Uçak Biletin
Burada
Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238
Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238
03 Eki 2023
03 Eki 2023
04 Eki 2023
04 Eki 2023
05 Eki 2023
05 Eki 2023
06 Eki 2023
06 Eki 2023
07 Eki 2023
07 Eki 2023
İstanbul Ankara Uçak Bileti
Ankara Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Modern Türkiye’nin 1920 tarihinden bu yana başkenti olan Ankara, ülkemizin İç Anadolu Bölgesinde yer almaktadır. Oldukça köklü bir tarihe sahip olan bu şehir, yaklaşık olarak 5000 yıllık bir geçmişin izlerini taşır. Şehrin konumu Anadolu’nun ortasındadır ve yüzlerce medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Öncelikle, Hititler, ardından Lidyalılar ve bunu takiben de Persler, Makedonlar, Galatlar, Romalılar, Bizanslar şehirde hüküm sürmüştür. Son olarak, Selçuklular, Osmanlı Devleti ve Türkiye Cumhuriyetiyle şehir günümüzde varlığını sürdürmektedir. Ankara, ülkemizde ikinci en büyük şehirlerden bir tanesidir. Şehirde toplamda 5 milyon kadar insan yaşamaktadır. Ancak şehrin çevresindeki yerleşim birimleriyle bu rakam 6 milyona ulaşmaktadır. Aynı zamanda, İç Anadolu bölgesinin de en kalabalık şehirleri arasında Ankara ilk sıradadır. Ankara, Frig dilinde açıklaması olan bir kelimedir. Gemi çapası anlamına gelen Ankara kelimesi, birçok arkeolojik çalışmaya konu olmaktadır. Yapılan kazı çalışmalarında, Roma İmparatorluğu zamanında kullanılan bir takım bozuk paralar ortaya çıkarılmıştır. Bu paraların üzerinde ise gemi çapası simgesi bulunmaktadır.
Gemi çapası simgesinden kaynaklı olarak, Anadolu’da Türklerin varlığını devam ettirdiği süre boyunca şehrin ismi Ankara olarak devam etmiştir. Batılı ülkeler ise bir dönem bu şehre Angora ismiyle hitap etmiştir. Ancak 1930 senesinde Türkiye’nin almış olduğu kararlar ile şehrin adının Ankara olarak kabul edildiği duyurulmuştur. M.Ö 7. YY’da Lidyalıların Anadolu’ya hakim olmasından kaynaklı olarak, hayvancılık, zeytinyağı, şarap gibi ürünlerin üretiminin yapıldığını söyleyebiliriz. Selçuklunun ise 1071 senesinde Anadolu’nun içine doğru genişlemesiyle bu devletin yönetimine girmiştir. Böylece 2 asır boyunca şehirde ticaret canlı kalmıştır. Ankara, İpek Yolu üzerinde yer aldığından dolayı, ticari faaliyetlerin önemli bir yere sahip olduğunu söyleyebiliriz. 1302 senesinde Ankara’nın Osmanlı sınırları içine girmesiyle daimi olarak şehrin hakimiyeti Osmanlıda kalmıştır.
Ankara, 1950’li yılından sonra, Anadolu’dan çok fazla göç almıştır. 1984 senesinde ise Büyükşehir statüsüne ulaşmıştır. Bu sayede, nüfus ihtiyaçları gereğince birçok altyapı çalışması da yapılmıştır. 15. YY’dan bu yana şehirde kullanılan hamamların yanı sıra, bölgede birçok kaplıca da yer almaktadır. Şehirdeki Orta Doğu Teknik Üniversitesi ise dünyanın yüksek kaliteli olarak kabul edilen eğitim kurumlarından bir tanesidir. Şehrin simgesi olarak kabul edilen, Ankara kedileri de 2010 yılında tanıtılmıştır. Bunun yanı sıra, Ankara keçisi yününden dolayı, oldukça ünlüdür. Sevgi Çiçeği olarak adlandırılan bitki ise dünyada yalnızca Ankara’da yetişmektedir. Bu şehirdeki 15 yaş üstü okuma yüzdesi % 90’a yakındır.
Ankara’da Gezilmesi Gereken Yerler
Türkiye’nin başkenti olan Ankara’nın gezilip görülmesi gereken yerleri oldukça fazladır. Öncelikle, ziyaret edilecek yerlerin başında şüphesiz ki Anıtkabir gelmektedir. Anıt mezar olan Anıtkabir, Mustafa Kemal’in yattığı yerdir. Büyük komutanın şahsiyetine yakışır olarak tasarlanan bu yapıt, yerli ve yabancı turistlerin sık sık akınına uğramaktadır. Çankaya ilçesinde yer alan Anıtkabir, şehrin tam merkezindedir. Eğlenceli ve hareketli bir yer olan Kızılay Meydanı da en fazla yaşayan merkezlerden bir tanesidir. Eğlence, alışveriş gibi aktivitelerin bir arada yer aldığı bu meydan, oldukça hareketlidir. Şehir dışından gelen turistler, mutlaka Güvenpark’ı ziyaret etmelidir. Asıl İsmi Emniyet Park olan bu yerin içinde anıt da yer almaktadır. Kocatepe Camisi ise 1967 senesinde inşasına başlanan ve yapımı 20 yıl kadar süren bir yapıttır. Bu dini yapıt, Ankara’nın günümüzde en büyük camisi niteliğindedir. Bir diğer büyük dini yapıt ise Hacı Bayram Veli Camisidir. 1400’lü yıllarda inşa edilen bu dini yapıtın içinde türbe de yer almaktadır. Bu sebeple, mutlaka görülmesi ve incelenmesi gereken yerlerin başında gelmektedir.
Şehre hakim olan tepede yer alan Ankara Kalesi de bütün şehri ayaklarınızın altına sermektedir. Ankara manzarasını görmek için bu kaleyi ziyaret etmeniz uygun olacaktır. Hamamönü ise Ankara’nın evleri ve meşhur sokaklarıyla ünlenmiş bir bölgedir. Ziyaretçiler için bu bölge farklı bir atmosfer yaratmaktadır. Müze tutkunları için Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Paleolitik Çağdan Osmanlıya kadar ev sahipliği yapmıştır. Yılın müzesi olan bu tarihi yapıt, birçok turistin gözdesi haline gelmiştir. Ankara’da yer alan bir diğer müze ise Rahmi M. Koç Müzesidir. Sanayi temelli olan tek müze Rahmi M. Koç müzesidir. Müzeler şehri olan Ankara’da görmeniz gereken yerler arasında; Ulucanlar Cezaevi Müzesi de yer alır. Bu müzede, yakın tarihin zorluk ve acılarını taptaze bir şekilde hissedebilmeniz mümkündür. Atakule ise Ankara’nın simgesi haline gelen bir yapıdır. Bu yapıt ilginç bir mimaride tasarlanan alışveriş merkezidir.
Botanik Park ise Atakule arkasına kendini gizlemiş bir doğa harikasıdır. Bu parka geldiğinizde farklı bir coğrafyada hissedebilmeniz mümkündür. Seğmenler Parkı ise Botanik Parka yakın şekilde konumlanmış bir yerdir. Huzurlu ve son derece temiz havasıyla mutlaka görülmesi gereken parklardan bir tanesidir. Kurtuluş Savaşı Müzesi, Kuğulu Park, Ankara Etnografya Müzesi, Ankara Cumhuriyet Müzesi, Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi, Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı gibi yerler de Ankara’da görülmesi gereken yapılar arasındadır. Göl gezisi yapmak isterseniz, Mogan, Eymir ve Mavi Gölü mutlaka ziyaret etmelisiniz.
Ankara Tarihi Dokusu
Ankara’da ilk yerleşim tarihinin Tunç Çağına dayandığı bilinmektedir. Bu yerleşimi M.Ö Hitit Uygarlığı ve M. Ö Frigya Uygarlığı takip etmektedir. Ankara’ya birçok imparatorluk ev sahipliği etmiştir. Makedonlar, Galatyalılar, Romalılar, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı gibi devletler bu şehirde hüküm sürmüştür. Ankara’da tarih öncesinde insan karakteri olan ilk fosil primat Fikret Ozansoy tarafından bulunmuştur. Ankara’nın ilk bilinen tarihi ise Paleolitik çağdır. Bu döneme ait çeşitli eserler ise günümüze kadar ulaşmıştır. 1937 senesinde TTK’nin yaptırmış olduğu kazıların Etiyokuşu raporu ile eserler basılmıştır. Raporda ise Ankara’nın minimum 3000 yıl öncesinde iskan edildiği yazılmıştır. Hititler döneminde ise Anadolu’daki ilk siyasi birlik sağlanmıştır. Ankara merkezindeki yer alan eski kalıntılar ise şehrin Bronz çağda varlığını sürdüren Hatti Uygarlığına ait olduğunu gösterir. Helenistik dönemdeki yazılı olan belgelerde, şehir hakkında bilgiler yer almamaktadır.
Frigler döneminde ise Hitit İmparatorluğu ortadan kaldırılmıştır. Ankara’ya bu dönemden sonra, Frigler egemen olmuştur. Ankara’da yer alan Frig egemenliği ise şimdilerdeki Ankara İstasyonu civarında yer almıştır. Aynı zamanda, Anıtkabir ve Atatürk Orman Çiftliği arasındaki Tümülüsler de Frig dönemine aittir. Bu imparatorlukların yanı sıra, Lidyalılar, Persler, Helenistik süreç, Galatyalılar, Romalılar, Gotlar ve Arapların seferleriyle şehir birçok medeniyete ev sahipliği etmiştir. Selçuklu ve Osmanlı döneminde de Ankara’nın büyük bir rolü olduğunu söyleyebiliriz. Ankara, 1071 Malazgirt Savaşı ile Anadolu’ya kapılarını açmıştır. 1402 yılında Ankara Savaşı ile şehir yerle bir olmuştur. 1. Dünya Savaşı’na gelindiğinde ise Ankara dahil Anadolu’nun büyük bir kısmı İtilaf Devletlerinin istilasına uğramıştır. Cumhuriyet Döneminde ise şehir yeni kurulan Türkiye’nin başkenti olmuştur. Ankara Türkiye’nin başkenti olmadan önce, dünyanın köklü başkentlerinden bir tanesi olarak bilinmektedir. Paris, Madrid, İstanbul, Londra gibi tarihi şehirlerden daha eski bir geçmişe sahiptir. Ankara şimdilerde ülkemizin kuzey yarısının çoğuna hakim bir şehirdir. Aynı zamanda, Türkiye’nin önemli bir yönetim merkezi olma konumundadır.
Ankara’daki Kültürel Etkinlik ve Festivaller
Ankara, sene boyunca birçok festival ve etkinliğin yapıldığı metropol şehirlerden bir tanesidir. Ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen festival, binlerce Ankaralı tarafından merakla takip edilmektedir. Her yıl tiyatro, sinema, komedi, konser, kitap ve benzeri kategorilerde yapılmakta olan yüzlerce festival bulunmaktadır. Ankara kültür ve sanat hayatını canlı tutan bir şehirdir. Dünyaca ünlü sanatçıları görme fırsatını bu festivaller ile elde edebilirsiniz. Uluslararası Ankara Film Festivali, film tutkunlarının merakla beklediği ve Türkiye Sineması’nın tanıtıldığı bir etkinliktir. Yine sanatseverleri yakından ilgilendiren Uluslararası Ankara Müzik Festivali ise şehrin önemli etkinliklerinden bir tanesidir. Yılın Nisan ayında 20 gün boyunca devam eden bu festivalde çeşitli müzikler seslendirilmektedir. Engelsiz Filmler Festivali ise Mayıs ayında gerçekleştirilen dünya sinemasındaki filmlerin sergilendiği bir organizasyondur.
Gezici Festival olarak adlandırılan etkinlik ise ülkemizin farklı kentlerindeki sinemaseverleri ağırlamaktadır. Uluslararası Ankara Caz Festivali ise ODTÜ caz günleri ismiyle devam etmektedir. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali ise toplumsal cinsiyet eşitliğini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenir. Ankara’da sanat adına düzenlenen Uluslararası Şefika Kutluer Festivali de çeşitli konserlerin yapıldığı organizasyondur. Farklı Türk devletlerinin öncülüğü ile düzenlenen Uluslararası ekmek festivali senenin ekim ayında düzenlenmektedir. Farklı ekmek türleri bu festivalde satışa sunulmaktadır. Uluslararası Beypazarı Festivali ise yalnızca bu ilçeye özel olarak düzenlenmektedir. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali ise ilçenin turizm değerini artırmak için düzenlenmektedir.
Farklı bir etkinlik türü olan Uluslararası Ankara Kukla Festivali, çeşitli sanat kuruluşlarının bir araya gelmesiyle düzenlenir. Çikolata ve Kahve Festivali ise sektördeki bütün bileşenleri bir araya getiren bir organizasyondur. Burn Sonance Festival ise Burn sponsorluğunda yapılan eğlence ve müziğin ön planda olduğu bir etkinliktir. Ankara’da çocukların ilgisini çekecek olan Ankara Oyun ve Oyuncak Festivali ise her yıl dünya oyun oynama gününün kutlanması adına düzenlenir.
Ankara’daki Konaklama Olanakları
Ankara’da konaklayabileceğiniz birçok semt bulunmaktadır. Konaklayacağınız yere göre kalacağınız mekânın lükslüğü de değişkenlik gösterecektir. Örneğin, merkezi konumda kalmak isteyen bireyler, Kavaklıdere’de konaklayabilirler. Kuğulu Parka yakın olan bu yerin eğlenceli vakit geçirmek isteyen bireylere uygun olduğunu söyleyebiliriz. Çankaya ilçesine bağlı olan Kızılay ise kentin en merkezi konumu olma özelliği sayesinde, ön plana çıkmaktadır. Şehrin Altındağ ilçesinde yer alan Ulus ise Ankara’nın en eski yerleşim yeri olma hususunda ilkler arasındadır. Eğer şehir dışında vakit geçirmek istiyorsanız, Kızılcahamam’da yer alan otel seçeneklerini gözden geçirebilirsiniz. Termal kaplıcaların yer aldığı bu belde, şifa bulmak isteyenlerin uğrak noktası haline gelmiştir. Bölgesel olarak tercih edebileceğiniz birçok otel olanağı bulunmaktadır. Ankara’da gezme amacınıza bağlı olarak, otel, motel, hotel ya da pansiyon seçimi yapabilirsiniz. Tesis standartları doğrultusunda ise otel seçimi yapmak tatil tutkunları için kolay olacaktır.
Başkent Ankara’da farklı bütçe ve zevklere hitap eden otel seçenekleri bulunmaktadır. Dolayısıyla tatil tutkunları için otel tavsiyeleri, semtlere göre verilebilecektir. Lüks, orta düzeyli veya uygun fiyatlı birçok konaklama seçeneği bulunmaktadır. Her bir kategori ise Ankara’nın farklı güzelliklerini görebileceğiniz şekilde konumlanmıştır. Bütçenize ve konaklamayı düşündüğünüz semte bağlı olarak, konaklama mekanlarını belirleyebilirsiniz.
Ankara’ya Özel Lezzetler
Başkent Ankara köklü tarihinden dolayı, farklı yemek kültürlerine sahiptir. Ankara’ya gittiğinizde Ankara armudu, Beypazarı baklavası, cevizli pekmez sucuğu, ayaş dutu ve Beypazarı kurusu almanız gereken yiyeceklerden bir kaçıdır. Ankara’ya özel olan tatlılar arasında; Ankara tatlısı, kaymaklı burma tatlısı son derece lezzetlidir. Beypazarı domatesli ev eriştesi, Himalaya tuzu, ev usulü domates reçeli, sebze kurusu gibi yiyecekler de Ankara’ya hastır. Ankara’ya gittiğinizde yiyebileceğiniz yemekler arasında; Beypazarı güveci ilk sırada yer almaktadır. Kuzu eti, kuyruk yağı, domates, pirinç gibi malzemelerden yapılan bu yemek son derece lezzetlidir. İnceğiz Çorbası ise kuzu etiyle yapılan yöresel bir yemektir. Lezzetli bir yemek olan, Tamtak Tiridi ise bir çeşit kebap türüdür. Ankaralıların çok iyi bildiği Efelek sarması da nefis bir sarma türüdür. Ankara Tava ise et yemekleri arasında yer alır ve et ile pişirilir. Farklı bir ismi olan Öllüğün Körü ise et severler için kıymayla pişirilen lezzetli bir yemektir.
Ankara’da sık sık yapılan Bazlama kebabı ise bayatlamayan özelliğe sahip bazlama ve et ile terbiyelenerek pişirilir. Asma yaprakları ve bulgur ile yapılan Bici Aşı ise lezzetiyle kendine hayran bırakan bir yemektir. Yine marjinal bir ismi olan Çıkınağıl Asıdası ise acılı ezmeyi andıran farklı bir yemek türüdür. Garip bir adı olan Karga Beyni ise yöresel yemekler listesinde yerini alır. Süzme yoğurt ile pekmez karıştırılarak, sabah kahvaltılarında karga beyni tüketilmektedir. Malak ise Ankara yemekleri arasında yer alan pekmezli bir tattır. Aş çorbası ise bol malzemeli ve son derece şifalı bir çorba türüdür. Mercimek, kıyma ve nohut gibi ürünlerle pişirilmektedir. Ankara’ya geldiğinizde mutlaka Dutmaç Çorbası, Orman Kebabı, Kuru Köfte, Çılbır, Uruş Kapama, Ankara Yaprak Döneri, Yemlik Cacığı, Aspava gibi yemekleri de denemelisiniz. Bunun yanı sıra, Sebzeli Bulgur Pilavı, Toyga Çorbası, Oğmaç çorbası, Düğün çorbası gibi yemekleri de tatmadan Ankara’dan gitmemelisiniz.
Ankara’daki Ulaşım Olanakları
Tren İle Ulaşım; Ankara metrosu, Ulus istasyonundan ulaşım sağlayabileceğiniz konumdadır. Sıhhiye Köprüsünden geçerek, Ulus istikametindeki dolmuş ya da otobüslerle de gara ulaşım sağlayabilirsiniz.
Otobüs İle Ulaşım; Esenboğa havalimanından merkeze belediye toplu taşıma otobüsleriyle ulaşım sağlayabilirsiniz. 442-3 otobüs hattı ile havalimanında indiğinizde şehir merkezine ulaşımınız mümkün olacaktır. Aynı zamanda, HAVAŞ’la da iç ve dış hat uçak seferlerine göre şehir merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz.
Taksi İle Ulaşım; Ankara Esenboğa Havalimanının yoğun yolcu trafiğinden sıyrılmak isteyen kişiler, hızlı bir şekilde taksilere ulaşabilirler. İç hat ve dış hattan gelen yolcular, çıkışta 7 gün 24 saat boyunca taksi hizmetinden yararlanabilirler. Şehir merkezine ya da dilediğiniz adrese kısa sürede taksi ile ulaşabilmeniz mümkündür. Esenboğa Taksi ile öncesinden de rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Araç Kiralama; özel araç ile trafiğe girmeden merkeze ya da evinize ulaşım sağlamak istiyorsanız, araç kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Ankara Esenboğa Havalimanında araç kiralama işlemini yapabileceğiniz yerel ve uluslararası acente ve ofisler yer almaktadır. Zevkinize ve bütçenize uygun aracı bu acenteler üzerinden kiralayabilirsiniz. Ancak iç ve dış hat terminallerinden ayrı ayrı bu kiralama acentelerini görebileceksiniz.
İstanbul Havalimanı Ulaşımı
Havalimanına kısa sürede ulaşım sağlamak istiyorsanız, HAVAİST ya da İETT araçlarını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, özel araç veya taksiyle de havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz. Metro, metrobüs gibi ulaşım araçları henüz havalimanına sefer düzenlememektedir. Ancak bu ulaşımın sağlanması adına, metro inşaatı devam etmektedir.
İstanbul’dan Ankara’ya Uçuş Kaç Saat Sürer?
İki şehir arasındaki uçuş süresi minimum 2 saat 45 dakika sürmektedir. Ancak uçuşun aktarmalı ya da rötarlı bir şekilde gerçekleşmesi bu süreyi uzatabilmektedir.
İstanbul’dan Ankara Kaç Kilometre?
İstanbul-Ankara arası karayoluyla 4 saat 45 dakika sürmektedir. Kilometre olarak ise iki şehir arası mesafe 443.9’dur.
İstanbul’dan Ankara’ya En Uygun Uçak Bileti Ne Zaman Alınır?
Bütçenize uygun uçak bileti satın alabilmek için öncesinden rezervasyon yaptırmanız gerekir. Ancak yapılan araştırmalar doğrultusunda Pazar günü yapacağınız bilet rezervasyonlarının uygun fiyatlı olduğu görülmektedir.
03 Ekim 2023
16 °C
14 °C
Ankara
İstanbul
55 dk
Ankara
İzmir
1 sa 10 dk
Ankara
Diyarbakır
1 sa 20 dk
Ankara
Lefkoşa
1 sa 15 dk
Ankara
Van
1 sa 30 dk
Ankara
Antalya
1 sa 5 dk
Ankara
Trabzon
1 sa 15 dk
Ankara
Gaziantep
1 sa 10 dk
Ankara
Erzurum
1 sa 20 dk
Ankara
Çanakkale
1 sa 20 dk
Ankara
Bakü
2 sa 20 dk
Ankara
Berlin
3 sa 15 dk
Ankara
Düsseldorf
3 sa 40 dk
Ankara
Viyana
2 sa 40 dk
Ankara
Paris
3 sa 55 dk
Ankara
Londra
4 sa 50 dk
Ankara
Moskova
4 sa 30 dk
Ankara
Bişkek
4 sa 40 dk
Ankara
Almanya
4 sa 20 dk
Ankara
Yekaterinburg
8 sa 25 dk
03 Ekim 2023
20 °C
19 °C
İstanbul
Antalya
1 sa 5 dk
İstanbul
İzmir
1 sa
İstanbul
Trabzon
1 sa 35 dk
İstanbul
Lefkoşa
1 sa 30 dk
İstanbul
Gaziantep
1 sa 30 dk
İstanbul
Adana
1 sa 20 dk
İstanbul
Ankara
55 dk
İstanbul
Diyarbakır
1 sa 40 dk
İstanbul
Ordu
1 sa 25 dk
İstanbul
Van
2 sa
İstanbul
Taşkent
4 sa 20 dk
İstanbul
Bakü
2 sa 40 dk
İstanbul
Amsterdam
3 sa 20 dk
İstanbul
Paris
3 sa 25 dk
İstanbul
Londra
3 sa 50 dk
İstanbul
Roma
2 sa 25 dk
İstanbul
Tahran
1 sa
İstanbul
Frankfurt
2 sa 55 dk
İstanbul
Köln
3 sa
İstanbul
Aşkabat
3 sa 40 dk
01
Uçak bileti almak için neden Hepsiburada Seyahat'i tercih etmeliyim?
02
Nasıl uçak bileti satın alabilirim?
03
Uçuşumdaki bagaj hakkım ne kadardır?
04
Bagajımda bulunması yasak olan maddeler nelerdir?
05
Esnek bilet nedir?
06
Promosyonlu bilet nedir?
07
Çocuklar için bilet almalı mıyım?
08
PNR kodu nedir, ne işe yarar?
09
Havaalanında nasıl check-in yapabilirim?
10
Online check-in nedir? Nasıl yapabilirim?
11
Biletime nasıl ulaşırım?
12
Faturam ne zaman gelir?
13
Faturam gelmedi, ne yapmalıyım?
14
Satın aldığım uçak biletini iptal edebilir miyim?
15
Satın aldığım uçak biletini nasıl değiştirebilirim?
16
Biletimi başkasına devredebilir miyim? / Biletimde isim değişikliği yapabilir miyim?
17
Hangi ödeme seçenekleri ile bilet alabilirim?
18
Kredi kartı puanlarım ile ödeme yapabilir miyim?
19
Taksitle alışveriş yapabilir miyim?
20
Ödeme ekranında / ödeme aşamasında sorun yaşıyorum
21
Ek bagaj, yemek siparişi gibi ek hizmetleri nasıl satın alabilirim?
22
Uçuşlarım için vizeye ihtiyacım var mı?
23
Vizem olmadan vize isteyen bir ülkeye bilet alabilir miyim?
24
Kimlikle seyahat edebileceğim ülkeler var mı?
25
Resmi tatiller hangi günlere denk geliyor?
26
Hava yolu seyahatlerinde yolcu haklarım nelerdir?
hepsiburadaseyahat.com üzerinden satın alınan uçak biletleri ile ilgili rezervasyon, biletleme, iptal ve değişiklik işlemleri Akdeniz Pe-Tur Turizm Seyahat Acentası ve Ticaret A.Ş. (IATA Kodu: 8822861) tarafından gerçekleştirilmektedir.
hepsiburadaseyahat.com üzerinde yapılan uçak bileti işlemlerini gerçekleştiren D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş., Hepsifly seyahat acentası unvanı ve 13238 belge numarası ile TÜRSAB'a kayıtlı A Grubu Seyahat Acentası olup 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na tabi olarak hizmet sunmaktadır.