemi, Bizans Dönemi gibi zamanlardan kalma eserleri sergiler. Bu müzede eski para, silah ya da kıyafet gibi eşyalar ziyaretçilere sergilenir.

Biraz daha yakın geçmişe ait olan Giresun Atatürk Evi Müzesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 12 Eylül 1924'te Şebinkarahisar ziyaretinde kaldığı evdir. 19. yüzyıldan kaldığı düşünülen bu iki katlı evin asıl sahibinin Tüfekçizade Mustafa Ertem adında biri olduğu bilinir. Günümüzde bu ev, Atatürk'ün kullandığı o döneme ait bazı eşyaların sergilenmesi ile müze haline dönüştürülmüştür. Ayrıca bu ev-müzede Atatürk Kütüphanesi ve Atatürk Köşesi de görülmesi gereken yerler arasındadır.

Deniz turizmi açısından da misafirlerine pek çok imkan sunan Giresun, tekne turları ve plajları ile pek çok etkinliğe zemin hazırlar. Tekne turlarında Giresun'un muazzam doğa manzarasını fotoğraflayabilirsiniz ya da mavi bayraklı plajlarda doyasıya yüzebilirsiniz. Tüm bunların yanında Giresun'un yaylalarında veya dağlarının eteklerinde yamaç paraşütü yaparak adrenalin dolu bir tatil de yaşayabilirsiniz. Yamaç paraşütü sevenler için önerilebilecek zamanlar, bahar aylarıdır. Yaz aylarında popüler olan Giresun plajlarından bazıları şu şekildedir: Arif Kumaş Plajı, Giresun Plajı, Tabya Plajı, Emniyet Plajı, Tirebolu Plajı, Belediye Plajı ve Jandarma Plajı…

Giresun'da görülmesi gereken pek çok doğal ortam bulunmaktadır. 

Kümbet, Bektaşı, Sis Dağı ve Gölyanı Yaylalarının yanı sıra Kulakkaya Yaylası, Paşakonağı , Çıkrıkkapı ve Kırıkharman Yaylası görülmeye değer güzelliklerin adresidir

Kuzalan Şelalesi, eşsiz güzellikteki Mavi Göl ve Sağrak Gölü, ilginç Yeniköy Mağarası, muhteşem görünümlü Tepesi Delik Mağarası ve Büyük Sarkıt Mağarası da görülmelidir. 

Kuzalan Tabiat Parkı: En önemli özelliği ise travertenlerini orman içerisinde barındırmasıdır. Bu özelliğiyle ABD’deki Yellowstone Ulusal Parkı’ndan sonra ikinci sırada gelmektedir.

Giresun’un Tarihi

Yunancada kiraz diyarı anlamında kullanılan Kerasus ismi, Giresun adının çıkış noktası olarak düşünülmektedir. Zamanında Miletos kolonisi olarak kurulan bu şehir, 1397 yılında bir Türkmen beyi olan Emiroğlu Süleyman Bey tarafından fethedilmiştir. Bu şekilde Türk yurdu haline gelen Giresun, Vilayet-i Çepni olarak anılmaya başlanmıştır. Çepniler, Türkmen boylarındandır ve bu bölgeye İpek Yolu'nun güvenliğini sağlamak amacıyla gönderilmişlerdir. Güvendi Yaylası’nda yaşadığı bilinen Güvenç Abdal'ın müritleri olan Çepniler, tarih boyunca limanların güvenliğini sağlamıştır ve böylece 1397'den bu tarafa Giresun'un merkezi düşman işgali ile karşılaşmamıştır.

1461 yılında Trabzon'a bağlı bir bucak olan Giresun, Trabzon'un Osmanlılar tarafından fethedilmesi ile artık bir Osmanlı toprağı haline gelmiştir ve Giresun adıyla anılmaya başlanmıştır. Cumhuriyetin ilanından sonra 1923 yılında Türkiye Cumhuriyeti'ne ait bir il olan Giresun, coğrafi olarak da her zaman popülerliğini koruyan bir şehir olmuştur.

Giresun’da Kültürel Etkinlikler

Giresun, kültürel etkinlikler bakımından oldukça ilgi çekici bir şehirdir. Tabiatı ile dikkatleri üzerine çeken Giresun'da yayla kültürü yaygındır. Bu nedenle mevsimi geldiğinde bazı yaylalarda festivaller düzenlenmektedir. Bunlardan biri Kümbet Yaylası Şenlikleri’dir. Şehir merkezine uzaklığı 60 kilometre olan bu yaylada yılın her Temmuz ayında düzenlenen festival ile ilgi çekici etkinlikler ziyaretçileri karşılar. Bu festivalde dikkat çeken en önemli özellik bir açık arttırmanın yapılmasıdır. Açık artırmayı kazanan kişi yayla ağası olarak duyurulur. Kazanılan gelir ise ertesi yıl yapılacak olan festival için kullanılır.

Bir başka festival ise Sis Dağı Yaylası’nda gerçekleştirilir. Yine Temmuz ayında düzenlenen bu festival Sis Dağı Otçu Göçü yayla Şenlikleri olarak adlandırılır. Bu şenlikte geleneksel Karadeniz dansı olan horonlar tepilir, yarışmalar düzenlenir ve yöreye ait ürünlerin sergilendiği bir pazar kurulur.

Bunun gibi yayla şenliklerinin dışında Giresun'da farklı festivaller de düzenlenmektedir. Bunlardan bazıları şu şekildedir:

-Uluslararası Karadeniz Giresun Aksu Festivali: Yaklaşık 4 gün süren bu festival, Aksu Çayı’nın denize döküldüğü bölgede gerçekleştirilir. Her sene 20 Mayıs’ta düzenlenen bu festival, 4000 senelik geleneklerin sürdürülmesi amacıyla adeta bir kutlama şeklinde yaşanır.

-Kuşdili Kültür Turizm ve Sanat Festivali: Bu festival Giresun'un ilçelerinden olan Çanakçı’ya bağlı Kuşköy'de düzenlenmektedir. Bu köyün ilginç bir özelliği bulunur. Islıkla haberleşme türü olan kuşdilinin kullanımı Kuşköy’de oldukça yaygındır. Bu nedenle kuşdilinin kuşaklar arasında aktarılması ve dünyaya tanıtılması amacıyla her yıl Temmuz ayının sonuna doğru bu festival gerçekleştirilir.

Çıkrıkkapı Yayla Şenliği: Yine temmuz ayında düzenlenen bu festival, Giresun'un Yağlıdere ilçesinin yaylasında gerçekleştirilmektedir. Bu şenlikte konserler düzenlenir ve halk eğlendirilir.

Bu etkinliklerin dışında Dizgine Hıdırellez Kültür ve Turizm Sanat Festivali, Kuzu Gölü Yaylası Otçu Göçü Şenliği, Yavuz Kemal Ağaç Başı Şenliği, Bedrama Kültür ve Sanat Festivali gibi pek çok etkinlik Giresun'un merkezinde veya ilçelerinde düzenlenmektedir.

Giresun’da Konaklama

Giresun, doğa turizmi açısından yerli yabancı pek çok turiste kapılarını açan bir şehir olması sebebiyle konaklama yönünden de oldukça çeşitlidir. Hemen hemen her bütçeye uygun konaklama imkanları bulunan bu şehirde lüks otellerden butik otellere, pansiyonlardan kiralık evlere kadar pek çok seçenek bulunur. Aynı zamanda başka şehirlerde karşılaşması kolay olmayan otantik dağ evleri, doğaseverler için bulunmaz bir alternatiftir.

Giresun Lezzetleri

Giresun, tabiatı kadar zengin mutfak kültürü ile de dikkatleri üzerine çeken özgün bir şehirdir. Bu yöreye ait yemekler genellikle sebze, ot, mantar ya da balıktan yapılmaktadır. Aynı zamanda pekmez veya reçel kültürü de oldukça gelişmiştir. Kış aylarında tüketilen yiyecekler daha çok fırın yemeklerinden oluşmaktadır. Bunun yanında balık ve taze otlar da kış mevsimi için özellikle tercih edilen yiyecekler arasındadır. Yörede bulunan balık çeşitleri içinden en çok sevilerek tüketilenler kötek, palamut, barbun, istavrit ve sargandır. Giresun'a ait bazı yöresel yemekler şu şekildedir:

Lahana diblesi: Ana malzemesi karalahana, soğan ve pirinç olan bu yemek oldukça sağlıklı ve popüler yöresel bir lezzettir. Bazı bölgelerde pirinç ve soğanın yerine bulgur ve pastırma koyularak da hazırlanabilmektedir.

Tavada mısır ekmeği: Karadeniz'de en çok tercih edilen un türlerinden biri olan mısır unundan yapılmış bu ekmek, tavada pişirilmektedir. Sıcak tüketildiği takdirde daha lezzetli olan mısır ekmeği, Giresun halkı tarafından sıklıkla tercih edilir. İçerisinde mısır unu, tuz ve az miktarda şeker yer alan bu ekmek 1 saat kadar mayalandıktan sonra tercihe göre içine baharat konularak da pişirilebilmektedir.

Hamsi böreği: Deniz kenarında konumlanmış olan Giresun'un en popüler lezzetleri arasında yer alan hamsi böreği, yöre halkı tarafından özellikle akşamları tercih edilmektedir. Türkiye'nin genelindeki mutfaklarda bulunmayan bu Karadeniz’e özgü lezzetli yemek; hamsi, yufka, soğan, dolmalık fıstık gibi malzemelerden yapılmaktadır.

Pazı mücveri: Sağlıklı bir yiyecek olan pazı, genelde sarması ile tanınırken Karadeniz Bölgesi’nde pazıdan mücver de yapılmaktadır. Genellikle akşam yemekleri ya da ara öğünlerde tüketilen bu lezzetli yemek; pazı, un, yumurta, soğan gibi malzemelerin bir araya getirilmesi ile hazırlanmaktadır. Giresun halkı tarafından Pezik şeklinde de adlandırılır.

Fırında kuru fasulye, Türkiye'de geleneksel bir yemek olan kuru fasulyenin tencerede değil de fırında pişirilmiş halidir. Yavaş yavaş pişirilmesi sebebiyle tencerede pişen kuru fasulyeye göre daha lezzetli olan bu yemek türü Giresun halkı tarafından sıklıkla tüketilmektedir.

Yağlaş: Mısır unu ve ısırgan otu ile yapılan bu lezzetli yemek, Giresun'a özgü en meşhur yemekler arasında yer almaktadır.

Taflan tuzlusu kavurması: Bu bölgede pek çok farklı ot türü bulunmaktadır. Bunlardan biri de taflandır. Taflan tuzlusu kavurmasının içinde tereyağı, soğan taflan ve tuz gibi malzemeler bulunmaktadır.

Kiraz tuzlusu kavurması: Genelde ara öğün olarak tüketilen Kiraz tuzlusu kavurması, bir yaz mezesi gibi düşünülebilir. Kiraz, soğan ve sıvı yağdan oluşan bu tarif; Giresun yöresinde her zaman keyifle tüketilmektedir.

Merevcan: Giresun halkı tarafından sıklıkla hazırlanan Merevcan, bir ot yemeği türüdür. Hazırlanışı oldukça kolay olan bu yemek, bahar aylarında yetişen Merevcan otu, sıvı yağ, soğan, tuz, domates ve maydanoz gibi malzemeler ile hazırlanmaktadır.

Fasulye turşusu kavurması: Karadeniz'e ait en ilginç lezzetlerden biri olan bu yemek; fasulye turşusu, soğan, salça, tuz ve sıvı yağla hazırlanmaktadır.

Giresun’da Ulaşım 

Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Giresun şehir merkezine gidebilmek için 30 kilometrelik bir mesafe kat edilmesi gerekmektedir. Özel transfer araçları, taksi ya da araç kiralama imkanları bulunan bu güzergahta belediye otobüsleri çalışmamaktadır.

Özel transfer araçları: Havalimanından şehir merkezine ulaşmak için kullanılabilecek en pratik araç özel transfer servisleridir. Haftanın her günü hem Orduya hem de Giresun'a güzergahı olan bu araçların saatleri, uçuş saatlerine göre ayarlanmıştır. Özel transfer araçları havalimanından hareket ettikten sonra Bulancak, Giresun, Keşap, Espiye, Tirebolu, Görele ve son olarak da Eynesil’e kadar gitmektedir.

Taksi: Her yerde olduğu gibi Ordu-Giresun Havalimanı’nda da taksiler, yolcular için pratik bir seçenek oluşturmaktadır fakat havalimanından Giresun şehir merkezine olan mesafenin 30 kilometre olması elbette bu araçların özel transfer servislerine göre maliyetli olmasını sebep olmaktadır. Bu nedenle taksi kullanmak isteyen yolcuların yolculuk öncesinde ortalama bir fiyat alması önerilmektedir.

Araç kiralama: Özellikle Karadeniz turları için önem teşkil eden Ordu-Giresun Havalimanı, ziyaretçilerin araç kiralayıp daha bağımsız hareket edebilmeleri adına birkaç acenteye sahiptir. Bu araç kiralama acenteleri aracılığıyla bütçenize uygun bir araç kiralayarak istediğiniz noktaya varış sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu imkan, geziniz boyunca tarihi ya da turistik mekanları, yaylaları ya da bulunacağınız lokasyonun çevresindeki yerleri daha kolay gezmenize yarayacaktır.

Giresun’a En Uygun Uçak Bileti Ne Zaman Alınır?

Giresun'a en ekonomik uçak biletini almak için aralık ayını tercih etmeniz önerilebilir. Elbette önceden planlanan Giresun ziyareti için erken rezervasyon veya kampanyalı bilet imkanlarını da kullanabilirsiniz.

Giresun’da İklim Nasıldır?

Giresun, Karadeniz Bölgesi ikimi gereği yaz aylarında oldukça nemlidir. Çok sıcak olmamakla beraber yazın, kış aylarına göre elbette daha ılık geçmektedir. Kışın ise yağışlı ve soğuk bir havası olan Giresun'u ziyaret etmek istediğinizde Mayıs, Haziran, Temmuz aylarında orada olmanız önerilir. Yine de Giresun'da bulunduğunuz zamanlar içerisinde yanınızda hırka, ceket gibi kıyafetler bulundurmanız tavsiye edilir.

img

Ordu Hava Durumu

08 Haziran 2023

Sun

22 °C

22 °C

Uçuş süreleri

1 sa 30 dk

Ordu

Ankara

1 sa 5 dk

Ordu

İzmir

1 sa 55 dk

2 sa 20 dk

2 sa 30 dk

Ordu

Adana

2 sa 5 dk

Ordu

Bodrum

2 sa 20 dk

3 sa 5 dk

2 sa 50 dk

Ordu

Hatay

3 sa 15 dk

Alternatif uçuşlar

Ordu varışlı yurt içi uçak biletleri

404,00 TRY'den
başlayan fiyatlarla
404,00 TRY'den
başlayan fiyatlarla
414,00 TRY'den
başlayan fiyatlarla
414,00 TRY'den
başlayan fiyatlarla
873,77 TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.193,45 TRY'den
başlayan fiyatlarla
873,77 TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.193,45 TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.323,84 TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.271,44 TRY'den
başlayan fiyatlarla

Merak Edilenler

01

Uçak bileti almak için neden Hepsiburada Seyahat'i tercih etmeliyim?

02

Nasıl uçak bileti satın alabilirim?

03

Uçuşumdaki bagaj hakkım ne kadardır?

04

Bagajımda bulunması yasak olan maddeler nelerdir?

05

Esnek bilet nedir?

06

Promosyonlu bilet nedir?

07

Çocuklar için bilet almalı mıyım?

08

PNR kodu nedir, ne işe yarar?

09

Havaalanında nasıl check-in yapabilirim?

10

Online check-in nedir? Nasıl yapabilirim?

11

Biletime nasıl ulaşırım?

12

Faturam ne zaman gelir?

13

Faturam gelmedi, ne yapmalıyım?

14

Satın aldığım uçak biletini iptal edebilir miyim?

15

Satın aldığım uçak biletini nasıl değiştirebilirim?

16

Biletimi başkasına devredebilir miyim? / Biletimde isim değişikliği yapabilir miyim?

17

Hangi ödeme seçenekleri ile bilet alabilirim?

18

Kredi kartı puanlarım ile ödeme yapabilir miyim?

19

Taksitle alışveriş yapabilir miyim?

20

Ödeme ekranında / ödeme aşamasında sorun yaşıyorum

21

Ek bagaj, yemek siparişi gibi ek hizmetleri nasıl satın alabilirim?

22

Uçuşlarım için vizeye ihtiyacım var mı?

23

Vizem olmadan vize isteyen bir ülkeye bilet alabilir miyim?

24

Kimlikle seyahat edebileceğim ülkeler var mı?

25

Resmi tatiller hangi günlere denk geliyor?

26

Hava yolu seyahatlerinde yolcu haklarım nelerdir?

Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01


Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01

Yurt İçi Uçuşlar

Yurt Dışı Uçuşlar


https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-7ddb1a28-71b5-454a-b52a-d186c649a671.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-e79a8fff-7c22-471f-9bd5-fea5cce1ed54.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-31325c2f-1e5d-4bec-a7ce-95107b344638.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ea4a557-abe1-4e65-bebe-18d4922147ed.webp
Hepsiburada
hepsijet.svg
hepsiburada_market.png
hepsipay.svg
hepsiglobal.svg
https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-153bb5fc-60ac-475b-b7ad-aef0c00150a3.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-a62bf53d-f5da-458e-91c4-a8cda9adbf0b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b65d82-13cb-4c02-9a31-2445223430f9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-1f357460-6694-4bc4-b23c-dc681de97979.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ebc3812-2d33-4e8b-85a7-48e6536f917b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b24cb1-8308-4349-8c3f-adcc64dd2888.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f8f54c6c-7d09-49d7-ae50-90f842daf455.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-4029e21c-6d00-4705-a73e-d476563fe7c7.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-6dfbc935-6a31-4b4a-9ff8-a49012d3c9a9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-63bcf082-0a43-4b80-a0b3-981a4dbb0168.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f53a635d-1fdf-429b-970c-683bd0a42e9e.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-b25b7950-d1dc-469f-9031-9905af2e79f5.webp

Her şey ayağına gelsin! © Copyright 1998 - 2023 D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.

etbis
iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinden satın alınan uçak biletleri ile ilgili rezervasyon, biletleme, iptal ve değişiklik işlemleri Akdeniz Pe-Tur Turizm Seyahat Acentası ve Ticaret A.Ş. (IATA Kodu: 8822861) tarafından gerçekleştirilmektedir.

iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinde yapılan uçak bileti işlemlerini gerçekleştiren D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş., Hepsifly seyahat acentası unvanı ve 13238 belge numarası ile TÜRSAB'a kayıtlı A Grubu Seyahat Acentası olup 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na tabi olarak hizmet sunmaktadır.

etbis