Uçak Biletin
Burada
Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238
Hepsifly Turizm Seyahat Acentası Belge No: 13238
30 May 2023
31 May 2023
01 Haz 2023
02 Haz 2023
03 Haz 2023
Sinop İstanbul Uçak Bileti
İstanbul Hakkında Bilinmesi Gerekenler
İstanbul, ülkemizin en kalabalık, güzel ve tarihi şehirlerinden bir tanesidir. Ülkemizin yanı sıra, uluslararası olarak da önemli bir yere sahip olan bu şehrin tarihi dokusuyla ziyaretçilerini kendisine hayran bıraktığını söyleyebiliriz. İstanbul’un her semtinin karış karış görülmeye değer bir yer olması, tarihi dokusunun köklü olmasından gelmektedir. Bu devasa şehri keşfetmeye başladığınızda mutlaka tarihi yerlerinden başlamanız gerekir. Bu şehir, transit yolcuların aktarma merkezi olarak kullanılır. Dolayısıyla stratejik konumu da oldukça önemli bir yere sahiptir. İstanbul’un adı ise Yunanca’dan gelmektedir. Eis ten polin olarak bilinen söz öbeği, şehre doğru anlamına gelmektedir. Antik dönemlerde İstanbul’a giden yolların tanımlanması amacıyla o çağlarda şehre bu isim verilmiştir. Bu şehir, tarih boyunca çeşitli kuşatmalara maruz kalmıştır. Dolayısıyla İstanbul şehri, farklı medeniyetlerin izlerini de üzerinde taşımaktadır. İki kıtayı bir araya getiren İstanbul, tarih boyunca imparatorluklar ve devletler tarafından rahat bırakılmamıştır. Bu nedenle, İstanbul tarihin farklı zamanlarında sürekli kuşatma halinde olmuştur. Son olarak Osmanlı Devleti tarafından kuşatılan şehir, şimdi Türkiye’nin yönetimindedir.
İstanbul, Avrupa’da ayakkabı boyacılarının sokaklarda yer aldığı şehirlerden bir tanesidir. Seyyar ayakkabı boyacılarını İstanbul’a geldiğinizde sık sık görebilirsiniz. Bu işi yapan kişiler, Portekiz’de de yer almaktadır. İstanbul’da Sokak yemekleri oldukça popüler hale gelmiştir. Balık ekmek, kokoreç, tavuklu nohutlu pilav gibi lezzetlerin sokaktaki seyyar satıcılar tarafından satıldığını görebilirsiniz. Dünya’nın en lezzetli sokak yemekleri, şüphesiz ki İstanbul’da yapılmaktadır. İstanbul, içinden deniz geçen tek şehir olarak da önemini göstermektedir. Pek çok şehrin sınırları içinde deniz olsa da İstanbul’un tam ortasından denizin geçmesi diğer şehirlerden farklı olduğunu gözler önüne sermektedir. Aynı zamanda, bu şehrin fethi Hz. Muhammed (SAV) tarafından müjdelenmiştir. Osmanlı Devleti’ne senelerce başkentlik yapan İstanbul, bu statüsünden dolayı geniş bir tarihi geçmişe sahiptir. Defalarca inşa edilmek zorunda kalan İstanbul’da savaş, yangın ve deprem gibi nedenlerden dolayı büyük yıkımlar yaşamıştır. Tarihte bir dönem Latinlere de bu şehrin ev sahipliği yaptığını söyleyebiliriz. Yaklaşık 60 sene boyunca Latinleri misafir eden İstanbul’un o dönemlerde yıkık bir yaşantısı bulunuyordu. Şehirdeki sefalet, fakirlik ve yaşantının kötü olması Latinlerin İstanbul’u terk etmesine neden olmuştur.
İstanbul’da Gezilmesi Gereken Yerler
İstanbul ilindeki mutlaka gezilip görülmesi gereken birçok yer bulunmaktadır. Yaklaşık 16 yy boyunca dünyanın en önemli şehirlerinden biri olma statüsünde yer alan İstanbul, farklı medeniyetlere ev sahipliği etmiştir. Tarihi birikiminden kalan birçok tarihi eser ve yapının ise günümüze kadar ulaştığını söyleyebiliriz. Camiler, kiliseler, saraylar, bahçeler, parklar ve benzeri yerlerin yanı sıra, İstanbul doğal güzellikleriyle de ön plana çıkmaktadır. Şehre geldiğinizde tarihi bir yapı olan Topkapı Sarayı’nı mutlaka görmelisiniz. Şehrin en turistik yapılarından biri olan Topkapı Sarayı, Fatih’te ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Sultanahmet Meydanı ise şehrin tarihi yerlerinden bir tanesidir. İstanbul’da en turistik geziler ilk olarak bu meydana yapılmaktadır. Turistik gezilere konu olan Sultan Ahmet Meydanı, yerli ve yabancıların akınına uğramaktadır. Sultanahmet Camii ise şehirde mutlaka görmeniz gereken ihtişamlı bir dini yapıdır. İstanbul ilinin meşhur camileri arasında yer alan bu dini yapı, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir. Bizans zamanında inşa ettirilen Yerebatan Sarnıcı ise dönemin su ihtiyacını karşılayan bir yapıdır. İstanbul’un fethi sonrası da su kaynağı olarak kullanılmaya devam etmiştir.
İstanbul’da öncelik vermeniz gereken dini yapılar arasında Ayasofya’da yer almalıdır. Doğu roma İmparatoru tarafından inşa ettirilen bu tarihi eser, dünyanın en eski katedrelleri arasında yer almaktadır. Yabancı turistler tarafından Grand Bazaar olarak adlandırılan kapalı çarşı da ihtiyaçlarınızı karşılarken muhteşem dükkanlar gezeceğiniz bir yerdir. Galata Kulesi ise İstanbul’un simgeleşmiş yapıları arasında yerini alır. Şehrin siluetini oluşturan bu muhteşem tarihi eser, binlerce turist ağırlamaktadır. Aynı zamanda, Dünya’nın en eski kulesi olma statüsüne de sahiptir. Aynı şekilde, İstanbul denildiğinde ilk akla gelen Kız Kulesi de tarihi bir mekandır. Şehrin en romantik adresleri arasında yer alan bu kule, Salacak açıklarında yer almaktadır. İstanbul’un en hareketli meydanları arasında; Taksim Meydanı yer almaktadır. Taksim Meydanı gece gündüz hareketli olması dolayısıyla yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı haline gelmiştir. Aynı şekilde, İstiklal Caddesi de renkli dükkanların ve ikonik yerlerin bulunduğu bir yerdir. Muhteşem bir dini yapı olan Süleymaniye Cami, mimari özellikleri ile göz kamaştırıcıdır. Cami gezinize eklemeniz gereken Eyüp Sultan Camii de tarihin izlerini taşıyan bir eserdir.
Mısır çarşısını da gezinize ekleyerek farklı türden baharatları bu çarşıdan temin edebilirsiniz. Kemal Atatürk’ün vefat ettiği Dolmabahçe Sarayı da tarihi dokusuyla ön plana çıkan bir yapıdır. İstanbul’a geldiğinizde mutlaka İstanbul Boğazını görmelisiniz. İstanbul’un doğal güzelliğini gözler önüne seren köprüler önemli bir stratejik değere de sahiptir. İstanbul’da Eminönü, Gülhane Parkı, Aya İrini Kilisesi, Rumeli Hisarı, Ahrida Sinagogu, Yıldız Sarayı, Anadolu Hisarı ve Ortaköy Cami’de şehirde görmeniz gereken yerler arasındadır.
İstanbul’un Tarihi Dokusu
İstanbul’un tarihsel açıdan önemi oldukça fazladır. 4. YY’dan 20. yy’a kadar uzanan şehrin tarihi yapısı, birçok medeniyete de şahitlik etmiştir. Bu yüzyıllar boyunca dünyada en büyük metropol şehir olarak varlığını sürdürmüştür. Afrika, Asya ve Avrupa kıtalarının kesiştiği bir yerde bulunan İstanbul, bu kıtaların tarih boyunca tek hakimi olmayı başarmıştır. Kesintisiz olarak 1600 yıl boyunca varlığını sürdüren İstanbul, Roma, Bizans, Latin ve Osmanlı imparatorluklarına başkentlik etmiştir. Şehrin başkentlik ettiği imparatorluklardan üçü bulundukları çağda en büyük güç olmayı başarmışlardır. Her imparatorluğun İstanbul’dan yönetildiği düşünüldüğünde bu şehrin tarihsel öneminin arttığını görebilirsiniz. 1923 yılına gelindiğinde ise Ankara’nın başkent olmasıyla birlikte, İstanbul başkentlik özelliğini yitirmiştir. 4. yy’dan 18. yy’a kadar başkentliğini koruyan şehrin dünya kenti olma özelliğine sahip olduğunu da söyleyebiliriz.
Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasından sonra, Cumhuriyet tarihiyle birlikte şehir tekrar önemini kazanmaya başlamıştır. Günümüzde ise Avrupa ve Orta Doğu’nun en önemli merkezleri arasında yer alan bu şehir, ulusal anlamda da önemli bir yere sahiptir. Genel olarak, İstanbul’u yöneten devletler ve imparatorluklar arasında; Antik Yunan, Roma İmparatorluğu, Bizans İmparatorluğu, Latin İmparatorluğu, Osmanlı İmparatorluğu, İtilaf Devletleri ve Türkiye Cumhuriyeti yer almaktadır. Şehrin başkentlik yaptığı devlet arasında ise; Roma, Bizans, Latin ve Osmanlı Devleti bulunmaktadır. Tarihte farklı savaşlara şahit olan İstanbul, tarih kokan bir şehirdir. Bu nedenle, gördüğü savaşlar, yaşattığı medeniyetler ve olaylardan dolayı tarihi önemini gözler önüne sermektedir.
İstanbul’daki Kültürel Etkinlikler ve Festivaller
Tarihi bir şehir olan İstanbul ilinde yıl boyunca farklı konseptlerde katılabileceğiniz birçok etkinlik ve festival düzenlenmektedir. Uluslararası çapta düzenlenen İstanbul Mutfak günleri, yılın şubat ayında katılabileceğiniz bir gastronomi etkinliğidir. Türk mutfağını dünya mutfaklarıyla birleştiren bu etkinlik son derece lezzetli yemeklerin tanıtıldığı bir festivaldir. İstanbul’da sanat adına düzenlenen Bağımsız Filmler Festivali de yılın Mart ayında görebileceğiniz bir etkinliktir. Sıkı bir film takipçisiyseniz, bağımsız filmleri bu festivalde seyredebilirsiniz. Sanat tutkunlarının ilgisini çekecek bir diğer festival ise Uluslararası Dans Festivalidir. Nisan ayında düzenlenen bu etkinlikte, farklı dans gösterileri düzenlenmektedir. Film tutkunlarının katılmak isteyeceği İstanbul Film Festivali de yılın Nisan ayında düzenlenen renkli bir etkinliktir. Tük Klasikleri, senelere meydan okuyanlar, genç ustalar ve dünya klasiklerinin yer aldığı bu festival sanat dolu bir şekilde geçmektedir. İstanbul’un simgelerinden olan lale ile ilgili kutlamaların yapıldığı İstanbul Lale Festivali de renkli görüntülere sahne olmaktadır.
Müzik tutkunlarının ilgileneceği İstanbul Müzik Festivaline de yılın haziran ayında katılabilirsiniz. Her sene değerli müzisyenlerin şarkılarını söylediği bu festival oldukça renkli geçmektedir. Alışveriş tutkunlarının ilgileneceği İstanbul Shopping Festivali ise yılın haziran ayında yapılan çılgın bir etkinliktir. Bu festival, Kanyon, İstinye park, Zorlu Center gibi büyük AVM’lerde düzenlenmektedir. Uluslararası çapta düzenlenen İstanbul Opera Festivali ise Temmuz ayında düzenlenen bir etkinliktir. Ünlü Opera sanatçılarının sanatını icra ettiği gösteriler bu festivalde yapılır. İstanbul caz festivali ise Temmuz ayında düzenlenmektedir. Cazın iyileştirici gücünün hissedileceği bu festival, farklı bir konseptte hazırlanır. Her yıl Eylül ayında yapılan Chill-Out festivali ise doğayla iç içe olmanıza yardımcı olacak şekilde yapılır. Yine Eylül ayında katılabileceğiniz İstanbul Kokteyl Festivali ise meyve özleriyle yapılan içkilerin sergilendiği bir etkinliktir. İstanbul’a geldiğinizde Contemporary sanatsal etkinliğiyle ürünleri de gözden geçirebilirsiniz. Farklı galerilerin sergilendiği bu etkinlik, sanatçıların sanat anlayışını simgeleyen eserlere yer verilerek yapılır. İstanbul Sahaf Festivali, İstanbul Kahve Festivali, İstanbul Bineali Festivali, İstanbul Tasarım Bineali Festivali ve Film ekimi gibi etkinliklere de katılabilirsiniz.
İstanbul’daki Konaklama Olanakları
İstanbul, kalınacak yer sayısı olarak birçok konaklama alternatifine sahiptir. Ülkemizin ve dünyanın en gözde, turistik ve kültürel şehirlerinden biri olan İstanbul, farklı konaklama tesisleriyle ön plana çıkmaktadır. İstanbul’a kültür, spor, eğitim, iş ve benzeri sebeplerle gelebilirsiniz. Şehre gelme nedeniniz doğrultusunda konaklayacağınız yakaya ve semte bağlı olarak tesis seçimi yapabilirsiniz. Yerli ve yabancı olarak binlerce turisti kendine çeken şehirde konaklayacağınız birçok yer bulunmaktadır. Şehrin en hareketli yerlerinde kalmak için Taksim ve Beşiktaş semtini tercih edebilirsiniz. Ancak İstanbul’un tarihi yapılarını ziyaret etmek için Sultanahmet bölgesinde yer alan konaklama alternatiflerini gözden geçirebilirsiniz. Tarihi sokaklarıyla kendine hayran bırakan Karaköy ve Galata bölümleri de bu yöndeki taleplerinizin karşılanmasına yardımcı olacaktır. Eğer sakin ve hareketli bir yerde konaklamak istiyorsanız, Anadolu yakasında yer alan Kadıköy’ü tercih edebilirsiniz. İstanbul’un denizle iç içe olan yerleri arasında Adalar bulunmaktadır.
Karaköy’de aradığınız ne varsa bulabilmeniz mümkündür. Canlı, tarihi ve keyifli sokaklarda kaybolmak isterseniz, Beyoğlu’nda da konaklayabilirsiniz. İstanbul’un farklı semtlerinde konaklarken, ödeyeceğiniz tutarlar da değişkenlik gösterecektir. Özellikle kente turizm amacıyla geldiyseniz, konaklayacağınız yer sayısı bir hayli fazla olacaktır. Örneğin, Taksim, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi gibi yerlerdeki konaklama alternatifleri sayesinde, çeşitli restoran, cafe ve benzeri işletmeler elinizin altında olacaktır. Şehrin tabi güzelliklerini görebileceğiniz Kadıköy semti de sahili ve renkli gece hayatıyla konaklayabileceğiniz yerler arasındadır. Deniz manzarası eşliğinde çayınızı yudumlamak için Kadıköy’de bulunan konaklama merkezlerini tercih edebilirsiniz. Şehrin gürültüsünden kaçmak isteyen bireyler ise Adalar da yer alan konaklama alternatiflerini gözden geçirebilirler. Deniz ile iç içe olan Adalar da farklı konaklama yerlerinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Adalarda yapacağınız muhteşem tatiller sayesinde, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Kalmak isteyeceğiniz adayı da kendi zevkiniz doğrultusunda tercih edebilirsiniz.
İstanbul’a Özel Lezzet ve Yemekler
Kültür şehri olarak bilinen İstanbul’da tadabileceğiniz birçok meşhur yemek türü bulunmaktadır. Avrupa ve Anadolu yakasındaki ünlenmiş bazı işletmelerde lezzetli yemekler tüketebilirsiniz. İstanbul’a geldiğinizde Sultanahmet’te yapılan Sultanahmet köftesini mutlaka denemelisiniz. Köfte severlerin mutlaka tatması gereken bir lezzet olan Sultanahmet köftesi, semtin en eski köftecilerinden bir tanesidir. 1920 yılında açılan bu köfteci halk köftecisi olarak bilinir. Selim Usta tarafından pişirilen köfteler son derece lezzetlidir. İstanbul’un Ortaköy semtine yolunuz düştüğünde kumpirini tatmadan dönmemelisiniz. En sevilen lezzetler arasında yer alan kumpirin turistler tarafından sıkça tercih edildiğini söyleyebiliriz. Yalnızca turistler değil, aynı zamanda İstanbulluların da vazgeçilmezi olan bu lezzet, muhteşem bir tada sahiptir. Sarıyer, İstanbul’un en tarihi yerlerinden bir tanesidir. Sarıyer’in eşsiz manzarasını izleyerek Sarıyer Böreğini bu semtte yiyebilirsiniz. Peynirli, kıymalı, patatesli, ıspanaklı gibi içler ile pişirilen bu böreğin farklı damak tatlarına hitap ettiğini söyleyebiliriz. Eminönü semtinde meşhur hale gelen balık ekmek de özellikle denemeniz gereken yiyeceklerden bir tanesidir. Eminönü’nden geçerken bu lezzeti denemenizi öneririz. Eğer Sütlüce’ye yolunuz düşerse, bir sakatat türü olan uykuluğu denemeden dönmemelisiniz.
İstanbul’un tarihi yerleri arasında bulunan Süleymaniye’de kuru fasulye yemeği meşhur hale gelmiştir. İsmini Süleymaniye Külliyesinden alan bu yemek, semtin en meşhur lezzetidir. Boza severlerin İstanbul’da bu içeceği içmesi gereken yerler arasında Vefa ilk başı çeker. Kış aylarında severek tüketilen boza içeceği sağlıklı oluşuyla da sık sık içilir. Kanlıca’da ise farklı yoğurt lezzetlerini tadabilmeniz mümkündür. Yoğurdun pudra şekeri gibi ürünler ile tatlandırılması ise farklı damak zevklerine hitap eder. Doyurucu bir akşam yemeğinden sonra, tadı damağınızda kalan kahveler içmek için Pierre Loti’yi tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda, Beyoğlu’na yolunuz düştüğünde Beyoğlu çikolatasını mutlaka denemelisiniz. Beyoğlu’nda muhteşem çikolata kokusunu semte girer girmez hissedeceksiniz. Farklı aromalarda imal edilen çikolataları kendi damak zevkinize uygun olarak tercih edebilirsiniz.
İstanbul’da Ulaşım Olanakları
İstanbul’da bir yerden bir yere giderken tercih edebileceğiniz birçok araç alternatifi bulunmaktadır. Vapur, Tramvay, dolmuş, taksi ve deniz taksi olarak çeşitli ulaşım araçlarını kullanabilirsiniz.
Tren İle Ulaşım; Havalimanı ulaşımı sağlamak için metrodan yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda, yüksek hızlı tren istasyonundan geçen trenle de havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz.
Otobüs İle Ulaşımı; İETT otobüslerini kullanarak havalimanına gidebilmeniz mümkündür. İETT otobüsleri, şehrin farklı semtlerinden kullanabileceğiniz araçlardır. H1’den H9’a kadar arasındaki otobüsler ile yeni havalimanına ulaşabilirsiniz.
Taksi İle Ulaşım; Havalimanına indiğinizde iç ve dış hatlar çıkışında tercih edebileceğiniz taksileri kullanabilirsiniz. Otobüslerin yoğunluğundan kurtulmak için taksiler sayesinde, İstanbul’un istediğiniz yerine seyahat edebilirsiniz.
Araç Kiralama; Havalimanındaki araç kiralama acentelerinden istediğiniz arabayı kiralayarak şehirde uzun vakitler geçirebilirsiniz. Havalimanındaki rent a car alternatifleri arasından kendi zevkinize uygun olan aracı seçebilirsiniz.
Sinop Havalimanı Ulaşımı
Sinop havalimanından şehir merkezine ulaşım sağlamak için taksileri kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, taksiler sayesinde havalimanından farklı bölgelere kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.
Sinop-İstanbul’a Uçuş Kaç Saat Sürer?
Sinop’tan İstanbul’a hava yolu ile seyahat etme süresi, ortalama 1 saat 20 dakikadır.
Sinop İstanbul Arası Kaç Kilometre?
Karayolu ile iki şehir arası seyahat yatığınızda 688 km yol gitmiş olursunuz. Bu mesafe ise 7 saat 45 dakikaya tekabül etmektedir.
Sinop’tan İstanbul’a En Uygun Uçak Bileti Ne Zaman Satın Alınır?
Sinop İstanbul arası uçakla seyahat etmek için en uygun bilet alımını Pazar günü yapabilirsiniz.
İstanbul’da İklim Nasıl?
İki ayrı kıtaya ev sahipliği yapan İstanbul, geçiş iklimine sahiptir. Yıl boyu en düşük sıcaklık -11 iken en yüksek sıcaklığın ise +40 seviyelerinde olduğu bilinmektedir.
30 Mayıs 2023
17 °C
16 °C
İstanbul
Antalya
1 sa 5 dk
İstanbul
İzmir
1 sa
İstanbul
Trabzon
1 sa 35 dk
İstanbul
Lefkoşa
1 sa 30 dk
İstanbul
Gaziantep
1 sa 30 dk
İstanbul
Adana
1 sa 20 dk
İstanbul
Ankara
55 dk
İstanbul
Diyarbakır
1 sa 40 dk
İstanbul
Ordu
1 sa 30 dk
İstanbul
Van
2 sa
İstanbul
Taşkent
4 sa 20 dk
İstanbul
Bakü
2 sa 40 dk
İstanbul
Amsterdam
3 sa 20 dk
İstanbul
Paris
3 sa 25 dk
İstanbul
Londra
3 sa 50 dk
İstanbul
Semerkand
4 sa 15 dk
İstanbul
Roma
2 sa 25 dk
İstanbul
Tahran
2 sa 15 dk
İstanbul
Frankfurt
2 sa 45 dk
İstanbul
Köln
3 sa
01
Uçak bileti almak için neden Hepsiburada Seyahat'i tercih etmeliyim?
02
Nasıl uçak bileti satın alabilirim?
03
Uçuşumdaki bagaj hakkım ne kadardır?
04
Bagajımda bulunması yasak olan maddeler nelerdir?
05
Esnek bilet nedir?
06
Promosyonlu bilet nedir?
07
Çocuklar için bilet almalı mıyım?
08
PNR kodu nedir, ne işe yarar?
09
Havaalanında nasıl check-in yapabilirim?
10
Online check-in nedir? Nasıl yapabilirim?
11
Biletime nasıl ulaşırım?
12
Faturam ne zaman gelir?
13
Faturam gelmedi, ne yapmalıyım?
14
Satın aldığım uçak biletini iptal edebilir miyim?
15
Satın aldığım uçak biletini nasıl değiştirebilirim?
16
Biletimi başkasına devredebilir miyim? / Biletimde isim değişikliği yapabilir miyim?
17
Hangi ödeme seçenekleri ile bilet alabilirim?
18
Kredi kartı puanlarım ile ödeme yapabilir miyim?
19
Taksitle alışveriş yapabilir miyim?
20
Ödeme ekranında / ödeme aşamasında sorun yaşıyorum
21
Ek bagaj, yemek siparişi gibi ek hizmetleri nasıl satın alabilirim?
22
Uçuşlarım için vizeye ihtiyacım var mı?
23
Vizem olmadan vize isteyen bir ülkeye bilet alabilir miyim?
24
Kimlikle seyahat edebileceğim ülkeler var mı?
25
Resmi tatiller hangi günlere denk geliyor?
26
Hava yolu seyahatlerinde yolcu haklarım nelerdir?
hepsiburadaseyahat.com üzerinden satın alınan uçak biletleri ile ilgili rezervasyon, biletleme, iptal ve değişiklik işlemleri Akdeniz Pe-Tur Turizm Seyahat Acentası ve Ticaret A.Ş. (IATA Kodu: 8822861) tarafından gerçekleştirilmektedir.
hepsiburadaseyahat.com üzerinde yapılan uçak bileti işlemlerini gerçekleştiren D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş., Hepsifly seyahat acentası unvanı ve 13238 belge numarası ile TÜRSAB'a kayıtlı A Grubu Seyahat Acentası olup 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'na tabi olarak hizmet sunmaktadır.