İzmir Ağrı Uçak Bileti

Uçak Biletin

Burada

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

flight-0
flight-1
flight-2
flight-3

Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238

İzmir Ağrı uçak biletleri

08 Ara 2023

17 Ara 2023

19 Ara 2023

20 Ara 2023

21 Ara 2023

İzmir Ağrı Uçak Bileti 

Ağrı, ülkemizin İran sınırında yer alan en yüksek illerimizden bir tanesidir. Anadolu’ya giriş kapılarını açan bu şehir, yüzyıllar boyunca farklı medeniyetlere de ev sahipliği yapmıştır. Türkiye ve Avrupa’nın en büyük dağına sahip olan bu şehir, Ağrı dağı sayesinde adını uluslararası olarak duyurmuştur. Tarihte Nuh Tufanından kaynaklı olarak Tevrat’ta da ismi geçen Ağrı, batılılar tarafından Ararat olarak isimlendirilir. Bu şehir, 1927 yılından bu yana il statüsü taşımaktadır. İran, Kars, Erzurum, Bitlis, Van, Muş ve Iğdır’a komşu olan bu şehir, köklü bir tarihi geçmişe de sahiptir. Şehrin enfes doğal güzellikleri ise her yıl birçok yerli ve yabancı turistin Ağrı’ya gelmesine neden olur. Aras ve Murat Nehri arasındaki Ağrı ilinin yüksekliği de oldukça fazladır. Bu ilin yüksek olması ise dağcılık sporunun sık yapılmasına yardımcı olmaktadır. İle gelecek olan dağcılar, şehrin Doğubayazıt ilçesinde konaklayabilirler. Bu ilçe, şehri 8 km uzaklıktadır. İshak Paşa Sarayının ise üst tarafında yer alan Ahmedi Hani Türbesi birçok ziyaretçinin akınına uğramaktadır. Ağrı’da yer alan İshak Paşa Sarayı, yüksek bir tepede yer almaktadır. 17 ve 18. yy’da yapımı tamamlanan bu sarayın özel bir hikayesi de vardır. Görkemli bir yapı olan İshak Paşa Sarayı, görenleri kendisine hayran bırakmaktadır. 

Ağrı ziyaretinizde İshak Paşa Sarayını mutlaka ziyaret etmelisiniz. Doğa turizmine meraklı olan bireyler ise bu şehirde yer alan anıt mağaralarını ziyaret edebilirler. Anıt mağarasının yanı sıra, buz mağarası da görülmeye değer olan yerler arasındadır. Doğubayazıt ilçesi, Ağrı’nın en fazla bilinen yerlerinden bir tanesidir. Ülkemizin en yüksek rakımlı göllerinden biri olan Balık Gölü ise harika manzarasıyla karşınıza çıkacaktır. Temiz havası, doğası ve kış turizmine sağladığı katkılar sayesinde, Ağrı’nın ülkemiz için önemi büyüktür. Bu şehir, kaplıca turizminde de oldukça gelişmiş bir yere sahiptir. Diyadin ilçesinde yer alan kaplıca alternatifleri sayesinde aradığınız şifayı bulabilirsiniz. Kaplıca suları, cilde iyi gelen bir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda, kemik ve kireçlenme gibi birçok rahatsızlığın bu kaplıcalarda giderilebileceğini de söyleyebiliriz.

Ağrı’da Gezilmesi Gereken Yerler

Ağrı, gezilip görülmesi gereken yer sayısı oldukça fazla olan illerden bir tanesidir. Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan bu şehir, tarihi geçmişi, doğal güzellikleri ve tarihi yapıtlarıyla ilgi görmektedir. Şehre geldiğinizde ilk görmeniz gereken yerler arasında; Ağrı Dağı yer almalıdır. Ağrı Dağı, volkanik oluşumlu ve turizme de katkısı olan bir dağdır. Küçük bir bölümü Iğdır’da yer alan bu dağın ülkemiz ve dünya tarafından bilindiğini söyleyebiliriz. Tırmanma ve kayak sporlarının Ağrı Dağında sık yapıldığını görebilirsiniz. Dolayısıyla bu dağ, kış sporları yapan bireylerin uğrak noktası haline gelmiştir. Geçmişte bu ilde yaşandığı bilinen Nuh Tufanından dolayı, Ağrı’da bu yönde yapılar inşa edilmiştir. Şehri gezerken Nuh’un Gemisini de görmeden dönmemelisiniz. Ağrı Dağı’nın güney kısmında iki köy arasında yer alan bu siluet oldukça ihtişamlıdır. Nuh’un gemisinin tam olarak nerede olduğu bilinmese de Ağrı’da yapılan siluet kendine hayran bırakmaktadır. Yaygın olarak bu geminin Ağrı’da olduğu savunulmaktadır. Ağrı’ya geldiğinizde dini yapıları da mutlaka ziyaret etmelisiniz. Tarihi bir yapısı olan Doğubayazıt eski camii, Osmanlı döneminde inşa ettirilmiştir. 1514 senesinde yapılan ve Şafi Cami olarak da bilinen bu dini yapının kubbesi bulunmaktadır. Tek minerali ve kubbeli olan bu caminin yapımı esansında kesme taşlar kullanılmıştır. 

İbrahim Paşa Kümbeti olarak da bilinen Hamur Kümbeti de Ağrı’da yer alan tarihi yapılardan bir tanesidir. Giriş odası ve mezar odasının oluşturduğu bu kümbet, ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir. Araştırmalar doğrultusunda bu mezarın 1912 yılında inşa edildiği ortaya çıkarılmıştır. Ağrı, kaplıcalarıyla da ünlenmiş olan bir şehirdir. Bu nedenle, Ağrı’ya geldiğinizde Diyadin Kaplıcalarını ziyaret etmeden dönmemelisiniz. Rahatsızlığı olan bireyler bu kaplıcalara girerek hastalıklarından da kurtulabilirler. Diyadin Kaplıcalarının suyunda klorür, sülfat ve bikarbonatın yer aldığı tahmin edilmektedir. Aynı zamanda, bu kaplıcanın romatizma, kireçlenme ve cilt rahatsızlıkları gibi pek çok hastalığa iyi geldiğini söyleyebiliriz. Eleşkirt Güneykaya Kayak Merkezi de spor tutkunlarının ilgisini çekecektir. Kış turizmin gözde merkezleri arasında yerini alan bu mekan, yürüyüş parkurlarıyla da meşhur hale gelmiştir. Bu merkezde yer alan oyun parkları da gelen ziyaretçilerin çocuklarının vakit geçirebileceği özelliktedir. Kayak merkezinde konaklamak istediğinizde ise otel ve tesislerden hizmet alabilirsiniz. 

Ağrı’nın Tarihi Dokusu 

Orta Asya’dan gelen kavimler, Ağrı’dan Anadolu’ya giriş yapmıştır. Dolayısıyla Ağrı’nın Anadolu’ya açılan bir geçiş yolu olduğunu söyleyebiliriz. Birçok farklı medeniyete de ev sahipliği yapan bu il, köklü uygarlıklara ev sahipliği yapmıştır. Bölgede egemen olan uygarlıklar arasında; Hititler yer almaktadır. Hititlerin güçlerini yitirmelerinden sonra, MÖ 1340 ve 1200 tarihleri arasında bölgeye Hurriler yerleşmiştir. Hurriler, geçmiş tarihlerde krallık merkezi olarak varlığını sürdürmüştür. Ağrı’yı ise elinde tutamayan Hurriler krallığından sonra ise bölgeye Urartular hakim olmuştur. Van Gölü’nün kuzeydoğusundaki ülkelere Urartuların sefer düzenlemesi kral Menua ile daha da ağırlık kazanmıştır. Kuzeydoğuya ve kuzeye giden yollar üstüne inşa edilen kale ve seferler bu akınların önceden planlandığının bir göstergesidir. Ağrı Dağı’nın yamaçlarında, Taşburun ve Karakoyunlu köyü arasında elde edilen Urartu yazıtları, Kral Menua tarafından bu bölgenin yönetildiğini göstermektedir. MÖ, Kızılırmak boylarına kadar uzanmakta olan Kimmerler, bu şehirde geçici olarak hakimiyet kurmuştur. Asur Devleti’nin yıkılışının ardından ise Ağrı ve çevresi Medler tarafından topraklarına katılmıştır. Medler’in yıkılışından sonra ise Büyük İskender’in Persleri yenerek Anadolu’ya hakim olduğunu söyleyebiliriz. Yaklaşık olarak iki yüzyıl boyunca bölgede Büyük İskender hakimiyeti sürmüştür. Büyük İskender’in ölümüyle birlikte ortaya çıkan boşlukta ise bölgeye Ermeniler hakim olmuştur. 

Doğu Anadolu bölgesine gelerek buraya yerleşen ilk Türk topluluğu Sakalardır. Murat Nehri ve Doğubayazıt dolaylarında çok kısa sürede yerleşen Sakalar, daha sonra Arsaklıların ve Artaksıyaslı Krallığı Ağrı çevresinde hakimiyet sürmüştür. Bu bölge, Hz. Osman zamanında İslam ordularının eline geçmiştir. Bu şehrin bulunduğu yer, 872 senesine kadar Abbasi kontrolü altında kalmıştır. Daha sonra, Ağrı’ya Bizans İmparatorluğu egemen olmuştur. 1071 Malazgirt Savaşı sonrasında Ağrı’ya Türk boyları gelmiştir. Bu şehir, yüz yıla yakın bir süre boyunca Sökmenli Devleti sınırı içinde kalmıştır. Şehre 1027-1225 Aril Atabekleri hakim olurken 1239 senesinde Cengizler egemen olmuştur. 1256 ila 1358 yıları arasında ise İlhanlı ve Celayirliler bu bölgede hüküm sürmüştür. 1393 yılında Moğol Hakanı Aksak Timur, Ağrı’yı ele geçirmiştir. Daha sonra, 1405-1468 yılları arasında ise Ağrı’ya Karakoyunlu hakim olmuştur. Çaldıran savaşı sonrasında ise Yavuz Sultan Selim Osmanlı Devleti’ne bu ili katmıştır. Osmanlı döneminde Şorbulak olarak bu ilin adı değişmiştir. Ermeniler zamanına gelindiğinde ise Ağrı adı Karakilise olarak değişmiştir. Cumhuriyet döneminde Kazım Karabekir Paşa şehrin ismini Karaköse olarak ilan etmiştir. Ancak son olarak şehrin adı Ağrı olarak resmi belgelere geçmiştir. Şuanda Ağrı ismiyle bilinen şehrin dünyada farklı isimler anıldığını da söyleyebiliriz. Tarihi geçmişinden dolayı, Ağrı şehri birçok medeniyetin başkenti olmayı başarmıştır. 

Ağrı’daki Kültürel Etkinlik ve Festivaller 

Her yıl Ağrı’da çeşitli etkinlik ve festivaller düzenlenmektedir. Düzenlenen etkinlik ve festivaller, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir. Bu şehir, kültür ve tarihi yönden son derece köklü bir geçmişe sahiptir. Dolayısıyla şehirde düzenlenen etkinlik ve festivaller de bu tarihi geçmişe uygun olarak yapılır. Ağrı Festivalleri arasında; Ağrı Bal festivali ilk sırada yer almaktadır. Balıyla bilinen bu şehirdeki bal festivaline mutlaka katılmalısınız. Balık tutmaktan hoşlanan bireyler için ise Balık Gölü Festivali, yılın Ağustos ayında düzenlenmektedir. Balık gölü festivali son derece renkli geçen bir etkinlik türüdür. Eğlence tutkunlarının ilgileneceği Ahmed-i Hani Kültür Sanat ve Turizm festivali ise Doğubayazıt ilçesinde düzenlenmektedir. Çeşitli konserlerin düzenlendiği bu etkinlik ise son derece renkli ve eğlenceli geçmektedir. 

Spor tutkunlarının ilgisini çekecek olan Tırmanış ve dağcılık aktiviteleri de Ağrı ilinde gerçekleştirilir. Yılın belli zamanlarında yapılan kampçılık, doğa yürüyüşleri ve tarihi gezintiler de şehirde katılabileceğiniz etkinliklerdir. Ağrı’daki kar festivali de hazırlıkları soluksuz bir şekilde devam eden etkinliklerden bir tanesidir. Genel olarak, bu şehirde kültür, sanat ve spor etkinliklerini sık sık görebilmeniz mümkündür. Dolayısıyla farklı zevklere sahip olan bireylerin şehirde yıl içinde katılabilecekleri birçok etkinlik türü ve festival bulunmaktadır. Turizm aktivitesi olarak gezebileceğiniz Diyadin kaplıcaları, Ağrı Dağı, İshak Paşa Sarayı ve Meya Mağarası şehrin kültür mirasını anlayabileceğiniz yerler arasındadır. Bu yerleri gezerek şehirde anlatılan kültür atlasını da gözden geçirebilirsiniz. Eğlenmek, kültür gezisi yapmak ya da spor aktivitelerine katılmak için Ağrı ili doğru bir seçim olacaktır. 

Ağrı’daki Konaklama Olanakları 

Ağrı ilindeki ilçe sayısı oldukça fazladır. Buna bağlı olarak, şehre gelme amacınız doğrultusunda kalacağınız yer alternatifi de değişkenlik göstermektedir. Kış turizminin kalbinin attığı bir şehir olan Ağrı’da konaklayacağınız yeri kendi zevkiniz doğrultusunda rahatlıkla bulabilirsiniz. Örneğin, şehre kayak yapmak ya da tırmanış sporunu icra etmek amacıyla geldiyseniz, modern otel alternatiflerini konaklama alanları listesinde bulabilirsiniz. Gençlerin çok sık tercih ettiği iklime karşı dirençli olarak tasarlanan oteller, sporunuzu yaparken rahat edebileceğiniz alternatiflerdir. Ağrı’da lüks, orta lüks veya normal konaklama alternatiflerini de bulabilmeniz mümkündür. Tamamı turistik bir nokta olan bu şehrin otel ve pansiyon olarak geniş bir kategoride seçeneği kalacak kişilere sunduğunu söyleyebiliriz. Ağrı’da konaklama yapacaksanız, her bütçeye uygun olacak seçeneği bulabilirsiniz. Her bütçeye hitap eden konaklama yerleri ise; Kağızman Caddesi, Vatan Mahallesi ve Ağrı Caddesi gibi yerlerde yer alır. Bu bölgelerde konaklayabileceğiniz uygun fiyatlı pansiyon seçenekleri de bulunmaktadır. Düşük bütçeli olarak bu bölgelerde uygun fiyatlara konaklayabilirsiniz. 

Konaklamak isteyeceğiniz yer otel ise bu şehirde birçok otel alternatifiyle karşılaşabilirsiniz. Oteller, son derece rahat ve konforlu şeklide tasarlanmıştır. Fiyatı pansiyonlardan yüksek olan otellerin yıldızlı olup olmaması da ödeyeceğiniz tutarı etkileyecektir. Ağrı merkezde yer alan muhteşem otel seçeneklerini gözden geçirerek, unutulmaz tatiller yapabilirsiniz. Ağrı’da uzun süre konaklamak istiyorsanız, bütçe dostu olan yerlere yönelebilirsiniz. Pansiyon olarak bulabileceğiniz konaklama alanları, temiz ve son derece güvenilir işletmelerdir. Yapacağınız seyahat süresi boyunca tatilinizi daha ekonomik hale getirmek için pansiyon alternatifinden yararlanabilirsiniz. Pansiyonda konaklamayı düşünen bireyler, tam ya da yarım pansiyon alternatiflerinden yararlanabilirler. Genel olarak pansiyonlarda, kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği verilerek fiyata dahil edilmektedir. Ağrı’da yer alan büyük pansiyonlar, bu yöndeki hizmetleriyle kendine hayran bırakmaktadır. Bölgede son derece kaliteli ve uygun fiyatlı pansiyon konaklama seçeneklerini bulabilirsiniz. 

Ağrı’ya Özel Lezzetler ve Yemekler

Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan Ağrı ili, meşhur yemek listesiyle tadanları kendisine hayran bırakmaktadır. Ağrı mutfağı oldukça zengin bir menüyle karşınıza çıkacaktır. Yöresel yemekler olarak pişirilen lezzetler, şehirdeki coğrafi güzelliklerden de gelmektedir. Yöresel olarak pişirilen yemeklerin başında Abdigor Köftesi yer almaktadır. Ağrı mutfağının popüler yemeklerinden biri olan bu lezzet, Doğubayazıt yöresine aittir. Salça, kuzu, soğan gibi malzemelerden pişirilen ve genellikle pilav ile servis edilen bu yemek, son derece lezzetlidir. Farklı pide türleriyle de tüketilebilen Abdigor köftesi, lezzetiyle kendine hayran bırakmaktadır. Gösteberg et olarak pişirilen yemek ise oğlak ve kuzu eti kavurmasıyla bir pişirilen bir yemektir. Yabancı turistlerin sık sık tercih ettiği bu yemek, akşam saatlerinde tüketilen sağlıklı bir lezzettir. Ağrı’da haşıl olarak anılan yemek ise yarma ile hazırlanmaktadır. Haşıl yemeği, ara yemek olarak pişirilen bir üründür. Tereyağı, yoğurt ve sarımsak ile servisi yapılan bu yemeğin lezzeti de oldukça yüksektir. Genellikle, öğle vakitlerinde tüketilen bu yemeği şehrin birçok lokantasında tadabilirsiniz. Herkesin bildiği ve sık tükettiği Hengel ise Ağrı’ya özel olan bir yemektir. Mantıyı andıran bu yemek, yoğurt ve sos ile servis edilerek tüketilir. Tadı son derece lezzetli olduğu için yerli halk tarafından da sık sık tüketilmektedir. 

Türkiye’nin birçok mutfağında görebileceğiniz erişte ise Ağrı mutfağı farkıyla sofralarınıza gelecektir. Ağrı’da görebileceğiniz Kuymak lezzetini de bir de bu şehirde yemenizi tavsiye ederiz. Bu şehre geldiğinizde Pişi erdek yemeğini tatmadan dönmemelisiniz. Süt ve suyun mayalanmasıyla pişirilen bu yemeğin farklı yiyecekler ile servis edilerek tüketilmesi mümkündür. Kıyma, patates veya peynirli olarak pişirilen pişi erdek, sigara böreğini andırmaktadır. Hasude olarak bilinen lezzet, tatlı tutkunlarının zevkle yiyeceği bir lezzettir. Badem ve fındıkla servis edilen bu tatlı, akşam yemeklerinden sonra sık sık tüketilmektedir. Ağrı’ya geldiğinizde ayran aşı çorbasını da tatmanızı öneririz. Nane ve ayran ile servisi yapılan bu yemek, son derece ferah bir lezzete sahiptir. Çiriş ketesi olarak görebileceğiniz ürün ise hamur işidir. Çiriş bitkisi ilave edilerek yapılan bu kete türü, peynirli ya da patatesli olabilmektedir. 

Ağrı’da Ulaşım Olanakları 

Ağrı ilinde şehir içi ulaşım özel halk otobüsleri, dolmuşlar ya da taksiler aracılığıyla yapılabilmektedir. Mavi-beyaz, kırmızı-beyaz, turuncu beyaz gibi hatlar Ağrı’daki belediye otobüsleri renkleridir. Şehirde beyaz hat otobüslerini kullanarak havalimanına gidebilirsiniz. 

Otobüs İle Ulaşım; Beyaz hat güzergahında belediye otobüslerini kullanarak uçakların iniş ve biniş saatleri doğrultusunda havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Taksi İle Ulaşım; Ahmed-i Hani havalimanından şehir merkezine ulaşım sağlamak adına, taksilerden yararlanabilirsiniz. Taksiler, trafiğe girmeden şehir merkezine gitmenize yardımcı olacaktır. Havalimanında yer alan taksileri kolaylıkla görebilirsiniz. 

Araç Kiralama; Ağrı’da uzun süre kalmak isteyen bireyler, araç kiralayarak şehri gezebilirler. Havalimanında yer alan araç kiralama acentelerinden dilediğiniz arabayı kiralayabilirsiniz. 

İzmir Havalimanı Ulaşımı

İzmir Adnan Menderes havalimanına otobüsler ya da metro ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Şehir içinden ulaşım sağlayabileceğiniz taksi, halk otobüsü, tramvay ya da minibüsleri de kullanabilirsiniz. 

İzmir’den Ağrı’ya Uçuş Kaç Saat?

İzmir ve Ağrı arasındaki uçak ile yapacağınız süre, ortalama 3 saat 20 dakikadır. 

İzmir’den Ağrı Kaç Kilometre Sürer?

Karayolu ile İzmir’den Ağrı’ya gitmek için ortalama 18 saat yolculuk etmelisiniz. Havayolu ile bu süre ortalama 3 ya da 3 buçuk saat kadar sürmektedir. 

İzmir’den Ağrı’ya En Uygun Uçak Bileti Ne Zaman Alınır?

Uygun fiyatlı bilet satın almak için Pazar günlerini tercih edebilirsiniz. 

Ağrı’da İklim Nasıl?

Sert bir iklim tipi olan Ağrı’nın kış ayları sert ve soğuk geçerken yaz ayları da ise kurak ve sıcak geçmektedir. 




izmir_agri

Ağrı Hava Durumu

04 Aralık 2023

Sun

1 °C

1 °C

Uçuş süreleri

Ağrı

İstanbul

2 sa 5 dk

Ağrı

Ankara

1 sa 40 dk

Ağrı

İzmir

2 sa 55 dk

Ağrı

Antalya

2 sa 45 dk

Ağrı

Denizli

3 sa 10 dk

Ağrı

Adana

2 sa 40 dk

Ağrı

Kayseri

3 sa 20 dk

Ağrı

Bodrum

2 sa 55 dk

Ağrı

Gaziantep

2 sa 50 dk

3 sa

İzmir Hava Durumu

04 Aralık 2023

Sun

16 °C

16 °C

Uçuş süreleri

İzmir

İstanbul

1 sa 5 dk

1 sa 55 dk

İzmir

Ankara

1 sa 10 dk

İzmir

Adana

1 sa 25 dk

İzmir

Gaziantep

1 sa 40 dk

İzmir

Mardin

2 sa

İzmir

Van

2 sa 5 dk

İzmir

Trabzon

1 sa 55 dk

İzmir

Antalya

1 sa 5 dk

İzmir

Lefkoşa

1 sa 20 dk

İzmir

Amsterdam

3 sa 40 dk

İzmir

Berlin

3 sa

3 sa 15 dk

İzmir

Bakü

2 sa 45 dk

İzmir

Münih

2 sa 45 dk

İzmir

Paris

3 sa 45 dk

İzmir

Stuttgart

3 sa

İzmir

Köln

3 sa 15 dk

İzmir

Hamburg

3 sa 20 dk

İzmir

Viyana

2 sa 30 dk

Alternatif uçuşlar

İzmir çıkışlı yurt içi uçak biletleri

442,04TRY'den
başlayan fiyatlarla
303,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
303,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
303,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
303,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
303,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
303,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
303,25TRY'den
başlayan fiyatlarla
944,36TRY'den
başlayan fiyatlarla

İzmir çıkışlı yurt dışı uçak biletleri

1.558,52TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.092,10TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.131,00TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.964,52TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.349,36TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.169,38TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.592,86TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.011,67TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.301,27TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.413,90TRY'den
başlayan fiyatlarla

Ağrı varışlı yurt içi uçak biletleri

461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
461,57TRY'den
başlayan fiyatlarla
729,67TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.379,35TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.830,64TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.375,27TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.675,35TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.025,90TRY'den
başlayan fiyatlarla
1.818,74TRY'den
başlayan fiyatlarla
2.622,41TRY'den
başlayan fiyatlarla

Merak Edilenler

01

Uçak bileti almak için neden Hepsiburada Seyahat'i tercih etmeliyim?

02

Nasıl uçak bileti satın alabilirim?

03

Uçuşumdaki bagaj hakkım ne kadardır?

04

Bagajımda bulunması yasak olan maddeler nelerdir?

05

Esnek bilet nedir?

06

Promosyonlu bilet nedir?

07

Çocuklar için bilet almalı mıyım?

08

PNR kodu nedir, ne işe yarar?

09

Havaalanında nasıl check-in yapabilirim?

10

Online check-in nedir? Nasıl yapabilirim?

11

Biletime nasıl ulaşırım?

12

Faturam ne zaman gelir?

13

Faturam gelmedi, ne yapmalıyım?

14

Satın aldığım uçak biletini iptal edebilir miyim?

15

Satın aldığım uçak biletini nasıl değiştirebilirim?

16

Biletimi başkasına devredebilir miyim? / Biletimde isim değişikliği yapabilir miyim?

17

Hangi ödeme seçenekleri ile bilet alabilirim?

18

Kredi kartı puanlarım ile ödeme yapabilir miyim?

19

Taksitle alışveriş yapabilir miyim?

20

Ödeme ekranında / ödeme aşamasında sorun yaşıyorum

21

Ek bagaj, yemek siparişi gibi ek hizmetleri nasıl satın alabilirim?

22

Uçuşlarım için vizeye ihtiyacım var mı?

23

Vizem olmadan vize isteyen bir ülkeye bilet alabilir miyim?

24

Kimlikle seyahat edebileceğim ülkeler var mı?

25

Resmi tatiller hangi günlere denk geliyor?

26

Hava yolu seyahatlerinde yolcu haklarım nelerdir?

Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01


Aklınıza takılan bir soru mu var?

Çağrı Merkezimizi ara

0850 252 40 01

Yurt İçi Uçuşlar

Yurt Dışı Uçuşlar


https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-7ddb1a28-71b5-454a-b52a-d186c649a671.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-e79a8fff-7c22-471f-9bd5-fea5cce1ed54.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-31325c2f-1e5d-4bec-a7ce-95107b344638.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ea4a557-abe1-4e65-bebe-18d4922147ed.webp
Hepsiburada
hepsijet.svg
hepsiburada_market.png
hepsipay.svg
hepsiglobal.svg
https://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-153bb5fc-60ac-475b-b7ad-aef0c00150a3.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-a62bf53d-f5da-458e-91c4-a8cda9adbf0b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b65d82-13cb-4c02-9a31-2445223430f9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-1f357460-6694-4bc4-b23c-dc681de97979.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-8ebc3812-2d33-4e8b-85a7-48e6536f917b.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-04b24cb1-8308-4349-8c3f-adcc64dd2888.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f8f54c6c-7d09-49d7-ae50-90f842daf455.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-4029e21c-6d00-4705-a73e-d476563fe7c7.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-6dfbc935-6a31-4b4a-9ff8-a49012d3c9a9.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-63bcf082-0a43-4b80-a0b3-981a4dbb0168.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-f53a635d-1fdf-429b-970c-683bd0a42e9e.webphttps://images.hepsiburada.net/hepsifly/fly/fly/d/e-b25b7950-d1dc-469f-9031-9905af2e79f5.webp

Her şey ayağına gelsin! © Copyright 1998 - 2023 D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.

etbis
iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinden satın alınan uçak biletleri ile ilgili rezervasyon, biletleme, iptal ve değişiklik işlemleri Akdeniz Pe-Tur Turizm Seyahat Acentası ve Ticaret A.Ş. (IATA Kodu: 8822861) tarafından gerçekleştirilmektedir.

iata

hepsiburadaseyahat.com üzerinde yapılan uçak bileti işlemlerini gerçekleştiren D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş., Hepsifly seyahat acentası unvanı ve 13238 belge numarası ile TÜRSAB'a kayıtlı A Grubu Seyahat Acentası olup 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na tabi olarak hizmet sunmaktadır.

etbis