İstanbul Sivas Uçak Bileti

Uçak Biletin

Burada

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

flight-0
flight-1
flight-2
flight-3

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

İstanbul Sivas uçak biletleri

947,82TRY'den
başlayan fiyatlarla

03 Ara 2023

03 Ara 2023

1.035,00TRY'den
başlayan fiyatlarla

04 Ara 2023

04 Ara 2023

1.035,00TRY'den
başlayan fiyatlarla

05 Ara 2023

05 Ara 2023

1.040,17TRY'den
başlayan fiyatlarla

06 Ara 2023

06 Ara 2023

1.190,25TRY'den
başlayan fiyatlarla

07 Ara 2023

07 Ara 2023

İstanbul Sivas Uçak Bileti 

Sivas Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İç Anadolu Bölgesi’nin doğu tarafında yer alan Sivas, yüzölçümü ile Türkiye’nin en büyük şehirlerinden ikincisidir. Yüz ölçümü toplamda 3.448 kilometrekare olan şehir, deniz seviyesinden 1.285 metre yüksekliktedir. Ayrıca şehrin nüfusu 638.241’dir. Sivas, İpek yolunun üzerinde bulunması ve Kral Yolu’nun geçtiği güzergahta yer almasından dolayı; tarihi dokuları ve değerleri bakımından büyük önem arz ediyor. Sivas’ın kuzeyinde Ordu, doğusunda Tokat, kuzeybatısında Tokar, kuzey doğusunda Giresun, güneybatısında Kayseri, batısında Yozgat, güneyinde ise Kahramanmaraş ve Malatya bulunuyor. Pek çok şehirle komşu olan Sivas Anadolu’nun en önemli ve en eski şehirlerinden bir tanesidir. Bu şehirde gezilmesi ve görülmesi gereken pek çok yer bulunuyor. Doğal güzelliklerinin ve çarşılarının yanı sıra; tarihi dokularıyla da dikkat çeken bu şehir, mutlaka görülmesi gereken şehirlerden biridir. Kültürel ve tarihi gezileriniz için hayran kalacağınız, Çifte Minerali Medrese, Sivas Arkeoloji Müzesi, Sivas Metropol Spor Kompleksi, Sivas Müzesi ilk sırada gezmeniz gereken önemli yerlerden birkaçıdır. Bunun yanı sıra Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi, Hobbit Evleri -Hobbit Yamaç Evleri, Şifaiye Medresesi, Sivas Darüşşifası da ilginizi çekecek yerler arasındadır. Doğal güzellikleri görmek ve bol oksijen solumak isterseniz Koyun Kaya Mesire Yeri, Gemerek Gürün Gökpınar Gölü, Sızır Şelalesi, Çaltı Çayı, Eğriçimen Yaylası, Zara Tödürge Gölü, Yıldız Dağı Kayak Merkezi ziyaret edilebilir. Sivas şehrinin tarihi doku bakımından zengin olmasının önemli birçok nedeni vardır. 12.Yy. da Selçuklu İmparatorluğu döneminde yapılan tarihi binalar Türk mimari tarzını yansıtan önemli yerlerdir. Kurtuluş Savaşının hazırlıklarının yapıldığı Sivas Kongre binası da tarihi bakımdan önemli eserlerden biridir. Sizlerde Sivas’ı ziyaret etmek ve bu şehre tanıklık etmek istiyorsanız; kışları sert geçtiği için bahar veya yaz aylarını tercih edebilirsiniz. Bu şehri kısa bir zaman içerisinde gezebileceğiniz gibi; 1 hafta- 10 gün içerisinde de gezerek en güzel yerlerini görme şansı elde edebilirsiniz. 

Sivas’ta Gezilmesi Gereken Yerler

Sivas tarihi yerleri, mimari yapıları, doğal güzellikleri ve şehir merkezi ile mutlaka görülmesi gereken bir şehirdir. Bu şehirde görülebilecek müzeler, kaplıcalar, göller, kaleler, medreseler, camiler, yaylalar, şelaleler, parklar, vadiler, kayak merkezleri gibi daha pek çok alternatif vardır. Gezilmesi gereken yerler hem şehir merkezine hem de yakın çevrede bulunduğu için Sivas’ı gezmek çok kolay hale gelecektir. Bu şehre geldiğiniz de gezilmesi gereken yerlerden ilki Divriği Ulu Cami’dir. Bu cami Anadolu Selçuklu Devleti’ne bağlı olan Mengücek Beyliği zamanında yaptırılmıştır. Divriği Ulu Cami, 1985 yılında ise UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesine alınmıştır. Sanat tarihçilerince Divriği Mucizesi ve Anadolu’nun Elhamrası gibi söylemlerle nitelendirilmiştir. Bu yapı taş işçiliğinin muazzam örneği oluşturmakla beraber başta kapıları ve sütunlarında taş işçiliği ön plana çıkıyor. Taşların üzerinde yer alan asimetrik desenler binlerce motiften hiçbirini tekrar etmiyor. Bir diğer görülmesi gereken yer olan Şifaiye Medresesi -Sivas Darüşşifası, Selçuklu Sultanı 1. İzzeddin Keykavus tarafından şifahane olarak yaptırılmıştır. Bu medrese günümüze kadar varlığını koruyabilen en eski hastanelerden bir tanesi olmasıyla ün kazanmıştır. Kitabeleri, tuğla işçiliği, kabartma figürleri ve süslemeleri ile mimari alandaki yenikleri, medreseyi en önemli ve değerli Anadolu Selçuklu eserlerinden bir tanesi haline getirmiştir. Buruciye Medresesi, Anadolu Selçuklu döneminden kalan ve varlığını hala sürdüren yapılardan biridir. Burada zamanında fizikten kimyaya, astronomiden diğer alanlara kadar çeşitli öğretiler gerçekleştirilmiştir. Bunun yanı sıra, Anadolu’da simetrisi en doğru olan medrese planına sahip olduğu söylenmektedir. Çifte Minerali Medrese, Sivas’ın bir diğer önemli yapısıdır. Günümüze kadar ulaşan tek kalıntısı Anadolu’nun en yüksek taç kapısı ve Minarelerin bulunduğu ön cephesidir. 

Sivas’taki Gürün Gökpınar Gölü, Türkiye’deki ender görülen tabiat güzelliklerinden biridir. Suyu tabanının görülmesini sağlayacak kadar temizliğe ve berraklığa sahiptir. Ayrıca göl güneşin konumuna göre renk değiştirdiği için ziyaret edenlere görsel bir şölen sunar. Kangal Balıklı Kaplıca, ülkemizin en ünlü ve değerli kaplıcalarından biridir. Tedavi etme özelliği ile Dünya’da tek olan ve ünü yayılan kaplıcalar, özellikle sedef hastalığına iyi gelen balıklarıyla biliniyor. Bu suyun içerisinde magnezyum, kalsiyum, selenyum ve bikarbonat gibi iyonlar bulunuyor. Dolayısıyla romatizma hastalıklarından sinir hastalıklarına, çıkık, kırık, ezik ve kireçlenmeye iyi geliyor. Zara Tödürge Gölü, Hafik Gölü de Sivas’a gidildiğinde görülmesi gereken yerler arasındadır.

Sivas’ın Tarihi Dokuya Sahip Yerleri

Sivas, Anadolu yarımadasında bulunan ve Roma zamanda Sebasteia adıyla anılan bir şehirdir. Çeşitli kaynaklarda adının Sebastia diye geçmesi ve kent merkezinin Roma İmparatorluğunun devrinde inşa edildiği yazmaktadır. Sivas’ın ilk kurulma alanı, bugün kent merkezindeki Toprak tepe adındaki yükseltinin üzerinde bulunan, zamanında Roma İmparatorluğu Justinianus tarafından inşa edilen bir kaledir. Sivas Kalesi, Milattan Önce 2.000’li yılların başında yaptırılmıştır. Bu kalelerin yanı sıra, 1884 yılında Halil Rıfat Paşa tarafından yaptırılan Hükümet Konağı da Sivas’ta görülmesi gereken tarihi yapılar arasındadır. Hükümet konağının ilk iki katı kesme taştan yaptırılmış olup, 3. katı ise 1913 senesinde ahşap olarak yaptırılmıştır. 1332-1333 yıllarında inşa ettirilen Ahi Emir Ahmet Kümbeti, kara plana ve köşeleri pahlanmış sekizgen gövdeye sahiptir. Bu beldenin önemli tarihi yapılarından olan bina içinde 1960 yılında bir mezar bulunmuştur. 1908 yılında ise Ziya Bey Yazma Eserler Kütüphanesi yaptırılmıştır. Bu Kütüphane Ampir ve Neo klasik tarzındadır ve iki kattan oluşmaktadır. 2005 yılında tekrardan tadilata sokulan bu yapı, Sivas’ın önemli ve değerli tarihi dokularından biridir. Buruciye Medresesi, sağlam ve dayanıklı yapısı ile Sivas’ın ve Anadolu’nun en değerli yapıları arasında bulunuyor. 1271 senesinde Selçuklu Sultanı GıyaseddinKeyhüsrev döneminde yaptırılan medrese Muzaffer Borucerdi tarafından kimya, fizik, astronomi eğitimi için yaptırılmıştır. Sivas Çifte Minare ise Sivas’ta günümüze kadar ulaşan tek özgün yapıdır. Aynı zamanda Anadolu’nun en yüksek taç kapısına sahip olan görkemli ön cephesini oluşturuyor. Taç kapının üstünden yükselen iki minaresi ise Sivas’ın sembolü haline gelmiştir. Sivas’taki bir diğer tarihi yapı ise Şifaiye Medresesi ve Darüşşifası’dır. Selçuklu zamanında hastaların tedavi edilmesi ve tıp tahsilinin yapılması için kullanılmıştır. Bu yapıların günümüze kadar ulaşan bölümü ise Anadolu’nun en büyük şifahanesidir. Sivas’ta gezme esnasında bu yapıları mutlaka görmeli ve tarihin dokusuna şahit olmalısınız. 

Kültürel Etkinliklerin Odağında Sivas

Sivas tarih yapıları ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini etkilemekte oldukça başarılı bir şehirdir. Özellikle bölgenin tarihine ilgi duyan turistler için gezilmesi gereken şehirlerin başında gelmektedir. Bu özelliklerinin yanı sıra çeşitli konser, festival, şenlik gibi aktivite seçeneklerinin de bulunduğu bir şehirdir. Özellikle yöresel şenlik ve festival etkinlikleri ile yerli ve yabancı misafirlerine keyifli zamanlar vaat etmektedir. Aşık Veysel’in doğduğu şehirde, kültürel ve sanatsal etkinliklere bir hayli önem veriliyor. Düzenli bir şekilde kutlanan festival ve şenliklere sizlerde katılırsanız; unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. 

Sivas Kongresi ve Sanat Etkinlikleri, Uluslararası Kangal Köpek Festivali, Divriği Halk Ozanları Festivali, Merder Bal, Yoğurt ve Madımak Festivali, Tokuş Köyü Yoğurt Festivali; bu festival ve şenliklerden bazılarıdır. Bunların yanı sıra; İstasyon caddesi ve Atatürk caddesi boyunca hizmet sunan çeşitli kafeler vardır. Buralarda keyifli zamanlar geçirebilir ve Sivas’ın lezzetlerinden tadabilirsiniz. Ayrıca gece hayatı için tercih edebileceğiniz Bar’lar vardır. Müzik konsepti ve yemekleriyle sizlerin beğenisini kazanabilecek bu mekanlara gidebilirsiniz. 

Sivas’ta Konaklama İmkanları 

Özellikle bahar ve yaz aylarınca binlerce turisti ağırlayan şehirde gezilecek pek çok alan bulunuyor. Bu sebeple, konaklama kolaylığı açısından sizlere bol seçenek ve avantajlar sunmaktadır. Şehir merkezinde bulunan lüks ve modern konaklama seçenekleriyle 3 ve 4 yıldızlık otellerin yanı sıra; bütçe dostu pansiyonlarda yer almaktadır. Sivas’ta Sivas Kale’sine yakın bir yerde konaklarsanız eğer ulaşım kolaylığı yaşarsınız. Lüks bir konaklama için şehir merkezinde bulunan 5 yıldızlı otellere gidebilirsiniz. Bu oteller her yere yakın olmakla beraber içerisinde SPA merkezi ve açık büfe kahvaltısı olan otellerdir. Bunun yanı sıra; bütçenize ve zevkinize hitap eden, aynı zamanda şehir merkezinde bulunan pansiyonlarda da konaklayabilirsiniz. 

Sivas’ta Denenmesi Gereken Lezzetler

Sivas Mutfağı, İç Anadolu Bölgesi’nin en lezzetli yemeklerini ve tatlılarını sunan mutfaklardan biridir. Yerli ve yabancı turistlerini böylesi güzel lezzetlerle ağırlayan Sivas, pek çok yemek çeşidine sahiptir. Bu şehirdeki lezzetleri, komşu şehirlerde rastlamak pek mümkün olmuyor. Çünkü Sivas mutfağı, Bulgar ve Arnavut mutfağından etkilenmiştir. Sivas fazla gelişim göstermediği için hayvancılıkla ön plana çıkmış bir şehirdir. Bundan dolayı Sivas mutfağında genelde yemekler et ağırlıklı yapılmaktadır. Özellikle yemekler kuzu ve koyun etinden yapılıyor. Etli ekmek, Sivas yöresinde ünlü ve lezzetli olan bir tattır. Bu lezzet kıymalı pideye benzeyen, yağlı ve içerisinde soğan bulunan bir lezzettir. Bir tür mantıya benzeyen Hingel, bu şehrin en meşhur lezzetlerinden biridir. Mantıdan tek farkı içerisinde patates olmasıdır. Üzerine tereyağı ve yoğurt dökülerek servis edilen bu lezzeti, Sivas’a gittiğinizde mutlaka denemelisiniz. Madımak yemeği, madımak otundan yapılan ve ıspanağa benzeyen bir seçenek olup; Sivas yöresinde bol miktarda tüketilir. Bu yemeğin üzerine yoğurt ve tercihe göre kıyma dökülerek servis edilir. Sivas köftesi, köftelerin en lezzetli ve en meşhur olanıdır. İster servis olarak ister ekmek arasında yiyebileceğiniz köfteyi mutlaka tatmalısınız. Bir diğer lezzet olan Divriği pilavı, içerisine mısır, fıstık, üzüm, nohut, badem gibi malzemeler ve tereyağı dökülerek hazırlanır. Oldukça lezzetli ve doyucu yapıya sahip olan bu pilavı mutlaka tatmalısınız. Asma yapraklarıyla servis edilen; bulgur, mercimek ve domatesin bolca katılması sonucu elde edilen badı, eşsiz lezzetlerden biridir. Sivaslılar hem yerli ve yabancı turistlere hem de kendi misafirlerine bu yemeği sunmayı tercih ederler. Sivas’a ait olan ve başka bir yerde bulunmayan peskutan çorbası, Sivas yöresinde kış aylarında sıklıkla içilen bir lezzettir. İçerisine yoğurt ve yarma karışımı vardır. Sıcak sıcak servis edilmesine rağmen içerisindeki nane mideyi ferahlatmaktadır. Sivas usulü babiko yemeği; sert hamurun üzerine sarımsaklı ayran ve tereyağı dökülerek hazırlanan bir lezzettir. Çılbır, yumurtanın suda pişirilmesiyle hazırlanan bu yemek sarımsaklı yoğurt ve kızdırılmış pul biberli tereyağ ile servis edilir. Yalnızca üç malzemeden hazırlanan pehli, yapımında kuzu but ve tuz kullanılan pehli pilav ile birlikte sunulur. 

Eşsiz bir lezzete sahip olan bu yemek şehre gidildiğinde mutlaka tadılması gereken lezzetler arasındadır. 

Kahvenin ve Tatlının Buluşma Noktası 

Sivas mutfağı yöresel yemeklerinin yanı sıra; tatlıları ve kahveleri ile de dikkat çekiyor. Mesela, Sivas yöresine ait olan kelle tatlısı, baklavayı andıran bir tatlıdır. İçerisinde fıstık, kuru üzüm, badem ve ceviz bulunan tatlı mutlaka denenmelidir. Bu lezzetin yanı sıra; gazete baklavası ve kalburabastı tatlılarıyla ünlü olan şehirdir. Bu tatlıları şehir merkezinde bulunan tüm restoran ve lokantalarda bulmanız mümkündür. Ayrıca bu lezzetleri paket halinde alarak sevdiklerinize de götürebilirsiniz. Şehir merkezinde yer alan kafelerde bu tatlıları çay ile yiyebileceğiniz gibi; kahve ve soğuk içeceklerle de tercih edebilirsiniz. Geziye böylesine eşsiz ve lezzetli tatlılarla ara verip tüm enerjinizi toplayabilirsiniz. 

Sivas’ta Ulaşım Olanakları 

İstanbul’dan Sivas’a 1 saat 20 dakika gibi bir süre içerisinde varırsınız. Sivas gezisi esnasında tercih edebileceğiniz pek çok ulaşım olanağı bulunuyor. Havalimanından şehir merkezine veya başka bir yere gitmek istediğinizde karşınıza çeşitli ulaşım olanakları çıkar. Bu ulaşım olanakları arasında fiyat ve konfor açısından pek çok fark bulunur. Ancak bütçenize uygun olan ulaşım yöntemini de bulmanız mümkündür. Taksi, araç kiralama, servis otobüsleri gibi seçenekler ile tatil keyfinize başlayabilirsiniz. 

Otobüs ile Ulaşım

Sivas havaalanından şehir merkezine ulaşım da en uygun fiyatlı olan araç otobüstür. Havaalanı ile şehir merkezi arasında 23 kilometre vardır. Otobüs ile yaklaşık 35 dakika içerisinde şehir merkezine ulaşım gerçekleştirebilirsiniz. 

Taksi ile Ulaşım

Sivas havaalanı ile şehir merkezi arasında yaklaşık olarak 23 kilometrelik mesafe bulunuyor. Ulaşım yöntemlerinden taksiyi seçmeniz durumunda 25 dakika içerisinde şehir merkezine ulaşabilirsiniz. 

Özel Servis Otobüsleriyle Ulaşım

Sivas havaalanından şehir merkezine gidebilmek için özel servis otobüslerini tercih edebilirsiniz. Havalimanı ile şehir merkezi arasında karşılıklı olarak hizmet veren özel servis otobüsleri hem ekonomik hem de konforlu bir ulaşım aracıdır. 

Araç Kiralama 

Sivas havaalanında araç kiralayarak da şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Çeşitli firmaların verdiği araç kiralama hizmeti ile orta segment veya lüks arabalardan kiralayabilirsiniz. Havaalanına indiğiniz zaman araç kiralayarak istediğiniz yere kısa zamanda konforlu bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu araçları tatil bitimine kadar kullanarak dönüşte teslim edebilirsiniz. 

İstanbul Havalimanına En Hızlı ve En Uygun Ulaşım Nasıldır? 

İstanbul havaalanları, şehrin biraz dış kısmında yer alıyor. Bundan dolayı sağlıklı ve kısa bir zamanda havaalanına ulaşabilmek için, özel transfer hatları düzenleniyor. Özel servis otobüsleri havalimanından belirli saatlerde duraklardan kalkarak, direkt olarak havalimanına geliyor. Aynı zamanda, en uygun ulaşım yollarından birisi, belediye otobüs seferleridir. Havaalanına indiğinizde ister özel servis otobüsleri ile isterseniz belediye otobüsü ile ekonomik bir şekilde şehir merkezine ulaşabilirsiniz. 

İstanbul- Sivas Arası Uçuş Kaç Saat Sürer?

İstanbul ile Sivas arası uçuş süresi 1 saat 20 dakika sürer. Bu uçuş aktarmalı veya aktarmasız bir şekilde gerçekleşebileceği için süre de değişiklik olabilir. 

İstanbul-Sivas Arası Mesafe Kaç Kilometredir?

İstanbul ile Sivas arası karayolu mesafe yaklaşık olarak 879 kilometredir. Ancak kuş uçuşu olarak bu mesafe 693 kilometreye kadar düşmektedir. 

İstanbul -Sivas Uçak Bileti En Ucuz Ne Zaman Alınır?

Çeşitli firmalar İstanbul ile Sivas arasında uçuş seferi düzenler. Aktarmalı ve aktarmasız şekilde düzenlenen bu seferlerde bütçe dostu biletlerden almak mümkün olabiliyor. Firmaların sunduğu avantajlar dikkate alınarak en uygun zamanda bilet satın alınabilir. 

Sivas’ta İklim Nasıldır?

Sivas karasal iklimine sahip olup; kışları genelde soğuk ve sert geçer. Bunun yanı sıra, kış aylarında bol miktarda kar yağışı gerçekleşir. Şehir yaklaşık 5 ay boyunca karla örtülü olur. Yaz aylarında ise şehre sıcaklık ve kuralık hakim olur. İlkbahar ve sonbahar ayları ise yağışlı geçer. 



İstanbul

Sivas Hava Durumu

03 Aralık 2023

Sun

9 °C

9 °C

Uçuş süreleri

1 sa 20 dk

Sivas

İzmir

2 sa 30 dk

Sivas

Antalya

2 sa 30 dk

Sivas

Ankara

2 sa 20 dk

Sivas

Dalaman

2 sa 40 dk

Sivas

Bodrum

2 sa 40 dk

Sivas

Adana

2 sa 40 dk

Sivas

Denizli

2 sa 30 dk

Sivas

Van

3 sa 25 dk

Sivas

Bursa

4 sa 45 dk

İstanbul Hava Durumu

03 Aralık 2023

Sun

18 °C

18 °C

Uçuş süreleri

İstanbul

Antalya

1 sa 5 dk

İstanbul

İzmir

1 sa

İstanbul

Trabzon

1 sa 35 dk

İstanbul

Lefkoşa

1 sa 30 dk

İstanbul

Gaziantep

1 sa 30 dk

İstanbul

Adana

1 sa 20 dk

İstanbul

Ankara

55 dk

İstanbul

Diyarbakır

1 sa 40 dk

İstanbul

Ordu

1 sa 25 dk

İstanbul

Van

2 sa

İstanbul

Taşkent

4 sa 20 dk

İstanbul

Bakü

2 sa 40 dk

İstanbul

Amsterdam

3 sa 20 dk

İstanbul

Paris

3 sa 25 dk

İstanbul

Londra

3 sa 50 dk

İstanbul

Roma

2 sa 25 dk

İstanbul

Tahran

1 sa

İstanbul

Frankfurt

2 sa 55 dk

İstanbul

Köln

3 sa

İstanbul

Aşkabat

3 sa 40 dk

Alternatif uçuşlar

İstanbul çıkışlı yurt içi uçak biletleri

461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
442,04TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
820,84TRY'den
başlayan fiyatlarla
442,04TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
442,04TRY'den
başlayan fiyatlarla
431,76TRY'den
başlayan fiyatlarla
656,89TRY'den
başlayan fiyatlarla

İstanbul çıkışlı yurt dışı uçak biletleri

3.693,49TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.534,56TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.593,69TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.676,66TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.560,14TRY'den
başlayan fiyatlarla
7.869,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.762,57TRY'den
başlayan fiyatlarla

Sivas varışlı yurt içi uçak biletleri

461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.436,12TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.392,00TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.439,20TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.676,31TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.327,23TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.506,27TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.902,63TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.667,22TRY'den
başlayan fiyatlarla

Merak Edilenler

01

Uçak bileti almak için neden Hepsiburada Seyahat'i tercih etmeliyim?

02

Nasıl uçak bileti satın alabilirim?

03

Uçuşumdaki bagaj hakkım ne kadardır?

04

Bagajımda bulunması yasak olan maddeler nelerdir?

05

Esnek bilet nedir?

06

Promosyonlu bilet nedir?

07

Çocuklar için bilet almalı mıyım?

08

PNR kodu nedir, ne işe yarar?

09

Havaalanında nasıl check-in yapabilirim?

10

Online check-in nedir? Nasıl yapabilirim?

11

Biletime nasıl ulaşırım?

12

Faturam ne zaman gelir?

13

Faturam gelmedi, ne yapmalıyım?

14

Satın aldığım uçak biletini iptal edebilir miyim?

15

Satın aldığım uçak biletini nasıl değiştirebilirim?

16

Biletimi başkasına devredebilir miyim? / Biletimde isim değişikliği yapabilir miyim?

17

Hangi ödeme seçenekleri ile bilet alabilirim?

18

Kredi kartı puanlarım ile ödeme yapabilir miyim?

19

Taksitle alışveriş yapabilir miyim?

20

Ödeme ekranında / ödeme aşamasında sorun yaşıyorum

21

Ek bagaj, yemek siparişi gibi ek hizmetleri nasıl satın alabilirim?

22

Uçuşlarım için vizeye ihtiyacım var mı?

23

Vizem olmadan vize isteyen bir ülkeye bilet alabilir miyim?

24

Kimlikle seyahat edebileceğim ülkeler var mı?

25

Resmi tatiller hangi günlere denk geliyor?

26

Hava yolu seyahatlerinde yolcu haklarım nelerdir?

Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01


Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01

Yurt İçi Uçuşlar

Yurt Dışı Uçuşlar


https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-7ddb1a28-71b5-454a-b52a-d186c649a671.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-e79a8fff-7c22-471f-9bd5-fea5cce1ed54.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-31325c2f-1e5d-4bec-a7ce-95107b344638.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ea4a557-abe1-4e65-bebe-18d4922147ed.webp
Hepsiburada
hepsijet.svg
hepsiburada_market.png
hepsipay.svg
hepsiglobal.svg
https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-153bb5fc-60ac-475b-b7ad-aef0c00150a3.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-a62bf53d-f5da-458e-91c4-a8cda9adbf0b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b65d82-13cb-4c02-9a31-2445223430f9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-1f357460-6694-4bc4-b23c-dc681de97979.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ebc3812-2d33-4e8b-85a7-48e6536f917b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b24cb1-8308-4349-8c3f-adcc64dd2888.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f8f54c6c-7d09-49d7-ae50-90f842daf455.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-4029e21c-6d00-4705-a73e-d476563fe7c7.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-6dfbc935-6a31-4b4a-9ff8-a49012d3c9a9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-63bcf082-0a43-4b80-a0b3-981a4dbb0168.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f53a635d-1fdf-429b-970c-683bd0a42e9e.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-b25b7950-d1dc-469f-9031-9905af2e79f5.webp

Her şey ayağına gelsin! © Copyright 1998 - 2023 D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.

etbis
iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinden satın alınan uçak biletleri ile ilgili rezervasyon, biletleme, iptal ve değişiklik işlemleri Akdeniz Pe-Tur Turizm Seyahat Acentası ve Ticaret A.Ş. (IATA Kodu: 8822861) tarafından gerçekleştirilmektedir.

iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinde yapılan uçak bileti işlemlerini gerçekleştiren D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş., Hepsifly seyahat acentası unvanı ve 13238 belge numarası ile TÜRSAB'a kayıtlı A Grubu Seyahat Acentası olup 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na tabi olarak hizmet sunmaktadır.

etbis